Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Oti, eu zic ca ar trebui sa scriem la bebei asa: numele, dpn-ul si nr. de sapt. la care s-a nascut, nota, greutatea, lungimea si felul nasterii.

In principiu asa zic si eu. Numai ca numarul de saptamani trebuie calculat la fiecare, ovulatii mai devreme mai tarzii asa ca eu una prefer sa ramana DPN-ul din lista si Data Nasterii daca vrea cineva sa vada diferenta. La Anes mai trebuie completat dar o asteptam pe ea sa ne spuna numele lui bb si lungimea.

Citat:

Eu am votat pt. cozonacei si briose, da' n-a vazut nimeni !

Imi place si minuni, insa e prea pretios, cumva, prea...nebebelushesc! Toti bebelusii sunt minuni de la Dumnezeu, e de la sine inteles!
O sa vedeti voi ca piticii miros a paine calda, li se potriveste de minune cozonacei. Ar merge super "cozonacei si briosele" sau invers "briosele si cozonacei".
Eu nu am o pb. cu genul, mai ales ca pe fiica-mea o alintam "nasturel", "licurici", etc.

Eu am votat minune dar am si zis ca si cozonacei si briose imi place.
De aceea am propus varianta cea mai castigatoare zic eu. Sa punem titlul subiectului Briosele si Cozonacei de nov-dec 2008, care vorba ta suna bebelusesc si in listuta de inceput sa fie Minuni de Octombrie, Noiembrie, Decembrie.

Eu chiar ma gandeam ca la semnatura mea o sa schimb minune cu ceva, dar inca nu stiu cu ce, sa il cunosc putintel pe bb ca sa-i spun intr-un fel anume . Cu Ana a fost tare simplu, si mai nou ii place cand ii spun Ana nazdravana, i se pare ei ca-i mai deosebita cand ii spun asa desi i-am explicat ca inseamana ca face prostioare multe.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

http://inlinethumb30.webshots.com/38109/2591485590055181808S500x500Q85.jpg

http://inlinethumb31.webshots.com/41374/2807616150055181808S500x500Q85.jpg

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

m-am delectat cu toata familia voastra minunata
Ianca este...este...este speciala...

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui Simona73

Spiridusul- eu acum o ora ma pregateam sa merg la spital dar mi-a trecut prin minte sa-mi fac eu un "control" si colul e moale si scurtat dar nu e sters,asa ca mai stau,oricum contractiile sunt haotice. Tie ti-a coborat bb?

si cam cat de des iti faci tu acest "control"?nu de alta da' sa stiu cate bice scot
pai she cauti tu donshoara' acolo?lasa colul in pace stie el cand/cum sa te anunte...
sincer eu ma minunez cum de-ti poti da seama ca este moale,sters si scurtat...eu de cate ori imi bag ovule simt o gaura si niste carne ciufulita de jur imprejur...

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Stii, cam la asta ma gandeam si eu, cum stii ca e sters si scurtat???

Mihaela 34+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Da,si mie tot de la incapatanarea de a-mi demonstra ce "super-mami" sunt,mi se trage.Cel putin, asa cred..Eu abia de saptamana asta am intrat in maternitate,in ideea ca-mi spunea toata lumea sa stau linistita acasa.

Dandusa, ma "controlez" destul de rar ca nu mai pot sa ajung din cauza burticii dar am invatat ce sa caut de la colegele mele(lucrez in sanatate).Mi-e mai la indemana decat sa ajung la spital,asa ca nu scoate biciul...nu mai fac...i-am promis si sotului..

SIMONA

Mergi la inceput

Dandusa, acum de cand este fara gips este mult mai bine. Chiar nu ma vait, eu cred ca mai greu va este voua care aveti copilasi sub 2 ani. Pentru ca eu simt o mare diferenta si fata de anul trecut. De exemplu dimineata merge la pipi, se sterge singura. Pai acum un an trebuia sa ma trezesc sa merg cu ea. Azi de dimineata am venit si am deschis laptopul, i-am pregatit ce sa manance, i-am pus Tom si Jerry, ea si-a pus in continuare timp de o ora iar eu putoarea am dormit bine-mersi pana a gresit ea la laptop si a trebuit sa vin sa o ajut.
Si cand imi era rau seara, intelegea si statea cuminte si se juca in camera pe langa mine. Daca ii este foame isi ia singurica un iaurt, un fruct, o felie de paine se descurca pe moment.
Si nu mai face prostii de genul scos punga de faina si umblat prin ea, face altele dar mai micute. nu pot sa ma plang ca a spalat oglinda din baie cu sapun lichid si era cam albicioasa , astea-s nimicuri. Prizele nu o mai intereseaza de vreme ce o las sa bage un stecher si sa-l scoata, cutitele nici atat (chiar ieri m-am taiat eu la un deget si mi-a facut ea mie morala aferenta ). Daca am curaj sa atipesc cu ea in casa este mare lucru sa nu mai fie nevoie de supraveghere non-stop.

Corina, pentru iesiri de 5-10-15 de minute s-a inventat balconul. Eu asa am scos-o la inceput si era decembrie-ianuarie. O lasam cu hainele de casa, o inveleam bine intr-o plapumioara de bb, o paturica groasa, ii puneam o caciulita ca in casa nu avea si o scoteam pe balcon la plimbare. Si asa poti face de cateva ori pe zi ca este comod. Nu vad nici un motiv pentru care m-as chinui sa ma imbrac pe mine, pe copil, sa scot carutul pentru cateva minute. Aici nu am balcon dar ma adaptez situatiei, trag o geaca peste ce port in casa, infofolesc putin copilul si 5 minute prin fata casei, cu el in brate ca trece timpul mai repede.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Diana, ce scumpa este nasturica ta, bine ca ati surprins momentul.
Cum isi alinta fratiorul, ce zice despre el. Ca Ana cand am fost in Ro se lauda la toata lumea ca are o sora dar este in burtica la mami. Ieri imi spunea ca va avea "cea mai frumoasa surioara", nici nu-i modesta fata mea.
Iar eu am tendinta sa o rasfat cam mult acum, parca au intrat zilele doar cu ea in sac. Ieri mi-a tras de sutien si se facea ca suge. Are ba momente din astea cand zice ca vrea si ea sa fie bb din nou ba zice ca de abia asteapta sa fie sora mai mare.

Eli, ce-o fi facut azi?

Pozele noastre

Mergi la inceput

In afara de burta coborata, cum mai stii daca bebe s-a angajat pt nastere? (Fara apa rupta sau dop pierdut, pe alea le stiu.)

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Spiridusule, am vazut oferta de tavi de briose si la Real. Incearca si acolo.
Diana superbe pozele. Ianca e bucatica rupta din tine. E o dulce.

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Oti, ea acum se bucura si e tare mandra ca avem bebe in burtica, insa, pe de alta parte, eu stiu ce ma asteapta pt. ca e foarte posesiva si mi-a zis clar "eu dorm cu tine si tati cu bebe". O sa fie geloasa, sunt foarte constienta de asta...uneori am asa un sentiment de vinovatie fata de ea, nu stiu cum sa explic. Mi se pare si mie ca gata, astea sunt ultimele zile NUMAI cu ea...Ea e agitata acum si din cauza mutarii, s-a nimerit tare prost pt. ea cu doua schimbari majori in viata ei, deodata!!! Sper sa faca fata si sper sa fac si eu fata!

Tin minte ca atunci cand am anuntat-o ca o sa mai avem un bebe, prin februarie, m-a induiosat teribil, draga de ea, pt. ca m-a intrebat aproape disperata daca o sa mai fiu mamica ei acum! Bietii pitici, cine stie ce inteleg ei la varsta asta si ce e in sufletele lor...
Aseara s-a pus pe plans ca nu pot sa i-l dau pe bebe sa-l duca la gradinita, la grupa mini. Cred ca nu realizeaza cat de mic o sa fie bebe, desi i-am aratat, are si ea o multime de papusi de 45 cm.

................

Multumesc pt complimente, sunteti tare dragute!
Acum va las ca-mi pica ochii de somn. Pupici si noapte buna!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput