FIV 195
Raspunsuri - Pagina 12
KoraPop spune:
impatience da, ai dreptate,am sunat si eu la BIOS si mi-am facut si programare pe sambata in speranta ca imi vine macar maine cm.Au zis ca fac si recoltari si imi dau si raspunsul dupa cinci ore ( nu pt orice fel de analize cred,dar pentru ce am cerut eu,adica hormonale din zi 2 de cm,se poate).
Kora
CARPE DIEM!
oanademunck spune:
Da am vrut sa spun foliculi,as vrea eu ovocite:)
Sunt in ziua 6 de stimulare(doua de Menopur pe seara), foliculii sunt de 10 si evident doar chistul troneaza ca un rege
Kora, faza cu Puregon/gonal/menopur a doctorului mi s-a parut si mie deplasata mai ales din partea unui doctor, incep sa cred ca eu am dat peste doamna Geta a astora:)depinde de organismul fiecareia, de varsta, de o groaza de factori, sa fim seriosi medicina asta nu e o galeata in care-i bagi pe toti si faci supa!Nu stiu probabil ca se incadreaza la categoria geniu nebun vorbeste gura fara el Ma rog intre timp am mai citit pe net vad ca este cat de cat normal sa nu exista o productie prea mare de foliculi
LucaLuca eu imi aduc aminte de stresul tau de dupa punctie, cand ai sunat a doua zi la spital si au zis ceva de fragmentatii parca...si pana la urma dpdv al dezvoltarii embrionilor a fost foarte bine!Mereu ma gandesc la asta nu conteaza ce este acum, peste o zi situatia se poate schimba total, embrionasii evolueaza, foliculii se ingrasa:)lets hope
Delia21, imi pare rau si ma bucur ca pana la urma au ales sa congeleze din embrionasi,mult succes luna viitoare!
pupici tuturor
Moniland spune:
Oana, pana in ziua a 6-a de stimulare se face selectia foliclulilor si apoi incepe perioada de ingrasare. Tin pumnii pentru ovocite de calitate.
KoraPop spune:
Delia nu a fost sa fie de data asta,dar pune-ti toate sperantele in embrionasii congelati.Poate acolo se afla surioara sau fratiorul mult dorit...
Oana sigur,putini foliculi,dar sa aiba ovocite de calitate!Hai fii optimista!
Kora
CARPE DIEM!
alexamary spune:
azi e a 8-a zi dupa ET
ce vreau eu sa va intreb daca ati patit asa ceva
dupa ce fac ``treaba mica``(si asta fff des)ma doare burta pe jos (cam un minut),mai ales daca nu merg imediat ce ma trece la baie
ce credeti ca este?
KoraPop spune:
alexa poate fi...orice.Vreun semn de gravideala,vreo mica infectie urinara,simptome de la hormonii luati,nu se stie...te doare in jos,in dreptul vezicii urinare sau putin mai sus in dreptul uterului? Urinatul des ( daca de obicei nu e asa) e un semn de sarcina.Alte simptome de cm sau altele ai?In zi 11 poti face bhcg,mai e putin.Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
alexamary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KoraPop poate fi...orice.Vreun semn de gravideala,vreo mica infectie urinara,simptome de la hormonii luati,nu se stie...te doare in jos,in dreptul vezicii urinare sau putin mai sus in dreptul uterului? Urinatul des ( daca de obicei nu e asa) e un semn de sarcina.Alte simptome de cm sau altele ai?In zi 11 poti face bhcg,mai e putin.Doamne ajuta! ![]() Kora CARPE DIEM! |
alte simptome de cm nu am momentan
am sani mai umflati doar
nu stiu exact unde sa localizez durerea
mersi Kora pt rasp