Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Spiridusule,
forma de briose gasesti la ikea
ai vreo reteta buna? baga si la fata ca i-am intoxicat pe ai mei cu una bucata reteta facuta de nspe' mii de ori...

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

nu mai pun piciorul in ikea, curand
sunt niste nemernici
m-am dus dupa un patutz de 300 de ron... si am cheltuit 1500 de ron...
poi, asta-i treaba?

retete am, dar nu le -am incercat...
daca vrei sa mori de pofte, intra la alimentatie, pe forumul ala pe care se refugiara stelutzele, k avem acolo o culinareasa DE_MEN_TI_ALA
da un search dupa briose si/sau muffins...
maine, daca reusesc sa mai intru, iti dau cu copy-paste

35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu am nascut pe laura la 2.5kg (in februarie) si mi-au zis la externare sa evit sa o scot afara daca nu e musai pana nu face 3kg.
si ne-au mai zis ca putem face exceptii pe zile friguroase dar uscate si cu soare, insa daca e inchis si umectos nu e bine sa o scoatem. dupa 3kg insa se ridicau restrictiile.

daca scoateti bb iarna ii puteti pune husa de ploaie la carut ca sa nu il bata vantul direct.

inca ceva, eu nu sunt pentru infofolit excesiv. laura nu a fost infofolita mica fiind si prima raceala a facut-o abia la 4 luni pe virus luat.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simona73

Spiridusul- eu acum o ora ma pregateam sa merg la spital dar mi-a trecut prin minte sa-mi fac eu un "control" si colul e moale si scurtat dar nu e sters,asa ca mai stau,oricum contractiile sunt haotice. Tie ti-a coborat bb?

si cam cat de des iti faci tu acest "control"?nu de alta da' sa stiu cate bice scot
pai she cauti tu donshoara' acolo?lasa colul in pace stie el cand/cum sa te anunte...
sincer eu ma minunez cum de-ti poti da seama ca este moale,sters si scurtat...eu de cate ori imi bag ovule simt o gaura si niste carne ciufulita de jur imprejur...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:

Spiridusul- eu acum o ora ma pregateam sa merg la spital dar mi-a trecut prin minte sa-mi fac eu un "control" si colul e moale si scurtat dar nu e sters,asa ca mai stau,oricum contractiile sunt haotice. Tie ti-a coborat bb?

Aaaa,si mai este ceva nou,ma simt ingrozitor de obosita,as dormi continuu.Sa fie asta alt semn ca e pe vine?

SIMONA

da, a coborat de vreo 2 sapt.. de cand s-a scurtat colul, pt ca ma cred mama zmeilor si cred ca am personalitate multipla de mama/manajera/bucatareasa/nevasta/prietena/si om al muncii

eu sunt intr-o situatie de rahat... ramanem fara masina, k tati s-a tzucat cu un tir, nu am facut cumparaturi pt bb, nu bagaje.
Alexandru e racit si ii dau si niste dinti si nu vrea decat la mine inbrate..... ma gandesc sa nasc acasa, se poate? ca altfel nu stiu cum o sa ma impart

mah.. trimitetzi careva o sarma la Diana, prin curier; vretzi sa nasca de pohta?

diana, io-te colea reteta de sarmale: la raionul de carne din cora, au sarmalutze la tavitza... le iei, le arunci in oala, le pui la fiert, si te numesti gospodina

ptiu, ca n-am somn...si imi propusesm sa fiu in pat demuuult

35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

nu mai pun piciorul in ikea, curand
sunt niste nemernici
m-am dus dupa un patutz de 300 de ron... si am cheltuit 1500 de ron...
poi, asta-i treaba?

pai daca pui in cos si nu verifici pretul bre...,asa te-ai procopsit si cu uscatorul de 150 de ron
ai grija ca tava-i 25 de ron,du-te si tu cu bani fix

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Dandusa m-ai bine-dispus inainte de culcare!!!
Asta simt si eu daca pun mana...habar nu am ce e ala col moale, scurtat, etc..chit ca am o nastere la activ deja!!

Citat:

Citat:

si cam cat de des iti faci tu acest "control"?nu de alta da' sa stiu cate bice scot
pai she cauti tu donshoara' acolo?lasa colul in pace stie el cand/cum sa te anunte...
sincer eu ma minunez cum de-ti poti da seama ca este moale,sters si scurtat...eu de cate ori imi bag ovule simt o gaura si niste carne ciufulita de jur imprejur...

Mamica stralucitoare

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 37+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:

Citat:

Mamica stralucitoare

Esti artista daca ajungi sa-l masori, sa-l palpezi pe toate partile. Stiu ca e curiozitatea de vina, eu m-am lecuit ca m-am controlat cu ocazia unor scurgeri maronii si dupa mine atunci era "moale si scurt". Ideea este ca m-am lecuit ca ma panicam singura plua ca am si discutat pe aici, nu-i deloc steril iar acum in apropierea nasterii atat trebuie o infectie mica.
Nu poti obtine o programare la urgente ca sa nu mai stai stresata?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Spiridusule,
pai tu cu Alexandru asa mic sigur ai ceva hainute care sa-i vina si lui bb,bagajul il faci intr-o ora daca ai tot ce-ti trebuie...sau macar fa o parte din el si completezi pe urma sa te simti tu mai linistita...
pt raceala si dinti ai putea sa incerci supozitor cu paracetamol si ai ochit doi iepuri...,noi avem acum 'delabarre' pt dinti,un gel maroniu care o ajuta cat de cat...,in rest bafta cu masina si rabdare ca tot pe tine cad toate

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Fetelor ..Dandusa , Otilia , Amalia m-ati linistit , ma gandeam ca-s singura care nu stie cum e sau ar trebui sa fie colul ..nu ca mi-ar fi trecut prin cap sa-l controlez ...abia reusesc sa-mi bag ovule (cred ca nici alea nu le bag ca lumea ) , dar sters?? cum adica sters? sincer chiar nu stiu

Criss 33+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Diana,
mai vin pozele?[omulet nerabdator]

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput