FIV 195
Raspunsuri - Pagina 10
KITTA spune:
Darielafruntea sus lasa ca stai bine! De ce nu se face blasto si din 5 nu inteleg. La viena s-a facut blasto din 1 singur...
Salut si eu si le citesc pe veterane!
alexamary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Blanche25 Delia o portie de agitatoare ca sa vii cu un beta MAREEEE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexamary si Nusy in curnad si pentru voi agitatoare. Pumnii stransi Dariela sa fie 8 embrioni perfecti! Kora ce zici de niste agitatoare sa vina CM azi? ![]() ![]() |
eu miercuri pe 22 (de ziua mea )o sa testul de sange
pana acum am facut 3 teste de sarcina toate neg
Delia21 spune:
Din pacate nu am vesti bune,rezultat negativ si mi-au venit si rusii la cateva ore dupa ce primi telefonul cu "ne pare rau,...'.Dar ma bucur ca am ditai rezerva de 13 embrioni,sper sa fie cu noroc,....si am sa trimit rapid scrisoare la Mos craciun ca imi doresc un singur cadou,...si daca se poate in avans,....ca luna viitoare sa incercam un nou ET.Si de data asta stau acasa,o sa fiu relaxata,o sa incerc cu o clinica de la 2 pasi de casa,recomandata de vecinia mea favorita care are 3 copilasi,cu ajutorul clinicii asteia toti 3.Am vorbit deja cu ei sa-mi transfere' "puiutii".Deci,...nu e important daca mai si cazi,ci important e cat de repede vei vrea sa te ridici.Intre timp imi revars toate pupaturile,muscaturile si alintaturile pe Rudy care lle primeste cu nesat
.
daniela74 spune:
DELIA imi pare sincer rau dar lasa ca sigur Mosul o sa-ti aduca cadoul mult dorit.ALEXAMARY,sigur este prea devreme,stai linistita mai sint inca 7 zile...grele,sint sigura.Eu vineri fac punctia,am 8 ovocite grasute si endometrul de 15 mm,medicul este foarte multumit,dar eu am niste emotii....Va pup si nu ne ramine decit sa ne rugam la DD.sa fie bine 
amzulica spune:
Kitta - am citit o gramada de articole despre blastocisti si chiar m-am speriat cand mi s-a propus mie sa merg pana la blastocist. Ideea este urmatoarea - lasand embrionii sa ajunga la ziua 5 riscul e f. mare de a pierde f. multi si chiar pe toti. In general se ramane cu 25 % din embrionii din ziua 3. Si daca astia mai sunt si putini risti sa ramai fara niciunul. Eu din 8 de 8 celule am ramas cu 2, 1 de cat. A si altul de cat. B (s-a prins cu siguranta cel de cat. A). Cu mine (am mai zis asta) a fost o tipa cu 14 embrioni f. buni in ziua 3 din care au ramas in ziua 5 doar 3 blastocisti. La Delia a fost un noroc extraordinar - am mai zis ca nu am auzit de 9 blastocisti. Dar la un singur embrion sa se mearga pana la blastocist n-am auzit. Oricum ideea este ca un embrion genetic f. bun chiar daca este lasat doar pana la ziua 3 si se si prinde ar fi ajuns cu siguranta blastocist - mie asa mi s-a explicat.
Mult succes fetelor.
Delia imi pare tare rau - ce bine ca mai ai de unde sa pui alti embrioni si ce bine ca ai pe cine sa mangai acasa. Mai greu de cele ce nu au deloc copilasi.
Cami
20+ 
http://community.webshots.com/user/amzulica
Ioanatugs spune:
Delia21 i-mi pare rau ca nu a fost sa fie de data asta!
E bine ca deja i-ti faci planuri pentru luna viitoare!
Amzulica, Nusy
Si soarele va zambi de dragul tau 
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele!Bine v-am regasit!Am si eu o intrebare:stiti cumva cand raspunde d-na Geta pe vestitul mobil de la Giulest deoarece eu trebuie sa iau legatura cu Big.M sa-i transmit niste rezultate ale unor analize si nu reusec.Ce s-a schimbat pe acolo deoarece am incercat sa dau cateva telefoane prin cunostinte si nimeni nu se mai baga peste d-na Geta!?De asemenea, am 5 fiole de Gravibinon care expira in a 11-a deci,daca auziti ca ar fi fiind cineva interesat...le donez!Se pare ca eu nu am nevoie acum de ele.
Succes tuturor!
Dariela spune:
Fetelor, multumesc pentru PM-ul despre petitia noastra. O sa las cateva foi la o clinica unde merg destule fete pentru analize, iar maine promit sa impanzesc Giulestiul.
Haideti fetelor, chiar daca pentru unele dintre noi va fi prea tarziu, adoptarea unei astfel de legii, ar ajuta multe alte cupluri -nu pot uita ingrijorarea/drumurile da a face rost de caruta de bani necesara chiar si unui FIV chiar si la Giulesti, unde cel putin teoteric e mai ieftin.
Cum se muta un link? Ca rau e cand esti
Kitta - Adevarul e ca am cam intrat ieri in panica. Eram obisnuita cu un nr. mai mare de embrioni. Acum nu mai sper decat ca macar unul doi sa reziste pana la ET si eventual sa se si prinda. Nu de alta dar prefer gemenii! 
alexamary - Sper ca de ziua ta sa primesti cel mai frumos cadou. Eu iti tin pumnii! 

lorelay lorelay - D-na Geta nu raspunde la telefonul minune decat intre 13.00 - 14.30. Asa ca atunci streseaz-o! 
delia - Imi pare sincer rau, dar sunt sper ca va fi mare mare bucurie de Mos Craciun!