Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)
Raspunsuri - Pagina 4
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loren@ Dandusa eu cam dupa 2 sapt. am scapat de durerile epiziotimiei, dar era nasol ca, fara colac, nu puteam sa stau aproape deloc in fund sa o alaptez...super nasol ...la mine stodalul nu a avut efect la tuse ...Bianca Andreea Larisa Elena 36+ A M R numai 4 saptamini ![]() |
incearca sa-ti faci un sirop de ceapa,dateaza cam de mult tusea ta,s-o fi saturat si pitika de atatea zdruncinaturi

cea mai comoda pozitie de alaptat mi se pare lungita in pat ,doar daca eram afara sau in masina alaptam in sezut...
ce dor imi este sa alaptez un pitik infometat

Mamica stralucitoare
37+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Mirtha spune:
Da, da ceaiul de ceapa este eficient . Se face relativ repede dar este taaarrrreee scarbos la gust !
Motiv pentru care puteti pune nu numai miere si lamaie ci si ceai de tei , ca sa-i mai ia din gustul oribil.
Citat :
"Pentru toate cazurile de tuse exista metode naturiste de tratament, care amelioreaza si chiar vindeca in totalitate. De exemplu, tusea si bronsitele se pot vindeca, in scurt timp, cu decoct de ceapa. Se iau 2 cepe intregi, cu tot cu coaja, de marime medie, se spala si se pun la fiert in 1,5 l de apa, timp de 15 minute. Decoctul se bea cald, indulcit sau nu cu miere de albine, pe stomacul gol si fara alte adaosuri. Ceaiul are un gust nu tocmai placut insa actioneaza foarte rapid. Ceapa este un bun remediu si pentru reducerea febrei."
Mirtha
38 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 2 SAPTAMANI
loren@ spune:
Dandusa acum tusesc foarte rar, deci nu mai e cazul..si asa nu cred ca as putea bea ceaiul ala
..poate daca pun un strop de Irish cream
...si mie mi-e dor sa alaptez o pitica fomista!![]()
Vreau si eu pe pm parola si userul de la burtici...eu cu alea pe care le aveam nu reusesc sa intru deloc
...s-a schimbat ceva?
Bianca Andreea
Larisa Elena
36+
A M R numai 4 saptamini 
manumanu spune:
'Neata, burtici dragi!
Chiar ati scris mult azi-noapte!!! Eu de pe la ora 22 nu mai stiu de mine, ma bag la culcarica
! Dreptu-i ca ma mai trezesc noaptea si nu adorm imediat, dar... nici nu ma ridic din pat, ca pe urma imi sare somnul de tot.
Imi notez si eu ce-ati scris despre bagajul de spital... o sa-mi fac si eu tampoane din vata, chiar daca o sa nasc prin ceza, am inteles ca in primele zile sunt mai bune decat cele de plastic.
Criss,
, da, hainutele sunt de la LR... mai astept un pachet sapt viitoare... cand vine si carutul de la bimbo.... da, am luat unul dublu, tip trenulet.Camera inca nu e amenajata... mai avem stickere de lipit pe pereti (am unele tare dulci, Disney dar nu Winnie-the pooh, ci alea clasice, si "Precious moments")... peste 2 sapt il las pe tati sa monteze patuturile
Acum exerseaza cu scaunelele auto![]()
Alra, mersi ca m-ai linistit!
manu
30+
+ 
AMR 6-7 SAPTAMANI!!!
diana21 spune:
Neata, Burtici!
Eu am terminat bagajul de spital, insa constat ca tot mai am una, alta de pus. Nu am crema de galbenele, eu tin minte ca data trecuta am folosit spray Oximed (spray pt. arsuri) si o crema cu antibiotic, da' nu mai tin minte cum ii zice.
Am si o dilema
! Ne trebuie sau nu prosop de baie pt. bebe? Data trecuta nu cred ca am avut, habar nu am cu ce am sters-o pe strumfa.
Apropo de baita lui bebe. Tin minte ca spalau bebicii acolo, in baia pe care o foloseau si lauzele
, langa cosul plin ochi cu tampoane
si mi se parea horror, ma mir ca nu am plecat cu vreo infectie acasa. Foarte multi bebici ieseau pe vremea aia din Municipal cu infectii cu Pioceanic sau mai stiu ce crocobaur! Aveti mare grija, cele care naseti in spitale de genul asta, cica rooming-in...e rooming-in doar pt. ca bebe sta langa tine, insa "detaliile" legate de siguranta si igiena nou-nascutilor sunt complet scoase din calcul. LA noi in salon era curent, era aglomerat (nascuse si o tiganca in salon cu mine si in doua zile i-am vazut tot familionul....vaaaai, si cum mai miroseau
...iar bebeii erau acolo, expusi), era mizerie...nu mai vreau sa-mi amintesc. Asa ca, de data asta ma lipsesc de asa-zisul rooming-in de la noi, prefer sa stiu ca bebe e in conditii ok in primele zile.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+
Asa creste bebe
loren@ spune:
Diana ai dreptate...eu cred ca Bia a luat infectia urinara cu e. coli din maternitate!
Bianca Andreea
Larisa Elena
36+
A M R numai 4 saptamini 
criss703 spune:
Buna dimineata burtici 
Am vazut ca vb. despre detergenti , noi avem pt. inceput ceva detergent special pt. lenjeria lui bebe CHANTECLAIR- BEBE DETERSIVO IGIENIZANTE ..l-a luat sotul din Italia si ceva dezinfectant pe baza de bicarbonat LISORORM -ADDITIVO DISINFETTANTE
...speram sa fie bune , a luat si el ce a crezut de cuviinta
, poate ne zic italiencele noastre daca sunt bune Cherie si Oceanborn aaa si balsam pt. piele sensibila FELCE AZZURA BIANCO- AMORBIDENTE PELLI SENSIBILI
...oricum astea probabil vor ajunge 2-3 luni
cred si apoi vom cumpara de aici detergentii .
Analize am facut si eu si tot ca ai o usoara anemie au iesit daaar in sarcina valoarea hemoglobinei si hematocritul sunt mai scazute decat sunt limitele standard trecute pe biletul de analize ....astfel:
Se admit ca limite inferioare standard urmatoarele valori ale hemoglobinei si hematocritului in perioada sarcinii:
#8226; pentru trimestrul I: Hb = 11 g/dl, Hc = 33%;
#8226; pentru trimestrul II si III: Hb = 10,5 g/dl, Hc = 32%;
Scaderea Hb si Ht sub aceste valori impune instituirea terapiei martiene cu doze de fier intre 60-120 mg/zi
Criss
33+
http://community.webshots.com/user/criss703
bebecris spune:
neata.....cam tarziu, dar.....
yupiiiii!!!! am intrat in saptamana 36!!!!!!
eu am luat de la mega image un detergent pt bebe din israle..imi scapa acum cum se numeste......
n-am chef de nimic!!!!vreau sa fac galuste cu prune!!!!

Cristina
in asteptarea 35+
DAVID ANDREI 
votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR -3-4 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
cata_myky spune:
neata
am schimbat si noi semnatura![]()
nici o veste de la ginye?

haide ginye.suntem alaturi de tine.
off mai fetelor .de 2 zile sunt
nu stiu ce sa mai fac.am mincat niste fasole cu ciolan sa fie de la asta?
37+
Man-Dat Christian
AMR cateva zile
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
alra spune:
offf, ce citesc ...
la noi la maternitate in camera mamei e o camera separata cu pereti din sticla unde sta bebe (dar patutul poate fi mutat si langa patul mamei). in camera aceea e o chiuveta speciala unde se spala bebe si toate necesarele (cosmetice, scutece de panza pt sters, pampersi, fase de buric, solutii speciale) sunt acolo.
si peste tot e curat de mananci de pe jos ...
diana, voiam sa iti urez mutare usoara. te admir pentru curajul de a te muta acuma spre sfarsitul sarcinii. eu m-am mutat anul trecut in vara cand eram "neinsarcinata" si mi s-a parut foarte mult de munca.
Vacanta cu Laura in Romania