Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Mai dar toata lumea doarme? Oti, ai plecat?
Eu am facut intelegere cu sotul. Ca sa poata dormi din cauza sforaitului meu, el merge primul la culcare iar eu mai intarzii cate o ora doua pe forum. Daca apuc de adorm prima, semuta in sufragerie ca zice ca e imposibil sa adoarma din cauza mea. Intrebarea mea este, oare asa voi face si cu bebe? Daca il scol din somn?

Mihaela 34+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Hai ca cedez nervos si ma duc la . M-am plictisit de tv si pe forum nu pot sa mai stau ca ma dor ochii.
Va doresc o noapte usoara, cu drumuri putine la pipi si fara dureri de bazin (alea care pe mine ma fac sa ma ridic in fund ca sa reusesc sa ma intorc de pe o parte pe alta).
noapte buna.

Mihaela 34+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nu am fugit la nani ca am dormit tare aiurea azi. M-am trezit acum 3 ore, acum s-a trezit si Ana cu gandul sa vada filmul cu Anastasia. Probabil dupa ce se termina mergem la nani.

Mamiseli, nu cumva respiri greu din cauza sarcinii ca si eu patesc asa ca un fel de congestie nazala, aproape zilnic ma trezesc ca am sangerari nazale in somn.

Dificultati in respiratie. Cu cat sarcina avanseaza, cu atat presiunea exercitata asupra diafragmei de catre uterul aflat in crestere poate duce la dificultati in respiratie. La aceasta se adauga si cresterea nivelului hormonal (progesteron) care duce la respiratia intretaiata si tendinta de a respira cat mai adanc. Tot datorita hormonilor se produce relaxarea bronhiilor, a plamanilor si in general a muschilor. Atentie! In cazul respiratiei mult prea rapide si daca buzele sau degetele se invinetesc, medicul trebuie consultat de urgenta. Folosirea unei perne in plus poate face respiratia mai usoara, iar in ultima luna de sarcina, cand copilul se aseaza in pozitia de nastere (coboara) aceste probleme dispar.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

....si picaturile cu ser fiziologic ajuta.Eu folosesc in special seara ca sa pot adormi.
Btw ,nu uitati sa va hidratati corespunzator.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Nu am fugit la nani ca am dormit tare aiurea azi. M-am trezit acum 3 ore, acum s-a trezit si Ana cu gandul sa vada filmul cu Anastasia. Probabil dupa ce se termina mergem la nani.

Mamiseli, nu cumva respiri greu din cauza sarcinii ca si eu patesc asa ca un fel de congestie nazala, aproape zilnic ma trezesc ca am sangerari nazale in somn.

Dificultati in respiratie. Cu cat sarcina avanseaza, cu atat presiunea exercitata asupra diafragmei de catre uterul aflat in crestere poate duce la dificultati in respiratie. La aceasta se adauga si cresterea nivelului hormonal (progesteron) care duce la respiratia intretaiata si tendinta de a respira cat mai adanc. Tot datorita hormonilor se produce relaxarea bronhiilor, a plamanilor si in general a muschilor. Atentie! In cazul respiratiei mult prea rapide si daca buzele sau degetele se invinetesc, medicul trebuie consultat de urgenta. Folosirea unei perne in plus poate face respiratia mai usoara, iar in ultima luna de sarcina, cand copilul se aseaza in pozitia de nastere (coboara) aceste probleme dispar.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu o graviduta cu o burtica de 33 saptamani care va citeste inca de la inceputul sarcinii.
Eu ma confrunt in aceasta perioada cu o problema de care pe voi nu v-am auzit pana acum.....NU POT SA DORM NOAPTEA.....AM INSOMNII.....si asta se intampla de vreo saptamana.Exista cineva care are aceeasi problema,poate ma ajutati cu sfaturi cum sa trec peste episodul acesta al sarcinii.
Pupici dulci pentru toate gravidutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mesaj de la Leeloo5979

"Sunt la spital, s-a declansat travaliul, membrane intacte, dilatatie 2, frica cat cuprinde."

Asta era la ora 2.17

si acum, la 7.08

"inca nu am nascut, inca in travaliu de ieri de la 9 seara"

Nu-mi vine sa cred~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hai, Leeloo, hai, Leeloo!!!

Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si papacios! Si tu, sa scapi mai repede...Aoleu, cand aud de travalii din astea de doua zile, ma ia cu fiori reci pe sira spinarii!
Mii de pupici, Lacramioara, te-as tine de mana acum, daca as putea!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

HAI LEELOO, VECINA MEA DE CARTIER!!!!!

aoleu...deja intru in panica...scriu pe fuga ca trebuie sa plec....ma duc iar la eco sa vad ce s-a intamplat cu calcificarea aia de 4 cm....DA DOAMNE SA SE FI NECROZAT!!!! OF!!!!

Cristinain asteptarea 35+ DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Buna dimineata

Maaamaaaaa ce vesti tari de dimineata!

HAI LEELOO! SUNTEM ALATURI DE TINE

GINEYE

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Bebecris, iti tin pumnii azi la eco!
Vezi ca nu trebuie sa se necrozeze, roaga-te sa NU se necrozeze portiunile alea de placenta! Eu zic sa stai calma, toate avem calcefieri pe placenta, mai mult sau mai putin...si in functie de asta se masoara gradul de imbatranire a placentei (si parca in functie de grosime, nu sunt sigura)

Si eu merg azi la dr. sa vedem ce facem cu firul. Se pare ca e o zi importanta!

O fi nascut Gynie???? Nu mai stie nimeni nimic???

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Hai Leeloo, nastere usoara, fii tareee mami!!!

Initital cand am vazut mes. credeam ca e de la Ginye...si cand colooooo

Oare Ginye o fi cu minunica in brate?...

Bebecris, bafta multa la eco!

O saptamana plina sa vesti buneee sa fie!!!!

Olivia 36+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput