FIV 195

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ladies,
in seara asta ies cu fetle la bai termale, au insisitat nu pot spune nu....question era: acum, inainte de punctie(de fapt punctia va avea loc la inceputul saptamanii viitoare dupa calculele mele) are vreun efect negativ apa in jur de 32 grade?in ce ma priveste pot sta si pe bara dar nici paranoica nu vreau sa fiu daca nu sunt motive
astept pliiizzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Oana, eu zic ca poti linistita. Ideea cu apa calda e pentru femeile gravide unde o sa te incadrezi si tu in curand. Dar inainte nu are ce strica. Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

ce liniste e pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Cristal - Scumpa mea "invechita"! Trebuie sa-ti spun ca ai revolutionat sistemul de la Giulesti. Am primit acum un protocol de participare la FIV, lung cat o zi de post, in care se spune printre altele ca hidroxalpinxul scade serios sanasele de reusita si se recomanda diverse interventii inainte de inceperea procedurii.
Kora - As vrea blastocist dar n-am de unde! Azi se fertilizasera doar cinci, asa ca nici de congelat nu vom avea. Pe vremea cand aveam 15-18 ovocite mature nu se visa la Giulesti de blastocist.
ET -ul va fi vineri dimineata.
impatience - Cele doua farmacii nu sunt una si aceeasi. Doar ca Leda e relativ aproape, pe Plevnei si bine aprovizionata.
Kineta - Un si o . Stii tu de ce!
Analiza de progesteronul trebuie facuta dimineata, fara a manca/bea inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

DARIELA reciproc ,un ,si o ,sti tu de ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Blanche:

Dariela: Doamne-ajuta sa ai vineri la ET niste embrioni frumosi,frumosi si sa ramana la tine in burtica 9 luni! Progesteronul se face oricand(nu neaparat dimineata) si pe mancate,fara probleme.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Sa ma vezi acum ce panicata si amarata sunt ca nu reusesc sa vorbesc cu cocei si DUPA CUM STII, nu imi ies zilele la numar cred ca o sa ma umflu ca un curcan! Ce sunt aia blastocisti??? Eo vreau????

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Dariela felicitari pentru cele 8 ovocite!Ce ati hotarat?Mergeti pana la blastocisti sau faceti ET la 72 de ore?Doamne ajuta pe mai departe!

Cristinici bafta multaaaaa!

Delia sunt cu pumnii stransi!Ceva simptome ai?Data trecuta cand ai reusit ai avut simptome?

Cristal io te ca o "vechitura" ce ma simt !Si bafta multa si tie in Austria!!!

Ioanatugs da,am inceput din zi 2 cu 1/2 diphe si din zi 3 am adaugat si stimularea.Iti tin pumnii si tie sa fie totul bine si sa puteti incepe cat mai curand!

"Panicata" da, carnea de curcan,oua fierte ( pentru ca albusul de ou fiert ajuta la ovocite),fara orez,cascaval sau altele care constipa,fara cartofi etc ( uita-te pe prima pagina ca scrie despre ce sa mancam ,ce sa facem si ce sa nu facem).E bun si ceaiul de cretisoara ( 1-2 cani/zi).

Eu sincer nu pot face regim in timpul stimularii,chiar vreau sa mananc cat mai sanatos cu riscul a 2-3 kg in plus ceea ce in general nu mi-a intamplat de cand fac fiv-uri.

Eu astept cm...sper sa vina azi ca ma cam doare capul ca de obicei cand trebuie sa imi vina,daca nu...cel tarziu maine sper sa vina ca sa pot in zi 2 sa fac hormonalele si sa incep linistita...vorba vine linistita....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Nusy - Multumesc iubita! Ceva simptome de graviduta? Cand ai testul?
impatience - Sigur ca vrei blastocist! Nu prea ma pricep io la explicatii, dar stiu ca blastocistul e embrionul de ziua a 5-a. Dupa primele 72 de ore, daca exista macar 6-8 embrioni super buni, sunt mutati intr-un alt mediu de cultura, pentru a-si continua evolutia. Aici mai sunt tinuti 2 zile dupa care are loc ET-ul.Teoretic sansele sunt mai mari la blastocist, dar din pacate la noi nu pot fi conservati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dariela: nici un simptom,dar nici data trecuta n-am avut pana in z 8,cand m-a durut burta toata ziua.Azi sunt z 5.Testul pe 21,adica marti.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Nusy, Doamne-ajuta sa fie bine pana la capat de data asta!

Delia, nu s-a facut dimineata in US, sa vii cu vesti?!

Tin pumnii tuturor care-s mum in progress, sunteti prea multe sa va enumar. :)

Girls, eu am fost azi la dentist la control de rutina si iata ca anticipasem corect, desi nu simteam nici o jena: doua dintre tinerele mele masele de minte au avut nesimtirea sa se carieze (in rest, nu am si nu am avut vreodata vreo carie). Le extrag. Pe amandoua. Fara mila, dar cu groaza. Sunt pe trend, se pare, si Sheritra zicea ca s-a umflat de la doua extractii de masele de minte la inceput de stimulare.

Va recomand sa va faceti controalele stomatologice de rutina, caci in timpul sarcinii interventiile stomatologice serioase sunt traumatice.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput