Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)
Raspunsuri - Pagina 13
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Fetelor, gata...am comis o cana mare de ceai de ceapa cu vreo 2 lingurite de miere, ca altfel nu intra! Noroc ca am si nasul usor infundat si l-am baut pe nerasuflate..si cand ma gandesc de cate ori mi-am chinuit copilul care era mic sa-l bea el, ca e bun... ...iti trece si tuse si tot!![]() ![]() ![]() ![]() Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1 si 37+ Luca Gabriel |
bleah, nu vreau sa ma gandesc ce gust a avut.....
eu citesc acum de la coada la cap.. asa ca astept sa ma dumiresc la ce-i bun ceaiul asta
35 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
dandusa spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Mamicile cu experienta, spuneti-mi si mie cum e cu scosul copilului afara. Eu inca nu m-am documentat, dar mi-a zis cineva ca trebuie scos treptat: mai intai 5 min, apoi 10, 15...asa e? ========== Corina 32+ Arianna MariaMy baby Albumul meu |
eu am scos-o pe la vreo 2 saptamani...nu am facut-o treptat ci in functie de vreme...,la inceput stateam cca 40 de min -1 h
in timpul cat stateam in casa ii formasem un obicei in a o imbraca ca pentru afara si o lasam sa-i inghete nasucul in dormitor cu geamul larg deschis...si dormea Crinuta meaaaa stii cum dormea?dusa,nu alta!
acum va fi o situatie diferita...,pe Crinuta oricum o scot zilnic afara pe orice tip de vreme...si probabil ca bb 2 se va plimba prin parc mult mai devreme de 2 saptamani...,doar sa fiu eu in stare sa ma descurc cu amandoi...
Mamica stralucitoare
37+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui diana21 [ traiasca epidurala!!! Oti, eu zic ca ar trebui sa scriem la bebei asa: numele, dpn-ul si nr. de sapt. la care s-a nascut, nota, greutatea, lungimea si felul nasterii. Eu am votat pt. cozonacei si briose, da' n-a vazut nimeni !Imi place si minuni, insa e prea pretios, cumva, prea...nebebelushesc! Toti bebelusii sunt minuni de la Dumnezeu, e de la sine inteles! O sa vedeti voi ca piticii miros a paine calda, li se potriveste de minune cozonacei. Ar merge super "cozonacei si briosele" sau invers "briosele si cozonacei". Eu nu am o pb. cu genul, mai ales ca pe fiica-mea o alintam "nasturel", "licurici", etc. _ Diana, mamica Domnisoarei Nasturel Dialoguri strumfesti Tudor Stefan 35+ Asa creste bebe |
me too, traisca epidurala... eu una dureri la nastere nema, epiziotomie suparatoare nema.. .DA, mi-a facut epiziotomie, sa-i dea d-zeu sanatate lu NAyel, e unul din motivele pt care m-am incapatzanat sa merg in continuare la el.
credeti-ma ca eu am stat in fund fara pb din seara nasterii, nu dureri, nu usturimi, ni'ka
oileu am innebunit cu cozonacii ashtia.
am fost in cora si direct la cozonaci m-am dus
nemernicii nu au forme de briose, k vroiam sa fac si d-alea
de cand discutam de nume, visez numa cozonaci calzi
35 w
Cristian +
carmendu spune:
spiridusul- e bun la raceala, da' eu mi-aduc aminte ca obisnuiam sa beau ceai de ceapa cu nuca si cu zahar, cand eram mica si-mi placea. e adevarat, n-am mai baut de multa vreme, da' nu cred ca m-am ramolit.
"i'm not slow, i'm just pregnant". ![]()
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
spiridusul spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamiseli_11
Simona asa patesc si eu de la inceputul saptamanii: ma doare burta ca la menstruatie si spatele, cate o contractie cand si cand. Problema e ca pe mine ma doare spatele oricum si nu-mi dau seama daca e ceva gen travaliu sau problema mea de spate. Am zis ca ce-o fi o fi, cu Dumnezeu inainte, daca se declanseaza nasterea, ma duc la spital si gata. Bafta multa si sa stai cumintica pana la termen. ![]() ![]() Mihaela 34+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 6 saptamani |
ce bine ca am deschis calculatorul, desi sunt rupta...
eu de vineri am contractii
mai intai m-a luat in parc... ziceai ca ma strange un cleste in interios.. groaznic. nu am putut sa mai merg, nu cunoasteam pe nimeni.
Alexandru vroia sa mai stea; nu puteam nici sa ma aplec sa il iau de mana....
de atunci tot asa o tin
ma doare... cam 2-3 minute
pana la urma am luat no-spa. desi stiu ca nu-i bine, dar asta este.
oi vedea eu pana la urma
deci suntem 3 cu aceleasi pb
35 w
Cristian +
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Nu mai stiu ce prietena povestea ca a stat in spital pana a iesit la toaleta, pana atunci nu i-a dat drumul acasa desi bebe era bine. Mihaela 34+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 6 saptamani |
hai mai... auzisem si io asta, dar... doar nu or sa merga cu mine la buda...
ii mint ca s-a intamplat si gata....
oare numai io am avut norocul sa aiba nevoie de paturi si sa ma dea aia afara din spital????

35 w
Cristian +
dandusa spune:
Spiridusule,
forma de briose gasesti la ikea
ai vreo reteta buna? baga si la fata ca i-am intoxicat pe ai mei cu una bucata reteta facuta de nspe' mii de ori...
Mamica stralucitoare
37+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
diana21 spune:
| pana la urma am luat no-spa. desi stiu ca nu-i bine, dar asta este. |
Da' de ce nu-i bine??? Pai unele dintre noi luam no-spa ca pe tic-tac, nu ne speria!!!
Pun poze cu asta mica a mea vorbind cu burtica
! Mai stati?_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+ Asa creste bebe
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui leeloo5979 Intrebare intrebatoare: azi noapte am fost la toaleta la obisnuitul pipi nocturn...cand m-am sters, pe hartie niste gelatina d-aia, cum aveam la ovulatie, dar mai consistenta, de de culoare usor galbuie si perfect limpede, fara urma de sange sau altceva. M-am gandit ca e vreo scurgere data de ovulele pe care le iau ca si tratament, numai de de pe la pranz, a inceput sa ma doara jos de tot, deasupra pubisului, simt ca o presiune puternica acolo, ma tine cam 20-30secunde si se succeda cam la 9-10 minute. Am luat adineauri un Nospa...fetele cu experienta...nu e nimic de spital, nu??? Doar pregatirile prealabile ale organismului pentru nastere. Leeloo 36 + ![]() http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12 http://bd.lilypie.com/KW8up3.png |
sa dea naiba daca mai stiu cand e de spital si cand nu....
eu stiam ca dopul ala e amestecat cu firisoare de sange.... macar sa fie rozaliu.. atunci e dopul.. da' DIANA a zis ca poa' sa fie si alb... deci mi-a rsturnat teoria.
ce zici tu acolo, poate sa fie de la ovuleeu am patit-o, de la vreo candida ratacita.....
nici macar nu pot sa iti zic: daca nu te doare rau, mai stai acasa, ca nu-i pb... pt ca la mine, la prima nastere... contactiile, au fost, asa, niste dureri extrem de suportabile... crede-ma ca la ciclu imi vine sa ma dau cu capul de calorifer de durere
offf, e doispe... mi-a expirat timpul
ma duc in pat; desi nu am terminat de citit, dar nu mai pot.
am citit de Anes.
ma bucur nespus ca prima nastere de la noi a fost ok, ca sa ne dea curaj..... ce-o sa ne mai perpelim de-acum pana prin ianuarie...
ginye
pt tine...

tie iti cam plac ciufulitele astea de ne-ai tinut asa in priza de joi incoace
deci , chiar plec. o vinit contactia de doispe
35 w
Cristian +
Simona73 spune:
Spiridusul- eu acum o ora ma pregateam sa merg la spital dar mi-a trecut prin minte sa-mi fac eu un "control" si colul e moale si scurtat dar nu e sters,asa ca mai stau,oricum contractiile sunt haotice. Tie ti-a coborat bb?
Aaaa,si mai este ceva nou,ma simt ingrozitor de obosita,as dormi continuu.Sa fie asta alt semn ca e pe vine?
SIMONA

Noroc ca am si nasul usor infundat si l-am baut pe nerasuflate..si cand ma gandesc de cate ori mi-am chinuit copilul care era mic sa-l bea el, ca e bun...

Arianna Maria