Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)
Raspunsuri - Pagina 5
Amalia spune:
Fetelor, multumesc mult!
Multa sanatate va doresc si voua!
Maaare dreptate aveti cu ceaiul ala de ceapa!
Mirtha iti multumesc mult pentru reteta, uitasem cam ce cantitati trebuiau!
Stodanul n-a avut efect nici la mine inainte de sarcina. Acum il am in casa, dar am preferat sa nu-l mai folosesc. Am baut ceaiuri multe cu miere si lamaie, dar la ceaiul de ceapa nu m-am gandit, cu toate ca l-am folosit intensiv si la David cand era mai mic (ca acum norocul meu ca n-a mai racit de vreo 3 ani
) si a avut efect!
Ce m-as face eu fara voi!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
37+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Gata, cu ajutorul lui David, am montat patutul lui bebe..nu e greu, caci este din acela care se pliaza...![]()
Am pus alaturi si corpul acela de rafturi de plastic cu 4 sertare pe care va spusesem ca l-am achizitionat si arata super! Mai ramane sa fac saptamana care vine si bagajul pentru spital, ca de cumparat, eu zic ca le-am luat pe toate...vad eu cand o trebui sa le bag
. Lista pe care am facut-o mi se pare lunga rau, asa ca sigur am sa reduc mult din ea si am sa incerc sa iau pana la urma strictul necesar...si eventual sa las restul mai la indemana sotului sa mi le aduca in caz ca am nevoie de ele.
si
37+
Luca Gabriel
diana21 spune:
Alra, asa e, e cumplit de greu cu mutatul, dar nu am incotro. Daca nu reusesc sa ma mut saptamana viitoare, nu poate veni mama la mine pt. ca aici, unde stam acum, avem doar doua camere. Am vrut neaparat ca bebe sa aiba camera lui, iar fetita, camera ei. Sper sa ne ajunga patru camere (vad acum cate lucruri am reusit si noi sa strangem
si ma intreb daca dincolo n-o sa patim la fel peste cativa ani). In plus, cu cat ne mutam mai repede, cu atat mai bine, pt. ca pe asta il vom da in chirie. De aia trag tare ca daca apuc sa nasc, nu mai pot sa ma mut prea curand, eu lauza si deprimata
, cu bebe mic in brate toata ziua, nu vad cum as mai reusi! Deci, TREBUIE! Mai am de pus doar usile de interior (care vin cel tarziu miercuri) si geamul la balcon si gata.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+
Asa creste bebe
diana21 spune:
Am emotii mari pt. ca maine dr. mea zicea ca-mi scoate firul. O sa incerc eu sa-i zic ca mi-e frica sa nu nasc la 35s, sa ma mai lase o sapt., sper sa fie de acord!
Si bebe e tare lenes de ieri
, iar ma apuca damblaua. Noroc ca mai sughite din cand in cand si stiu ca e ok, ca altfel...cam cumintel, vad ca! Oare nu mai are loc? Sau ce face??? Voi mai simtiti la fel ca inainte, izbuituri puternice? sau doar cum se intinde, cum mai scoate cate un cot, calcai...? Eu simt miscari din astea, gen intinderi, mai degraba decat suturi. O fi ok?
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+
Asa creste bebe
carmendu spune:
diana sibebele meu e cam lenes in ultimul timp. il simt cum se intinde, cum isi scoate funduletul la inaintare, dar nu prea e mare activitate acolo.
fetele care au mai nascut o data si au avut hemoroizi, la cat timp dupa nastere ati rezolvat problema?
intrebarea mea este daca alaptati, se poate incepe tratamentul pentru exterminarea nenorocitilor?
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
diana21 spune:
Ah, mersi de raspuns, Carmen. Daca si alti bebei sunt lenesi, inseamna ca e ok, e din cauza ca nu mai au loc, nu?
Cu uratii de H. pot sa-ti spun ca si eu am avut dupa prima nastere (la mine au aparut in momentul nasterii, cu o zi inainte nu-i aveam) si am scapat repede, zic eu, in cateva luni, cu ceaiuri si Hemorzom parca...Depinde si cat sunt de mari, uneori e nevoie de interventie chirurgicala, cum a patit saraca Mav
!
Alra, mi-am amintit! Ce zici tu, ca esti ca noua la doua zile de nasterea naturala
? Energie am avut si eu, ma plimbam pe coridoare la cateva ore de la nastere, DAR...epiziotomia aia mi-a mancat sufletul!!! Ma durea de-mi ieseau ochii din cap! Nu mai vreau sa-mi amintesc!!! Tare rea mai sunt de durere, vad ca...ca numai eu imi rod unghiile pe-aici de frica
! Din punctul asta de vedere, am fost ca noua dupa cateva luni, parca la botez, daca nu ma insel, ma simteam si eu om
!
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+
Asa creste bebe
loren@ spune:
Diana te inteleg cu mutatul..si eu am tras tare sa amenajez camera pentru 2 fetite, chiar daca o buna bucata de vreme Larisa va dormi cu mine in camera, Bia in camera ei si sotul in sufragerie!
Si Larisa are zile cind e foarte puturoasa!
Cum doar tu iti rozi unghiile..stai nitel ca si la mine cea mai mare neplacere a nasterii a fost epiziotomia...mama ei!
...nu mai vreau sa ma doara ca atunci!
Eu vreau sa stiu daca alaptezi, te poti face cu sampon colorant?? Dar cu creme antivergeturi, anticelulitice normale avem voie dupa nastere? Basca ca ma bate gindul sa imi fac si un tatuaj permanent la buze!
Bianca Andreea
Larisa Elena
36+
A M R numai 4 saptamini 
carmendu spune:
fetelor, am pus la semnatura fotografii cu camera lui bebe aproape gata, cu cateva achizitii si cu burtik de 34 de sapt. fotografiile cu burtik sunt facute de fotograful nostru magician. vrabiuta
multumesc.
enjoy them.
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
Amalia spune:
Carmendu eu n-am suferit de hemoroizi niciodata...pana la vreo luna DUPA nastere....
cand m-am trezit cu problema...plus, pe langa ei si furunculi pe fese si aproape de anus

. Mi s-a spus ca din cauza imunitatii scazute, pe fond de oboseala accentuata...organismul n-a mai gasit cale sa faca fata.
Hemoroizii s-au rezolvat relativ repede la mine, fata de ce aud la fete aici, dar cu 2 dintre furunculi am ajuns la chirurgie..si totul a fost pe viu pentru ca alaptam si n-avea voie sa-mi faca anestezie.
Sper sa nu ma repet experienta inca o data si va doresc si voua acelasi lucru!
si
37+
Luca Gabriel
loren@ spune:
Carmendu superba camera..si cosul de pampersi m-a dat gata! Super!
Bianca Andreea
Larisa Elena
36+
A M R numai 4 saptamini