FIV 195
Raspunsuri - Pagina 13
Blanche25 spune:
Delia imi pare rau ca nu ai reusit, sunt uimita de cat de repede o vei lua de la capat cu campionii congelati.

FEtelor dar ce se intampla? De ce sunt asa de multe nereusite?
Alexamary lasa mama testele alea ca nu au ce sa arate acum.
impatience spune:
ca sa ma apuce pe mine depresia !!!!!!!!!!!!!
"Fetelor dar ce se intampla? De ce sunt asa de multe nereusite?"
Dariela spune:
Kora - Daca ar fi dupa mine i-as pune pe toti cinci sau cati or rezista. Probabil ca nu vor vrea sa-mi congeleze 1-2 embrioni si cum sa ma indur sa-i arunc?!!!.
Maine dupa 10.00 va fi ET-ul si am ceva emotii.
De data asta de la punctie am avut destul de des o durere pronuntata, in zona ovarelor, care nu prea cedeaza la nos-pa sau supozitoare. Dr. Cocei mi-a recomandat sa stau linistita si sa nu iau altceva in plus. Sper ca pana maine sa treaca cat de cat,ca azi am simtit fiecare denivelare a drumului.
Fetelor oare daca stau in spatele masinii se simte tot la fel?
Luca Luca - Si eu vream gemeni, dar m-au speriat cazurile existente si o pereioada chiar nu am mai avut forta sa citesc. Acum m-am hotarat daca va fi fetita ne oprim aici, daca nu zau ca sunt tentata sa mai fac un FIV, doar-doar!
impatience - Lasa depresia in pace! Noi "vechiturile" cu mai multe esecuri inseamna ca trebuia sa fim deja la nr. 9. Bine subsemnata nu mai are mult, dar sper sa aiba Doamne Doamne grija!
Fetelor am lasat azi cateva foi cu instiintarea despre petitia noastra la Bios Diagnostic, iar pentru maine la Giulesti m-am dotat corespunzator
. Sper sa reusesc sa le dau pe toate.
Blanche25 spune:
Impatience, si eu am vrut sa spun exact ce ai spus tu...e crudul adevar... la noi pe forum...de ce oare?
Dar pana aici a fost, Nusylica si Alexamary sigur se gravideaza. 
, si urmeaza cu pasi repezi Dariela 
impatience spune:
pai se pare ca in cazul asta la numarul 9 o sa ne invartim intre cunoscuti: o gramada de forumiste de la subiectul asta!!!! [
pk] Au pus -o doctorii, fetelor! cand o sa incepeti voi sa le spuneti de fiecare medicament in parte, care cu care reactiveaza si sa le bagati si carne de curcan in meniu, o sa ii avem curand colegi si pe ei! 
![]()
Eu promit sa pun intrebarile tampite! 
Dariela spune:
Fetelor sunt in ceata rau de tot! Poate ma ajutati voi ca nu mai am rabdare pana maine.
Azi am facut dozarea de progesteron la Bios si acum am primit rezultatul: Progesteron 60 ng/ml.
Comentarii: la progesteron VN :
-in faza foliculara 0.2-1.5 ng/ml
- in faza ovulatorie 0.8-3.0 ng/ml
- in faza luteala 1,7- 27 ng/ml.
Azi la mine e Z 20 a CM-ului si maine ar trebui sa am ET-ul. Asta inseamna cumva ca organismul meu a absorbit bine utrogestanul - 6 ovule /zi si nu mai am nevoie de progesteron injectabil?
Sau ar trebui sa mai repet analiza la cateva zile dupa ET?
La FIV-ul trecut am facut analiza in ziua beta hcg-ului, fara sa-mi indice vreun dr si valoarea progesteronului era de 27 ng/ml. Atunci mi s-a spus ca a fost foarte putin - pe atunci luam 6 utrogestan / zi si 2 fiole de 25 mg progesteron injectabil la 2 zile.
Blanche - Io sunt foarte hotarata sa avansez la odisee, dar nu vreau sa las pe nimeni in urma!
nusy spune:
Delia: imi pare rau pentru acum, bafta multa pentru data viitoare,la ET.
Kora,Luca,Impatience:
multumesc pentru pumnii stransi!
Blanche: sa dea Doamne-Doamne sa ai gura aurita!
Dariela: mie mi-a iesit progesteronul cu 1 zi inainte de ET 126,3!!!La o limita maxima tot de 27.Iti dai seama??? Asa ca ,la sfatul dr.,am decis sa nu mai fac injectabil si sa merg doar cu 6 utrogestan/zi.Ea oricum imi spusese ca e suficient,caci organismul produce si singur,insa eu tot insistam pe injectabil.Vazand insa valoarea,am renuntat.De repetat,nu mai repet analiza,nu cred ca de la o asa valoare ar scade progesteronul sub limita,in conditiile in care iau utrogestan.Bafta multa maine!
Nusy
catalina2307 spune:
Impatience , pisic multumesc.
Cristinici ma gandesc si eu asa ca tuta, si daca gresesc imi cer scuze, daca as fi trimis pm ca am nevoie de medicamente unei persoane care se gandeste si la mine intre doua operatii, care imi trimite raspuns, care incearca sa ma ajute, macar asa din bun simt as fi trimis un multumesc sau un f**** in c**r.
Imi pare rau pentru toate esecurile dar am convingerea ca veti merge mai departe si Dumnezeu o sa va fie alaturi.
fireyes spune:
Delia, imi pare rau, iar pe de alta parte sunt f invidioasa pe comoara de la frigider:) sa dea domnul sa fie cu ochisori luna viitoare!
pe mine m-au sunat azi de la lab si s-au fertilizat 2!!!! sunt innebunita! au fost 8 foliculi, din care doar 4 maturi... nu inteleg, chiar asa, o rata de 50%??? iar din cele 4 oute, doar 2 s-au fertilizat. acum se grabesc sa ii transfere maine. deci daca punctia a fost miercuri si vineri e ET, asta inseamna ca ET e in z2? sau z3? f complicat fiv-ul... si la noi a fost cu icsi...
still counting...
felicia_ spune:
fireyes,
crezi in sansa ta! Si eu am avut la primul fiv 14 foliculi si 3 ovocite, la al doilea 17 foliculi si 6 ovocite... Important e ca s-au fertilizat doi, si ca maine ii vei lua acasa! Au mai facut fete transfer la 48 de ore, si au reusit (cred ca LucaLuca are dreptat, tot la mami in burtica le e mai bine!)
Dariela,
ma bucur ca in sfarsit duce cineva materiale la Giuly despre petitie! De maine vei fi si tu oficial, mamica!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra