Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)
Raspunsuri - Pagina 20
Mirela_1 spune:
Anes, felicitari, sa fie bebe sanatos si mancacios. Si tie Gynie, la fel, banuiesc ca ai nascut pana acum?
Leeloo, nastere usoara!
Fetelor am si eu o intrebare. Vreau si eu sa pregatesc camera bebelinei si nu stiu deloc daca sa iau doar patut sau si un pat pentru mine. Voi cum ati procedat/ veti proceda? Pana cand ati dormit cu bebe?
Mirela
29+
oceanborn spune:
Eu tocmai am intins hainutele de bebe pe sarma
, sunt atat de miiiici ca nici nu stiam cum sa le prind cu piscatori, ma tot duc pe balcon sa ma mai minunez de cat de frumos arata ![]()
.sper sa fie nevoie de ele doar peste vreo 6 saptamani, dar stau mai linistita daca stiu ca sunt in regula..
Mi-am luat si eu absorbante post-partum de la farmacie. pachetul e cat unul de pampers
, par foarte mari dar sunt subtiri 6mm..
Saptamana trecuta tocmai am aflat ca la spitalul unde voi naste toate saloanele au 2 paturi. mai sunt si rezerve cu un singur pat.. oricum e bine si cu 2, tinand cont ca italienii astia au niste familii numeroase si cand merg in vizita zici ca s-a spart conducta cu ei, mai au si gura mare..bine ca nu-s vreo 4 paturi pe salon ca sigur innebuneam sau imi luam rezerva cu 1 sg pat..
Stiri, noutati?? nimic? haideti Ginye, Leeloo cu vestile!!!
33+
Thomas 
Maria_K spune:

FELICITARI LEELOO!!!! SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI!!!

Maria
20+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
oceanborn spune:
Bine ai venit pe lume bebe mic de Leloo!!!!Leeloo felicitari!!

(oare si-a gasit pana la urma Leeloo sosete lungi pana la genunchi cu dungi colorate?
)
Ce bine ca sunt bine amandoi!!! vesti bune ,yupiii!!!
33+
Thomas 
diana21 spune:
A! Avea fix 36 saptamani!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+
Asa creste bebe
Miky-ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana21 Mesaj de la Leeloo5979 "Sunt la spital, s-a declansat travaliul, membrane intacte, dilatatie 2, frica cat cuprinde." Asta era la ora 2.17 si acum, la 7.08 "inca nu am nascut, inca in travaliu de ieri de la 9 seara" Nu-mi vine sa cred~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
[b]Am niste emotii....fii puternica,Leeloo!Sa dea Dumnzeu sa nasti cat mai repede un bebe voinic si sanatos!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
nebunica-zapacica spune:

Felicitari, Leeloo, bebe sa fie mancacios si tu sa ai laptic! Asteptam pozele! 

36+
Victor-Nicolas
AMR 4 SAPTAMANI!!!
manumanu spune:
Vaaai ce vesti buuune!!!! Bravo, Leeloo, felicitari mamico, multa sanatate tie si lui bebe mic!!! Nu-mi vine sa cred cum s-a dat startul la bebei!!!

manu
30+
+ 
AMR 6-7 SAPTAMANI!!!
Olivia26 spune:
Felicitari Leeloo, refacere rapida si te asteptam cu detalii!!! Bun venit pe lume, bebe Damian!!!
Olivia
36+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
Otiliav spune:
Wow, nu-mi vine sa cred. Eu m-am foit toata noaptea si m-am trezit tarziu de abia am ajuns la birou. Si de abia asteptam vesti despre Ginye cand colo a nascut Leeloo, anuntul despre Ginye vine sigur la capitolul 100 ca asa ne fuse vorba
.
Leeloo, refacere usoara mamico, felicitari pentru asa nastere rapida! Sa va traiasca minunea mica, sa fie sanatos si cuminte, sa va aduca multa bucurie in casa!
Nici nu am apucat sa-i fac galerie lui Leeloo.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre