FIV 195

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cristinici, imi doresc din suflet sa fie de ajutor. As zice sa ne vedem cu copilasii prin parc:).

Pupici,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, bafta multa, sa fie un sezon plin de burtici.
Si un pupic special la fetele mele dragi (stiu ele care, "invechitele" de aici ), sper sa reusim cu toate si sa ne mutam la Odisee

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dariela felicitari pentru cele 8 ovocite!Ce ati hotarat?Mergeti pana la blastocisti sau faceti ET la 72 de ore?Doamne ajuta pe mai departe!

Cristinici bafta multaaaaa!

Delia sunt cu pumnii stransi!Ceva simptome ai?Data trecuta cand ai reusit ai avut simptome?

Cristal io te ca o "vechitura" ce ma simt !Si bafta multa si tie in Austria!!!

Ioanatugs da,am inceput din zi 2 cu 1/2 diphe si din zi 3 am adaugat si stimularea.Iti tin pumnii si tie sa fie totul bine si sa puteti incepe cat mai curand!

"Panicata" da, carnea de curcan,oua fierte ( pentru ca albusul de ou fiert ajuta la ovocite),fara orez,cascaval sau altele care constipa,fara cartofi etc ( uita-te pe prima pagina ca scrie despre ce sa mancam ,ce sa facem si ce sa nu facem).E bun si ceaiul de cretisoara ( 1-2 cani/zi).

Eu sincer nu pot face regim in timpul stimularii,chiar vreau sa mananc cat mai sanatos cu riscul a 2-3 kg in plus ceea ce in general nu mi-a intamplat de cand fac fiv-uri.

Eu astept cm...sper sa vina azi ca ma cam doare capul ca de obicei cand trebuie sa imi vina,daca nu...cel tarziu maine sper sa vina ca sa pot in zi 2 sa fac hormonalele si sa incep linistita...vorba vine linistita....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Cristinici, multa bafta iti doresc! Ma bucur tare mult ca ti-a placut Dr. Dracea.

Ref. la medicamente in general, eu cat am mare nevoie de ceva (in general pt sotul meu) caut in retea in toata tara Sensiblu + Help Net si daca se gaseste pe undeva se rezerva.

Nu am mai intervenit cu scrisul pe la voi, dar asa din umbra v-am tot citit, m-am amarat sau m-am bucurat, stiu ca sunteti niste luptatoare si o sa reusiti.

Bafta multa va doresc la toate, stiu cat este de greu, optimism mult si nu va pierdeti speranta! Doamne-Doamne sigur va avea grija sa ne implinim visele!

Miki 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Delia o portie de agitatoare ca sa vii cu un beta MAREEEE

Alexamary si Nusy in curnad si pentru voi agitatoare. Pumnii stransi

Dariela sa fie 8 embrioni perfecti!

Kora ce zici de niste agitatoare sa vina CM azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Blanche esti o maaaare figura

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Deliaaa - hai cu rezultatul ca nu mai am rabdare.

Fetelor eu pe perioada stimularii am luat si Omega 3 cu Ulei de Somon, am mancat apoi dupa ET somon la cuptor, peste mult, pulpe de curcan - am facut supa din ele cu morcov etc., lactate, branza de vaci, fructe multe. of. si acum tin regim ca ma constip imediat si fara celebrele prune din Metro nu stau.

Cami 20+
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dragele mele!

Elenada, Nusy, Dariela, Maria08 , va multumesc mult de tot pentru ajutor! Nu stiu, ce ne-am face fara voi, cele care suntem la inceput de drum!

Aseara, am reusit sa fac programare la Dr Dracea, dar pe 29 ian 2009, m-au trecut si pe lista de asteptare, dar sunt slabe sanse sa se elibereze vreun loc! Ma rog, ca pana atunci sa nu-mi creasca nodulii si sa fiu nevoita sa aman Fiv-ul!
Intre timp, o sa sa pregatim dosarul, voi face si eu analizele genetice, mai ales ca am si uter fibromatos, miomectomie, sotulache azoo severa...vai de capu' nostru! Bine ca suntem optimisti si mergem inainte... acum ce-o vrea si DD!

Tin pumnii stransi de tot, tuturor fetelor!!!

Pupici pentru toate fetele!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Fetelor, farmacia de la giulesti si farmacia Leda sunt unul si acelasi lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Dear bambi iti doresc bafta multa si sa stii ca dupa parerea mea optimismul e cel mai bun medicament. iei o pastila cu optimism si uiti de toate.
Bafta multa fetelor in focuri sa auzim numai de rezultate pozitive.
Pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput