Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Anes, felicitari, sa fie bebe sanatos si mancacios. Si tie Gynie, la fel, banuiesc ca ai nascut pana acum?
Leeloo, nastere usoara!

Fetelor am si eu o intrebare. Vreau si eu sa pregatesc camera bebelinei si nu stiu deloc daca sa iau doar patut sau si un pat pentru mine. Voi cum ati procedat/ veti proceda? Pana cand ati dormit cu bebe?

Mirela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Eu tocmai am intins hainutele de bebe pe sarma, sunt atat de miiiici ca nici nu stiam cum sa le prind cu piscatori, ma tot duc pe balcon sa ma mai minunez de cat de frumos arata .sper sa fie nevoie de ele doar peste vreo 6 saptamani, dar stau mai linistita daca stiu ca sunt in regula..
Mi-am luat si eu absorbante post-partum de la farmacie. pachetul e cat unul de pampers, par foarte mari dar sunt subtiri 6mm..
Saptamana trecuta tocmai am aflat ca la spitalul unde voi naste toate saloanele au 2 paturi. mai sunt si rezerve cu un singur pat.. oricum e bine si cu 2, tinand cont ca italienii astia au niste familii numeroase si cand merg in vizita zici ca s-a spart conducta cu ei, mai au si gura mare..bine ca nu-s vreo 4 paturi pe salon ca sigur innebuneam sau imi luam rezerva cu 1 sg pat..
Stiri, noutati?? nimic? haideti Ginye, Leeloo cu vestile!!!

33+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

FELICITARI LEELOO!!!! SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI!!!

Maria 20+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Bine ai venit pe lume bebe mic de Leloo!!!!Leeloo felicitari!!

(oare si-a gasit pana la urma Leeloo sosete lungi pana la genunchi cu dungi colorate?)
Ce bine ca sunt bine amandoi!!! vesti bune ,yupiii!!!

33+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

A! Avea fix 36 saptamani!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Mesaj de la Leeloo5979
"Sunt la spital, s-a declansat travaliul, membrane intacte, dilatatie 2, frica cat cuprinde."
Asta era la ora 2.17
si acum, la 7.08
"inca nu am nascut, inca in travaliu de ieri de la 9 seara"
Nu-mi vine sa cred~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[b]Am niste emotii....fii puternica,Leeloo!Sa dea Dumnzeu sa nasti cat mai repede un bebe voinic si sanatos!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Felicitari, Leeloo, bebe sa fie mancacios si tu sa ai laptic! Asteptam pozele!

36+ Victor-Nicolas

AMR 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Vaaai ce vesti buuune!!!! Bravo, Leeloo, felicitari mamico, multa sanatate tie si lui bebe mic!!! Nu-mi vine sa cred cum s-a dat startul la bebei!!!

manu 30+ +

AMR 6-7 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari Leeloo, refacere rapida si te asteptam cu detalii!!! Bun venit pe lume, bebe Damian!!!

Olivia 36+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Wow, nu-mi vine sa cred. Eu m-am foit toata noaptea si m-am trezit tarziu de abia am ajuns la birou. Si de abia asteptam vesti despre Ginye cand colo a nascut Leeloo, anuntul despre Ginye vine sigur la capitolul 100 ca asa ne fuse vorba .

Leeloo, refacere usoara mamico, felicitari pentru asa nastere rapida! Sa va traiasca minunea mica, sa fie sanatos si cuminte, sa va aduca multa bucurie in casa!

Nici nu am apucat sa-i fac galerie lui Leeloo.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput