Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)
Raspunsuri - Pagina 17
Alexa.1983 spune:

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAT????????
HAI LEELOO........

HAI GINEY.............

AOLEOOO

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
34+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 5 sapt 

Alexa.1983 spune:
Maiculitzaaaaaaa..........![]()
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
35+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 sapt 

spiridusul spune:
iata ce vesti minunate pt o zi de luni
mai vine un bebe.
vad ca barza asta e busy bine
haide leeloo

si eu care ma credeam barbata
sa stiti ca emotia exista, chiar daca nu sunt la primul bebic
35 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
spiridusul spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dandusa![]() ![]() pai daca pui in cos si nu verifici pretul bre...,asa te-ai procopsit si cu uscatorul de 150 de ronai grija ca tava-i 25 de ron,du-te si tu cu bani fix Mamica stralucitoare 37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006![]() |
aaa, nuu, ca la ikea mi se trage de la umplut cosul.
mai pune si un catzel, si un purcel, si un prosopel....
sunt indragostita de produsele lor.
au tot felul de dracii interesante
a gasit cineva pe undeva hartie de pus pe colacul de wc?
ca sa nu mai stau io sa tapetez buda la spital cu hartie inginerica...
eu am gasit acum vreo luna, ... la toaleta unui resto de fitze...
35 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
oceanborn spune:
Neata!!
woooow!! Leeloo si tu?? Multa bafta, iti urez sa-ti tii minunatia cat mai repede in brate si sa ai o nastere cat mai usoara!!!!!

ginye oare ce face? si cum mai aflam noi vesti de la ea???Dne da sa fi nascut si sa fie bine!!!!
am schimbat si noi semnatura
! si daca tot a fost activitate in domeniul nasteri...in weekend am fost cu sotul la cumparaturi pt bagajul de spital ..inca mai am de luat maruntisuri 2 3 chestii dar in mare am tot ce-mi trebuie...azi ma apuc sa spal hainutele de bebe sa fie acolo pregatite ca nu se stie..
Criss in legatura cu achizitiile facute de sotul tau in it, nu stiu sa-ti spun mare lucru pentru ca eu nu am folosit nimic din ce ai scris acolo. din gama CHANTECLAIR am avut o soutie de curatat inox, pot spune ca e buna...banuiesc ca o fi toata gama la fel pt ca nu e un produs de duzina...in rest nu stiu , eu am luat un balsam tot sensitive Fabuloso pt hainutele de bebe , imi place produsul , am folosit tot balsam din acesta in ultimul timp..
Carmendu pozele cu voi sunt foarte frumoase si camera bebelui la fel!!spatioasa,aranjata cu gust! sa se bucure bebe Victor de ea!!!
Am o intrebare, printre altele am cumparat de la farmacie un biberon de la Chicco "bunastare" in unghi, cu tetina anticolici O+... am auzit despre el de la mai multe persoane ca ar fi bun. Fetelor care va pricepeti, voi ce parere aveti?
33+
Thomas 
VonHelen spune:
SCOT SI EU MAJORETELE PENTRU LEELOO SI II UREZ NASTERE USOARA SI UN PUI DE NOTA 10 

o dimineata cu mult soare pentru toate burticutele ramase pe baricade!! o cafea cu putina cofeina
si bebei cuminti si ascultatori care sa stea in burtica la caldurica pana la termen..cam astea sunt urarile mele pentru voi azi! 
Eu in sfarsit am avut o noapte buna, am dormit pana la 7:30 cu doar 2 vizite la baie, fara dureri si fara contractii
. Santierul s-a terminat..mai vin oamenii azi sa-mi monteze un calorifer si sa faca o conexiune cu niste tevi. daca am timp o sa pun mai tarziu si cateva foto cu primele hainute ale lui Tudorel!
33+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
diana21 spune:
Leeloo nu raspunde, am incercat acum sa o sun. Inseamna ca e in focuri! Haaaaaaai, Leloo!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+
Asa creste bebe
loren@ spune:
Na, de bine ce o incurajasem ca poate dura si 2 sapt. chestia cu dopul s-a si pus pe nascut....hai Leeloo!![]()
Diana si Dandusa, aveti niste zinici de fete, fiecare alt gen si tare scumpici sunt!
Ieri m-a durut burta cam tare, imi imaginam tot felul de scenarii, dar vreau sa am intai rezultatul de la streptococul ala sa vad ca nu-l am ca sa imi iau de o grija...dar, cu toate discutiile de pe aici legate de bagaj, am apucat si eu sa imi fac bagajul in proportie de 90% zic eu...
Bianca Andreea
Larisa Elena
36+
A M R numai 4 saptamini 
Maria_K spune:
HAI LEELOO!!!! 
de la 5 de cand am vazut mesajul , ma agit ca si un pepsi....vai am niste emotii.....
VINEEEEE GINERELEEEEE!!!!
Maria
19+ 
vine bb!
Pozele noastre![]()
lorellay spune:
Neatza ...Abea am reusit sa ajung la job..destul de tarziu.
Si vad vesti noi...
ANES felicitari....

.
Ce stiti de GINYE..ca e cam de mult "sa nasca"?
Leloo....nastere usoara....
Sorana 
34+
si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">
sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!