Praline belgiene (30)
Raspunsuri - Pagina 3
anamana123 spune:
am zis ca vin maine, apoi ca nu stiu dc mai vin.... acum ma gandesc sa vin dar sunt si io ca si oana....
deci, la ce ora si unde? ca sa-mi trasez o harta prin satuce!!!!hahaha!
mah, si nici epilata nu-s! oare oi putea maine sa ma...fac????
ardeiash, cand poti sa vii pe la mine? intr-o dimineata!
editez: maria zice
cubi du, uel al iu?
si il striga pe babuin
babulin!
trebuia sa va zic si voua ca io mor de ras cu ea
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ninaM spune:
Ano...ce tare e Mariuca!Te cred si io ca nu mai poti de dragul ei la cit de vorbareata si isteata e....va pupic pe amandoua...ubi ubi duuu...
Mirik,sankiu...pt tot...uite-aici un virtual, ca personal n-am mai apucat
Hai ca incepe sa se formeze trupa pt maine...ar fi super sa ne vedem in numar cit mai mare....si Tania,maine sunt prezenta la tine pe la 6 jumate...da?
Gata, fug sa ma defrisez pt maine
Pupici
scumpi spune:
Oana si Tania va multumesc pt. cuv. frumoase la adresa lu' iubi mic. Mi-a crescut inima pan' la cer si inapoi
Ana tare de tot Mariuca, cat de dulceeeeeeeeee!
Cred ca vin si io maine....i-am zis lu' al meu sa vina devreme, sper sa reuseasca. De-abia astept sa va vad . Tania vii si tu? iupii, vad ca se strang fetele.
Va pup dulce pe toate
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
carmita_baby spune:
Oau intr-adevar se strang fetele, super...
Tania, nu ar fi mai bine sa vin eu maine sa te iau? Pentru Nina inseamna un detur mai mare, daca nu as veni si eu ar fi ok, dar deoarece voi fi si eu prezenta ar fi mai usor asa. Dar desigur este doar o propunere, ramane la alegerea voastra.
Ana, sunt de Maria. E fenomenala!!!
Fata trage si tu o lama, se iarta odata acolo
Oana pai concediul tau cand incepe? Ca noi pe vineri sau sambata mai o punem de un kara. Data trecuta ne-am distrat la max!
Mello motanelul iubit
MadyG spune:
Buna seara ,dragelor,
printre toate datele si evenimentele propuse deja,hop si eu sar cu inca una, sa nu va fie cu suparare:
sambata ,8 noiembrie, va invit cu mare ,mare drag la mine, sa repetam intamplarea de acu' 2 ani.
sper ca Tania sa nu aiba deja program pt ziua respectiva ( stiu ca e sarbatoare dubla la ei ) .
unde mai pui ca o avem si pe Miha de sarbatorit in aceeasi zi.
Sa va mai zic ca sunt tare mandra ca fiica-mea are prieteni unu' si unu' , am petrecut niste momente superbe alaturi de ei,iar buburuza mea a primit niste jucarii ca nu mai imi fac griji toata ziua ,e absorbita total de ele.
De copilasi ,ce sa zic? Maria este absolut fantastica,nu stiu ce sa spun intai,cat e de desteapta, cat e de frumoasa, cat e de mare,ca vorbeste tot,si stie tot,ca s-a jucat asa de frumos cu Dominique,incat imi venea sa plang...
sa vii mai des pe la noi,Maiia!lasa ca imi fac io ochelari noi si ma duc la condus si vin eu,ca mami tau nu te aduce la noi decat din an in Pasti.
Cat despre printisorii Mirikului,George doarme si el linistit ca stie ca fata va fi pe maine bune cu asa prieteni.A zis ca numai cu ei o va lasa sa iasa in oras cand va fi mai mare . Bruno a plimbat-o pe Dominique cu tractorasul pe care tot el i l-a facut cadou,asa ,usor usurel si din cand in cand o intreba " ça va?",deci am ramas ca la dentist ,e un gentleman in miniatura.
Pe Sacha trebuie sa-l imprumut o saptamana ca altfel nu am cum sa ma satur de el, pe el trebuie neaparat sa-l rozi,este ilegal de dulce,nu pot sa zic mai mult.
Dragilor,va iubim si suntem niste norocosi sa va avem!
Fete scumpe, eu astept cu nerabdare sa va vad la mine,sper sa puteti veni si va doresc sa va distrati din plin intre timp!
Anto, La multi ani lui Victor,sa fie sanatos,sa creasca mare si sa aiba mult noroc!
Nora scumpa,Doamne-ajuta sa fie bine cu mama ta! Iti trimit multe,multe ganduri bune si urari de sanatate!
Blackpanterro,ma bucur ca te-ai simtit bine in Belgia, !De multe ori ti-am citit postarile si tare esti fata faina!
Scumpi,ai o frumusete de baietel,e absolut superb ,poti sa te duci la reclame cu el! abia astept sa-l vad live!
Fete,va pup pe fiecare in parte si numai bine tuturor!
ardeiash spune:
fetele cu rezonuri fizio puteti folosi fara problems alea de se baga... daca vreti musai bai termale .. merge .. va spun sigur sigurisimo
mariuca e tare de tat.. brava! ana , multma de invitatie, ce zici saptamana viitoare? acum am de facut o gramada de chestii si nu stiu de un sa m-apuc mai intai..
distractie maxima si traditionalul, deja: sa va ganditi si la altii mai putin fericiti cand va bagati prin cascade!
s-auzim numai de bine! si
Mihaela1171 spune:
'neata!
Fetelor ma bucur ca ne-a strans gasca mare pentru diseara si imi pare rau pentru fetele care nu sunt disponibile; dar mai avem ocazii sa ne vedem, mai ales ca agenda se pare ca este foarte incarcata pentru urmatoara perioada.....
Oana, Anamana, dupa cum spunea si Ardeias nu puteti apela la.....OBlios? Probabil ca si eu voi face acelasi lucru, ca la mine nu s-a hortarat inca...pleaca sau mai sta ? Cat despre epilat, in suferinta dupa apratul Carmencitei, s-a apelat la solutii extreme ; deh, Carmenutu sa vezi tu ce ai de munca cu noi cand ti-o veni scula ;
Mady ne bucuram ca Mady a avut o asa petrecere reusita si ca a primit multe jucarii frumoase; multumim pentru invitatia de pe 8 Noiembrie, cand intradevar este si ziua mea de nume; din pacate eu nu pot confirma in acest moment pentru ca aveam deja ceva programat; dar ma hotarasc si te anunt;
Deci fetelor ne vedem diseara la 19 la Thermae Grimbergen, uitati din nou link-ul http://www.thermae-grimbergen.be/;
Pe diseara,
Bepii spune:
Buna dimineata fete!
Carmen, ca de obicei esti o dragata si saritoare . Daca intr-adevar veneam diseara sigur as fi apelat la tine insa planurile s-au schimbat si cu regret va anunt ca nu mai vin. Dar or fi si alte zile, nu?
Nina, si tu esti la fel de draguta, ai sarit imediat cu transportul, la fel si Miri. Sunteti niste super-dragute si va multumesc din inima si sunt fericita ca va am. Ce s-ar face omu fara prieteni asa ca voi? Si vorbesc in general pt ca oricare dintre voi la o adica se ofera sa ajute fara ezitare.
Madi, multumim pt invitatie, mi-ar face mare placere sa vin si sa fim cat mai multe fete impreuna. Deocamdata n-am facut nici un plan pt ziua mea, de obicei organizam o petrecere mare pt ca avem si aniversarea zilei casatoriei dar pt ca eu voi fi proaspat sosita din tara si prin urmare obosita si probabil cu altele pe cap, n-am facut nici un plan. Probabil pt saptamana care va urma...desi..... sunt pijamelele la Miha.... Of, e grele. Nu stu ce sa zic. Pe de alta parte, ne gandeam eu cu swa ca anul asta sa mergem doar noi doi undeva intr-un city trip si sa nu mai facem nici o petrecere ca doar e aniversarea noastra dar nu stiu ce pune swa la cale.... Deci o promisiune ferma e cam relativa... ma intelegeti voi.
Oricum, mai devreme sau mai tarziu voi veni negresit!
Am atatea promisiuni de vizite.... e grele cu timpu liber.
Iar in perioada asta e nebunie si la servici, am f mult de lucru mai ales ca voi lipsi un timp cand voi fi plecata in tara.
Acum plec ca e zi de curatenie si ma asteapt o gramada se treaba si aici.
Pupic la toata gaska, sa va distrati bine diseara si sa faceti poze.
miri_mik spune:
voila!
vesti bune!
intre timp am fost s-o bantui pe tania! am picat taman cand suna miha s-o intrebe de ce nu vine. pana la urma, vine. asa mi-a zis mie, si sper ca intre timp s-o fi sunat si pe carmen:)) si sa nu ma fi dus cu zaharelul:) sau poate ca intre timp o fi evadat in bucatarie sa pregateasca masa de amiaz.
(intre timp am vb cu madi, am vorbit cu magda mea - am tinut conferinta la telefon de fapt)
asa, nu mai stiu ce vroiam sa spun. sper doar ca este un drum la therme fara autostrada, desi as putea sa incerc - dupa aventura vietii mele d ela nina de ieri.... jiiiz, pot sa merg si pe marte:)))
va pumpizez, si cand imi bag mintile in cap, revin sa va fac capul calendar:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
anamana123 spune:
bai, chiar asa, e drum national pana acolo?
si pot veni neepilata paroasa flo...oasa?????
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica