Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

WHAAAAAT???? Si Leeloo? Asta da veste!

Leeloo Nastere usoara si bebe de nota 10!

Si Ginye? Nimic, nimic?

36+ Victor-Nicolas

AMR 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mirtha, de unde ai luat Lidocaina aia? Vreau si eu!

Nu are contraindicatii in sarcina?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineata,

In sfarsit acasa, in CO si apoi prenatal. Saptamana asta am de rezolvat niste trebi pe la facultate, pe la banca, curatenie generala si pregatirea camerei pentru bb. Sambata sunt nasa de cununie si mai am de facut niste cumparaturi. Deci o sa fiu destul de ocupata.

Am fost sambata la dr. BB este bine, in grafic, nici mare, nici mica. Am vazut-o cul suge si a zambit (o avem pe filmulet). Dr. ecograf era innebunit! Mi-a mai spus dr. gineco ca preconizeaza sa nasc pe la 37-38 saptamani, pentru ca i s-a deschis deja colonul lui BB si a inceput sa produca meconiu. Cica la 4 saptamani dupa asta ar trebui sa se declanseze nasterea. Si a mai vazut el si alte lucruri care denota pregatirea. Dr. gineco mi-a spus ca pot merge la munte si la rugamintea mea mi-a dar CA si FE+acid folic, ca de la elevit mananc de sparg. Pe 1 ma duc iar la control si pe 15 noiembrie ma duc la spital la monitorizare, pentru a stabili data. Sper sa apuc, pentru ca data trecuta eram programata sa stabilim data cu o zi dupa ce am nascut...intelegeti...

Acum sa vad ce s-a mai intamplat.

Detergent: o sa folosesc de-al nostru. Asa am facut si la Ana si a fost ok. O sa ii spal separat cateva luni si o sa mai dau un program de clatire dupa cel normal. Parerea mea este ca daca sunt obisnuiti cu un detergent pt piele sensibilia, sunt mai mari sansele sa pateasca ceva apoi, cand il schimbi. Dar e doar parerea mea. A propos, v-ati gandit cu ce le faceti baita, ce la puneti in apa de baita, cu ce ii masati?

Amalia, Babyzapi, atentie la tuse. Poate provoca nasterea. I s-a intamplat cumnatei mele acum 1 luna!

Carmendu, superba camera si mi-au placut foarte mult pozele cu tine si sotul tau. De unde ai luat cosul de pampersi? Zymaflour pentru ce anume ai nevoie? Stiu ca se da mult mai tarziu. De fapt sunt discutii intregi despre el. Eu nu i-am dat Anei deloc.

Diana, spor la treaba si nu te obosi prea tare. Stiu ca vrei sa le vezi pe toate gata repede, dar trebuie sa ai grija de tine .

Ank
, la multi ani puiului tau!

Bravegirl
, asa este, trebuie scos treptat, mai ales ca ai nostri vin pe frig. Cand e f frig afara, sub -5 grade nu e bine sa il scoti, eventual il imbraci bine (ca de afara) si deschizi larg geamul si il tii la aer. Eu vreau sa o scot cat mai mult afara, le face bine.

Spiridusul, de ce ai dat 1500 cand te-ai dus dupa un patut de 300? Ca si eu vreau sa fac la fel. Mai tb sa iei ceva in afara de patut si saltea? Hartie d-aia gasesti la Holdman sau ala alte firme d-astea care produc produse pentru bai. Incearca sa dai un google si poate gasesti. Poate la metro...O sa ma mai interesez si eu.

Cristina_ph, este normal sa ai insomnii. Eu stiu ca la prima sarcina am avut mereu insomnii, mai ales ca stateam acasa si nu mergeam la serviciu. Eram relativ odihnita. Pana acum am dormit detul de bine, cu exceptia celor 5 treziri pentru pipi. Dar sa vedem de saptamana asta...

Hai Leeloo, Hai Ginye!!!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 32+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Citat:
Diana sa inteleg ca saptamana asta se va decide scoterea firelor sau e deja decisa problema - se vor scoate saptamana asta ?
Brrr...multa bafta ! Trebuie sa ai incredere in doca ta . Daca ea considera ca e mai bine saptamana asta si nu cea viitoare inseamna ca asa este mai bine. Macar sa fie spre sarsitul saptamanii sa apuci sa intri in 37+ .

Mirtha, ea asa a zis data trecuta, sa merg azi pt. fir. Insa pana data trecuta zicea clar ca in 27 oct mi-l scoate. Sper ca a uitat ca a zis de 13. Ea verifica de fiecare data daca e firul in tensiune, de aia imi face tuseu mereu. Acum, na, sper sa fie colul lung si cuminte si sa ma mai lase putin.

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ups, si leeloo! tinem pumnii!! multa bafta!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

A nascut Leeloo!!!

bebe are 2980, a avut epidurala, se simt bine amandoi!!!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

am si eu niste raspunsuri

relativ la carti - eu nu am citit decat dr spock care mi-a placut. nu sunt 100% de acord cu tot ce scrie pe acolo insa imi place mult felul in care pune problema - parintii nu trebuie sa uite ca si ei sunt oameni si au si ei nevoile lor. cam asta e si filozofia familiei noastre - toti avem drepturi.

in rest eu am primit lunar reviste de la o asociatie de aici cu dezvoltarea lui bb in luna respectiva si eventualele probleme care pot aparea. multe lucruri interesante.
da' practica bate orice teorie, stiti cum e

relativ la epilat total voiam sa va zic ca aici nu se poarta. rad ei cat au nevoie, nimeni nu face nimic special inainte. chiar sunt discutii (citeam ieri intr-o revista) ce ma fac daca vor sa ma epileze total - te sfatuiau sa discuti prb cu moasa.

in rest nu mai stiu ce voiam sa zic, daca imi amintesc revin

o zi buna tuturor!

a, va mai dau un link cu aranjamente speciale pentru bomboanele de nastere - ale mele nu vor fi nici pe departe asa, nu va speriati

http://www.doopsuikerluyts.be/doop.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

leeloo- felicitari mamico! sa ai laptic pentru bebe si el sa pape mult.

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

Mergi la inceput

A zis ca vine miercuri acasa si ne povesteste tot, ne pune poze! E ok, cica seamana picatura cu tatal lui!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana21

A nascut Leeloo!!!

bebe are 2980, a avut epidurala, se simt bine amandoi!!!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

heiii! multe felicitari !!!

Mergi la inceput