FIV 195

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata fetelor!

Dariela eu zic ca vor ajunge toti 5 la ET,cati vrei sa iti puna?2 sau 3?Tin pumnii!

Nusy si pt tine am pumnii stransi!

Alexamary nu mai face teste de urina,fii cumintica si rabda inca putin!Doamne ajuta!

Eu sunt nervoasa foc.Nu mi-a venit cm si vad ca nu da semne sa vina,ma incurca rau.Sambata stiu ca se pot face analize la BIOS ( recoltari).Intrebarea e:daca platesc taxa de urgenta le lucreaza sambata cineva ca sa am rezultatele tot sambata sau numai luni le-as putea avea?Asta in eventualitatea ca totusi maine imi vine cm,pentru ca vad ca intarzie tocmai acum...Oricum eu sper ca imi va da voie sa incep....of of of....O sa sun la BIOS sa intreb si va spun si voua mai tarziu...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

lorelai_lorelai, anuntase Andrada.P ca Aniast74 are nevoie de gravibinon!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Era pe forum o tipa, imi pare rau ca nu mai stiu cine, care a facut la Giulesti si s-a urmarit sa se ajunga la blastocisti. Din pacate nu a rezistat niciun embrion si nu a mai avut ce transfera. Deci si cu blastocistii e cu semnul intrebarii. Mai ales daca mediile de cultura nu sunt cele mai bune. Pana in ziua 3 ii tin intr-un mediu si apoi le schimba mediu si multi nu rezista. Dar si transferul cu blastocisti are sanse mult mai mari de reusita.

Delia
,
Kora, pai cum tu nu ai stiut pana acum ca CM face figuri cand trebuie sa vina la fix? Sport, sex, apa calda, vin rosu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Corespondentul de la 'fantastica'clina fiv din brussel revine cu amanunte si o comparatie- Fiv 1 Puregon procedura scurta - 10 ovoctite - no embrion
Fiv 2 Menopur-procedura fffff lunga- 3 (trei, tres, troi:()ovocite........

Iar sa lesin pe masa, cum taticu dupa ce am trimes o luna si ceva stimuli la pituitara sa produca io clocesc doar 3????Am aterizat la medic mi-a zis ca pot sa mai apara si sa-i dau inainte pt ca nu conteaza cantitatea ci calitatea. A si inca o chestie care mi s-a parut aiurea rau respectiv: ovocitele produse cu Menopur sau Gonal sunt de mai buna calitate decat cele cu puregon...Atunci de ce mai folosesc Puregon, i dont know
Anyway io ii dau inainte cu albus de ou curcan si fructe, injectii si sprayuri in nas si ma rog, mai mult n-am ce face
Boon, astea-s aventurile mele la Brussel care va deveni Leuven daca nici de data asta nu reuseste nimic

Kora am o rugaminte mare mare: Stau asa singura pe lista aia din septembrie, muta-ma te rog pe cea de octombrie, si daca si acolo se intampla sa raman singura ma poti trece la cea din noiembrie ca vad ca la mine procedura asta lucccreeaaazaaa!Multumesc

PS. Am totusi un sentiment ca astazi am vazut-o pe Noor a mea ;)(are si nume deja) la ecograf, era prima din stanga (usor de retinut ca am doar 3 hehe)
damn

Mergi la inceput

Moni am sa le incerc pe toate azi !

Oana banuiesc ca tu te referi la foliculi.Ovocite vei afla cate ai numai dupa punctie.Eh, te-ai incurcat acum,te inteleg ca esti nervoasa,dar in a cata zi de stimulare esti?Eu stiu din proprie experienta ca la prima eco ( pe care de obicei o faceam in zi 5-6 de stimulare) fiecare dr. imi zicea numai de foliculii > de 10 mm,existau si altii mai micuti,dar pe aceia nu ii baga nimeni in seama si aflam de ei abia la urmatoarea eco...Eu nu te pot muta la luna octombrie pentru ca subiectul acesta l-a deschis Ioanatugs si numai ea poate face modificari.Spor la treaba si nu uita unul si bun sa fie si acela sa devina copilasul tau!A, vreau sa il contrazic pe dr. tau referitor la puregon:s-a dovedit ca depinde mult de la un organism la altul,adica....unele fete reactioneaza mult mai bine la gonal f,altele dimpotriva au rezultate mult mai bune cu puregon fata de gonal f,deci nu e o regula.Eu am facut simulare si cu gonal f la care am avut rezultate bunicele,dar cu puregon am avut desi mai putine ovocite,embrionii au fost de cea mai buna calitate ( desigur din ziua 6 de stimulare s-a adaugat si menogonul la purgon - care a fost scazut ca doza la jumatate),asa ca pentru mine puregonul e mai bun.Bafta in continuare,nu te lasa,lupta pana la capat!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Era pe forum o tipa, imi pare rau ca nu mai stiu cine, care a facut la Giulesti si s-a urmarit sa se ajunga la blastocisti. Din pacate nu a rezistat niciun embrion si nu a mai avut ce transfera. Deci si cu blastocistii e cu semnul intrebarii. Mai ales daca mediile de cultura nu sunt cele mai bune. Pana in ziua 3 ii tin intr-un mediu si apoi le schimba mediu si multi nu rezista. Dar si transferul cu blastocisti are sanse mult mai mari de reusita.

Exact. Ma repet, dar intre timp sunt fete noi: eu aveam la Z3 cinci embrioni la acelasi nivel si unul mai slabut. Au decis sa imi transfere doi atunci, la Z3, iar cei trei grasuni, de opt celule, care au ramas - sa incerce sa ii duca pana la blastocist, pentru congelare. Nici unul din cei trei nu a ajuns blastocist, in schimb cei doi implantati - repet, erau la acelasi nivel, i-au ales dand cu banul, vorba aia - au supravietuit si au evoluat foarte bine (pana la un punct, dar nu asta e relevant in discutia asta). Biologista mea a spus clar: nu exista medii de laborator mai bune decat cel natural - uterul matern.

Eu data viitoare tot la Z3 vreau transferul, sa fiu sigura. Daca raman alti embrioni si evolueaza bine, ii congelam.

Fetelor, hai sa va spun presentimentul meu, si la anu' pe vremea asta ma intorc la postul asta: desi nu imi (mai) doresc gemeni, voi avea gemeni. Desi imi doresc din tot sufletul fetite, voi avea baieti. Deci va trebui sa mai fac minimum inca o fiv, caci eu fara fetita nu pot!!:)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Cred ca si eu am avut ovocite de calitate tot cu puregon. De fapt atunci s-a ajuns in ziua 3 la 10 celule. S-a si prins si tot degeaba.
Sunt curioasa cum va fi acum ca am din ziua a 6-a si menogon. Kora parca ar fi schema ta

Mergi la inceput

Moni tu cred ca ai doze mai mici ca si asa ai facut alta data hiperstimulare.Eu am inhibarea cu 1/2 diphe incepand cu zi 2 si din zi 3 cm pana in zi 8 de cm pe langa diphe iau 200 puregon,apoi din zi 8 de cm ( zi 6 de stimulare) scade doza de puregon la 100 UI si adauga 3 menogoane.Asta e schema de data trecuta si daca totul merge ok va fi la fel si de data asta.Cand incepi?Doamne ajuta!
Eu cred ca ma duc sa fac o baie fierbinte ca si asa o sa imi fie dor de facut baie in cada,ca dupa ce incep o sa fac numai dusuri....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora, intr-adevar doza e mai mica.
Cei din Austria nu ma inhiba de la inceput.
Incep in ziua 2 a Cm care nu se stie cand va fi, probabil undeva in 24-25 oct cu 150 UI. Deci 3 zile cate 150 UI puregon, apoi 100 UI celelalte 8 zile. Din ziua a 6-a mai iau 75 ui menogon si orgalutran (un fel de diphereline). Prima eco din ziua a6-a o fac in tara si a 2-a eco in Austria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

"neata" fetelor
Kora, din cate imi amintesc eu, la Bios fac samabat analize- dimineata - si iti dau rezultatele pe al amiaza. Desigur, depinde de ce analize. oricum, spune le ca sunt necesare pt FIV si, din cate am vazut eu, fac pe dracul in 4 sa ti le dea

Luca, m a luat cu fiori. Nu stiu daca v- am spus, cand am ramas eu insarcinata am intrat foarte emotionata pe forum...si prima chestie pe care am citit-o a fost o postare a unei fete care tocmai pierduse sarcina...cu gemeni. M-a infiorat CUMPLIT, era foarte dramatica, m-a busit plansul si de atunci nu am mai vrut sa mai intru pe forum. La momentul respectiv stiam de 2 zile ca sunt insarcinata si habar nu aveam ca am si eu gemeni. Peste cateva saptamani...povestea mea a devenit identica cu cea a fetei despre care citisem Acum, cand am citi ultima ta postare... mi s-a ridicat parul pe picioare (desi abia ce m am epliat aseara ca maine imi vine si mie barbatul din calatorii ). Nici eu nu (mai) vreau gemeni, nu ca nu as vrea in sine, dar mi e teama sa nu se intample iar ceva cu sracina, Doamne fereste, ca mi-as pierde mintile! Si mi ar placea tare mult sa ma fetita, mai ales sotul meu e mort dupa fetite, dar se ne dea Dumnezeu un copil sanatos, indiferent ce e, fetita sau baiat! Sa ne dea DD la toate fetele de aici copii sanatosi.

Nusy, hai ca astept, alexmaria, toate fetele, hai cu vesti bune.

PS am reusit sa vb cu cocei ea, ma vad la sf saptamanii sa vedem ce si cum. Daca nu incep la sfarsitul lunii asteia, imi iau campii...

va pup

Mergi la inceput