Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

neata.
nu imi vine sa cred.alt BB?
leloo curaj
se pare ca vin bebeii cam 2 pe saptamina.urmez eu?sau mai siunt si alte fete care ne vor face surprize?
oare giny ce face?
am niste emotii ca nici nu pot sa dorm,cind ma gindesc ca mai am 3 zile
leloo-
ginye-

37+
Man-Dat Christian
AMR cateva zile
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireen spune:

Neata!

Leloo iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos iti tinem pumnii nu imi vine sa cred ce rapide sunteti
spiridusul am vazut ca vei naste la CFR2 stii ca s-a mutat maternitatea?
Oare Ginyece mai face? nici o veste de la ea

38 DARIA + Eduard Alexandru(9.Aug.2005)
AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

aoleoooooooooooooo! si leeloo??!?!?
m-a luat frica rau. ma duc sa-mi fac bagajele si sa spal lucrusoarele.

leeloo- nastere usoara. iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine. Doaman ajuta!

cum primim vesti de la ginye?

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Cristina ph bine ai venit si sarcina usoara in continuare. Insomnii cred ca avem toate..leac pt ele..nu stiu daca exista...azi noapte la 2 ma uitam pe pereti...aveam impresia ca deja e 6 dimineata si voiam sa ma ridic din pat...

33+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Ireen ,am auzit ca s-a mutat pe alt etaj
daca ajungi inaintea mea acolo, imi dai ceva detalii?
sttii cum e, mai bine sa stii ce te asteapta

sapt asta ajung la medic si incerc sa pun la punct toate detaliile: tarife, epidurala, rezerva, alea, alea

carmendu, exact asta m-am apucat si eu sa fac: bagaje si spalt rufe bebe

35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ireen spune:

Spiridusulinca nu am ajuns acolo abia marti(21) cand voi naste dar am inteles ca este intr-o alta aripa daca stii pe unde se intra la camera de garda la etajul 1 .
carmendu este super camera lui Victor ca intr-o revista

38 DARIA + Eduard Alexandru(9.Aug.2005)
AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
Ginye hai cu curaj sa vina bb mai fuga si sa numai chinui atata

leelooo

diana vazut pozicile ianca e dementiala
Mirtha nici daca as vrea nu as putea veni doca e plecata in buc la o conferinta poate miercuri sau oi ajung la craiova...
eu sunt rupta de oboseala imi vine numai sa dorm...parca sunt o curca plouata si adormita
35+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna dimineata burticute vorbarete !
Aseara nu am ami intrat si acum cind intru ce imi vad ochii ??Leeloo s-a "contagiat" de la Gynie.

Multa bafta si nasteri cit mai usoare posbil fetelor !
Va facem galerie si va tinem pumnii !

In alta ordine de idei ati fost criminale in diaogurile de aseara - azi noapte.

Carmendu mi-a placut camera la nebunie. Duminica dimineata ne-am cumparat fotoliu balansoar dar nu e atit de sofisticat ca al tau. Mai spre seara pun poze.Tare mult mi-ar placea sa imi spui ca acel cos pentru scutece mirositoare il pot gasi si in tara , undeva , macar o varianta romanesaca??? Fetelor , stiti ceva despre acest produs???

Corina cu iesitul afra , daca ai ceva timp , frunzareste cartea dr. Ana Culcer. E cam fanatica pe alaptat si nu numai , cam nesarata cu unele afirmatii si fotografii care din punctul meu de vedere nu au ce cauta intr-un asemenea material, dar ca info. de natura tenica e buna cartea.Informatia este este clara , directa si sintetizata si de in cea mai mare parte a cazurilor este si argumentata.
Ma bucur ca ma reusit sa citesc inainte Anne Bacus si Dr. Spock pt. ca acum am de unde alege. Mai ramine sa vad si ce temperament are fie-mea si decidem. Mergi la cuprins , capitolul 5 , pagina 19-22 Curs de babysitting.

Diana sa inteleg ca saptamana asta se va decide scoterea firelor sau e deja decisa problema - se vor scoate saptamana asta ?
Brrr...multa bafta ! Trebuie sa ai incredere in doca ta . Daca ea considera ca e mai bine saptamana asta si nu cea viitoare inseamna ca asa este mai bine. Macar sa fie spre sarsitul saptamanii sa apuci sa intri in 37+ .

Miky - ea cu multa placere. Sper sa iti foloseasca si tie si fetelor gripate. Dar sa nu spuneti ca nu ati fost avertizate : gustul este de r...at !

Simona imi place starea ta spirit . Tine-o tot asa! Maica , maiculita ce mindra sunt de tine Sa nu ma intrebi de ce . Pur si simplu ma bucur ca ai reusit sa treci de 33 , ca in continuare lucrurile merg spre bine ...so....cum spunea Manumannu hang on baby !

Eli , tu pe unde te preumbli olteanco ? In Craiova abia miercuri ai spus ca vi deci ....sa nu imi spui ca s-a declansat si la tine nasterea si nici bip nu ai reusit sa dai ...

Acu " sa trecem a lucre serioase : am gasit si in Craiova , la farmacia City Plus tapoane de la Nutracare - parca asa se numeste firma , din alea speciale pt. lehuzie dar nu mi se par cit ale mele de groase. Cert este ca le voi incerca , le voi avea la mine. Sa vedem cum se comporta.

Azi trebuie sa dau o fuga ma MF si apoi la tehnic sanitare : nu gasesc punga de ghitza mai frate !

Aaaa...si ca tot ati vorbit de epilat integral : aseara musafirii pe care ii asteptam era de fapt o musafira - cosmeticiana .
Ce operatii am facut epilat cu ceara si pensat .Pe unde epilat pai cam pe unde vorbeati voi aseara , zone din astea erogene....
In concluzie m-am epilat dfe sus pina jos inclusiv la dansa !
E cheala toata ! E prima data cind ma epilez la dansa dar am folosit niste trucuri - 3 nospa cu 15 minute inainte de venirea cosmeticienei si Lidocaina din plin in zona cu pricina. Pina a venit ea eram deja blindata !Si am facut fata ok. Fara contractii si fara prea multe lovituri de la fie-mea.
A protestat ea saracuta cind stateam cu burta in sus - motiv penntru care m-am si conformat si am decis impreuna cu cosmeticiana sa stau mai mult pe partea stinga si dreapta si sa evitam statul pe spate oricit ar fi de incomod sau deneproductiv pentru epilat - si totul a decurs ok. Acu" sunt gigea !

Va pup si mai vorbim , trebuie sa plec la medicul de familie.

Mirtha 38 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Hai tu Lacraaaaa
tinem pumnii sa vina bb Damian cu bine

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Cristina ph bine ai venit si sarcina usoara in continuare. Insomnii cred ca avem toate..leac pt ele..nu stiu daca exista...azi noapte la 2 ma uitam pe pereti...aveam impresia ca deja e 6 dimineata si voiam sa ma ridic din pat...

33+Thomas

Neata,fetele!
Mda se pare ca nu exista nici un leac,eu am dormit de la 23.00 -1.00 si apoi am stat cu ochii pe tavan si in niste reviste pana la 5.30 cand am mai adormit pana la 8.30.Sper ca bebelusul meu sa nu sufere din cauza asta.
Tinem si noi pumnii fetelor care nasc acum......si asteptam vesti bune cat mai curand.
Sunt putin cam dezorientata cand vad ca fetele nasc asa repede.....ce se intampla cu cele 40 de saptamani?......eu am un mare stres ca exact cand sunt in saptamana 37 sotul meu pleaca in America pentru o saptamana la un curs.....sper sa nu nasc chiar atunci.....cu toate ca vad ca bebelusii nostrii sunt cam nerabdatori....
Va pup fetele
Sa aveti o zi frumoasa!

33+Andrei Alexandru

Mergi la inceput