Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Aoleu Diana, scuzoaiele mele ...Te inteleg. Eu am adormit cu gandul la ele. Nici eu nu stiu sa fac. Acum ce sa fac, sambata ma prezint la vecinu la usa sa-i cer ...si el are sotia insarcinata, asa ca am intelegere.

==========
Corina 32+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helouuu ...desi mai rarut pe aici am intrat sa vad daca s-a dat drumul la nasteriii si surprizaaa... ... cam tarziu poate.. dar felicitari Anes..
Eu ma pregatesc pt prima aniversare a puiutului meu care tocmai paraseste rangul de bebelusie ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor, gata...am comis o cana mare de ceai de ceapa cu vreo 2 lingurite de miere, ca altfel nu intra! Noroc ca am si nasul usor infundat si l-am baut pe nerasuflate..si cand ma gandesc de cate ori mi-am chinuit copilul care era mic sa-l bea el, ca e bun... Noroc ca am copil bun si intelegator! In concluzie, e bun, clar dupa ce-l bei...de teama sa nu trebuiasca s-o mai faci a doua oara......iti trece si tuse si tot!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 37+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Mai, fetelor, nu va mai speriati de acul de la epidurala, nici nu veti simti cand o sa va monteze chestia aia, credeti-ma! Durerile nasterii sunt atat de naspa, incat epidurala asta e o adevarata binecuvantare. Eu nici nu concep sa nasc fara! Vreau sa va zic ca in zece minute nu am mai simtit contractiile dureroase, a fost o usurare extraordinara! Parca revenisem din morti, asa ma simteam. Si nu am avut picioarele amortite, cum se zice, si nici nu mi-a disparut senzatia de a impinge cand a iesit copilul. Iar cand a iesit, ei bine, pe cuvant ca nu m-a durut! Deci, traiasca epidurala!!!

subscriu si intaresc
mie cand sa imi bage acul in coloana tocmai am avut o contractie (eram tinuta fix de moasa si de tati, a carui prezenta btw a fost conditie sa imi puna epid si l-au asteptat pana a venit de acasa special - era noapte si il trimisesem sa se culce ca nu se intampla nimica)
in fine, cum a fixat acul am simtit o caldura in picioare si orice senzatie de durere a disparut. tin minte ca ne uitam apoi ca prostii la monitor si radeam "ia uite ce contractie mare" in conditiile in care cu ceva timp inainte ma treceau toate transpiratiile la contractii mult mai mici.
ca efect negativ al epiduralei, mie mi-a cazut tensiunea... au reglat-o insa cu medicamentatie in perfuzie.

da, si eu am putut impinge insa cu o ora inainte sa nasc nu am mai apasat pe butonul de doza, chiar daca incepusem sa simt un pic durerile.

eu am avu o zi rea azi. ma doare iara in stanga burtii de ieri si ma simt terminata fizic. am avut bafta ca laura a fost linistita. tati vopseste usi ...

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

fraaaaate, m-ati cam speriat ieri cu discutiile despre pierderi de lichid sau dop. ba miroase a sperma, ba a drojdie. da' nu poate sa miroasa a levantica?!?!! ... ca de sambata imi tot miros absorbantu'
oricum, de cand sunt gravida am dezvoltat o obsesie cu hartia igienica. cumpar numai alba, fara flori, fara culori....sa nu existe confuzii

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mamicile cu experienta, spuneti-mi si mie cum e cu scosul copilului afara. Eu inca nu m-am documentat, dar mi-a zis cineva ca trebuie scos treptat: mai intai 5 min, apoi 10, 15...asa e?

==========
Corina 32+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Anes,
te asteptam cu vesti si mai ales cu pozeeee
ce n-as da sa nasc si eu in 2 ore?!sa dea domnul sa nastem toate asa repede
Amalia,
bravoo fata constiincioasa,bine ca ai baut nesuferitul de sirop,sa vezi ce bine te vei simti maine
Wndyyyyyy,
ce faci iubita?ce mai invarti?da si tu un semn ceva ca santeti bine
Otilia,
mai mereu ma gandesc la tine...cat de greu trebuie sa-ti fie singura...,of,of...am momente cand efectiv vreau schimbul doi...cand ma simt obosita,cand vreau si eu sa stau relaxata fara pic de galagie etc...si atunci o pasez lui Claudiu(cand nu doarme),raman singura mai fac una alta...imi dau doua palme si-mi reancarc bateriile...,dar tu?ce faci cand o iei pe aratura sau cand treci printr-o astfel de stare?te admir zau!

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

fraaaaate, m-ati cam speriat ieri cu discutiile despre pierderi de lichid sau dop. ba miroase a sperma, ba a drojdie. da' nu poate sa miroasa a levantica?!?!! ... ca de sambata imi tot miros absorbantu'
oricum, de cand sunt gravida am dezvoltat o obsesie cu hartia igienica. cumpar numai alba, fara flori, fara culori....sa nu existe confuzii

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

io v-am zis, v-am zis...
acum ca s-a dat drumul la nasteri sa vedeti ce pbsedate vom fi .... io ma hlizesc in pilotzei una-doo

35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

ca de sambata imi tot miros absorbantu'

sper ca miroase a levantica

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mamicile cu experienta, spuneti-mi si mie cum e cu scosul copilului afara. Eu inca nu m-am documentat, dar mi-a zis cineva ca trebuie scos treptat: mai intai 5 min, apoi 10, 15...asa e?

==========
Corina 32+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

intr-adevar, asa este teoria
da' poate tata-mare sa il scoata 5 minute...
poi mie imi lua juma de ceas sa il imbrac, apoi imi puneam pantaloni de trening peste pijamale, trageam o geaca mai mare cu 3 numere pe mine, si o zbugheam...

daca tot luptam atata cu imbracatul, macar stateam si eu 30 de minute la aer..... ps asta se intampla undeva in feb

acum, te orientezi si tu dupa vreme, eventual, alea 5 minute in scotzi pe balcon, nah

35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput