Praline belgiene (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, cred ca la ora asta suneti deja înmuiate.
Sa nu uitati sa puneti poze pt clasa muncitoare.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

morgane: ti.am trimis si eu un mailoshor. poti sa-mi dai un raspuns pliz?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

morgane: ti.am trimis si eu un mailoshor. poti sa-mi dai un raspuns pliz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna dimineata!

Dragi pralinutze, vreau sa va spun ca eu m-am simtit absolut extraordinar la Thermen alaltaieri; locatia a fost faina, dar cel mai mult contat....compania ...noastra bineinteles, la ce va gandeati???? Am dormit ca un prunc in noaptea aceea, iar ieri am valsat toata ziua - nu am fost buna de nik; am vrut eu relaxare dar ....nu de tot fratilor ; deci: dimineata mi-am blocal PC-ul de la birou caci nu am mai stiut....parola ; dupa care am uitat complet de o sedinta ; de muncit nu am putut, caci vedeam in fata ochilor numai lumini rosii, albastre, verzi precum cele emanate de Miri in piscina ; in concluzie nu am fost buna de nimic ieri, lucru valabil si pentru lectiile de franca aseara, unde noroc ca s-a predat ora si am putut visa linistita in lumea mea, nu a trebuit sa ma concentrez prea tare.

Gata, astazi ma apuc de treaba serios.....desi este ....vineri .

Aaaa si uitai sa va spui ca ma cam durura putinel salele de la bule bule; pe voi nu?

O zi buna tuturor !

Si cel mai important lucru: tota cutia de pralinutze sunteti o gasca tare super, ma bucur ca v-am cunoscut si nu stiu ce m-as fi facut fara voi

Mergi la inceput

Gata cu nostalgia, sa trecem la lucruri pragmatice:

Pijama party ...... reloaded s-a mutat de pe 14 Noiembrie - propunerea initiala, pe 15 Noiembrie - sambata.

Sper ca aceasta mica schimbare sa nu reprezinte un inconvenietnt pentru restul bombonicilor .

O zi buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata soare!
E soara afara, yuppyyyy!!! mai ales ca vine gradinarul sa-mi tunda tot ce trebuie tuns prin gradina pt ca-i vremea.
Ieri n-am avut timp sa scriu despre intalnirea noastra ca am avut o zi incarcaaaata care a durat pana dupa 1 noaptea cand swa s-a dat cu greu plecat de la o cafenea unde am intalnit vechi prieteni, dar weekendul abia a inceput, avem in fiecare seara paranghelii, of, cum de ne pot tine shalele astea ale noastre batrane iar duminica culmineaza cu un concert Leonard Cohen la Forest National.
Cred ca lumea asteapta comentarii la "lady's night" si vad ca in afara de Miha nimeni n-a avut vreme de scris desi a fost atata entuziasm de numa'!
Am fost 9 fete, atractia generala a lacasului dedicat relaxarii dar pe care noi cu frenezia noastra l-am transformat in lacas al rasetelor, galagiei, exclamarilor samd. Dar a fost SUPER !!!
Dupa cateva ore de stat in apa am iesit murata si cu pielea ca o smochina, dar ce bine ne-a mai fost! Ne-am debarasat si de ultima bariera a pudorii intre noi si am inotat libere ca pestii in costumul lui Adam. Este un loc frumos, cu atmosfera misterioasa, luminata exact cat sa nu se vada ca nu te-ai mai epilat de mult.
Ma bucur ca pana la urma m-ati convins sa vin desi eu, abia iesita cu cateva ore inainte de la coafor, ma feream sa nu ma ud la par si sa pot pastra cat de cat coafura frumos periata dar care pana la urma datorita aburilor de la sauna si-a revenit la forma initiala. Asta e, nu poti sa le ai pe toate .
Ne-am dat cu toatele plecate acasa numai pt ca era ora de inchidere (ca altfel nebunele ar mai fi stat) si cu promisiunea ferma ca vom mai trece pe acolo. Ce sa mai zic; cand lumea e cu voi, distractia e garantata! Pralinele mele dragi
Aaaa si poze......n-am facut pt ca n-am avut voie nici macar cu mobilele la noi. Le-am lasat pe toate in vestiar. Asa ca nu putem arata nimic.
Acu va doresc un weekend placut cu soare in suflet si .....afara.
Pupici

Mergi la inceput

Topic change: le sunt datoare unor fete cu un raspuns referitor la alocatia pentru copil in BE; dupa ce am vorbit cu consultantul fiscal si cu cei de la mine de la firma, va pot spune ca lucrurile stau astfel: eu am dreptul la alocatie pentru copil (chiar daca ea a fost inclusa si in pachetul salarial cand m-a mutat aici); alocatia este platita de ACERTA, respectiv de catre asigurarile sociale si nu au nici o legatura cu compania la care lucram, chiar daca ei spun ca alocatia este inclusa in salariu;
Pasi concreti pentru mutarea alocatiei (in cazul meu): de completat un formular de la ACERTA, pe care-l pot trimite pe e-mail doritoarelor, apoi o adeverinta de la locul de munca al unuia dintre parinti si o adeverinta din RO, de la Directia de Munca si Protectie Sociala, precum ca s-a platit cotizatie pe perioada X in suma de Y; asta bineinteles in cazul mutarii copilului. Aceasta din urma a fost mai greu de obtinut, recunosc, da se poate orice in RO.
Aceste 3 hartii au fost trimise la ACERTA, ei fac dosarul, si se poate sa primesti chiar si alocatia din urma.

De asemenea pentru cei interesati am si un raspuns oficial de la Directia Generala Incluziune si Asistenta Sociala referitor la persoanele care desfasoara activitati in statele membre UE; ele au dreptul la prestatii familiale pt. copii chiar daca acestia au sau nu resedinta in statul de activitate si detalii referitoare la minunatul formular E411.

Cine are nevoie de cele 2 hartii vi le pot trimite pe e-mail.

Pupici si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsaaaaaaaa!

nush cum s-o fi facand ca de cate ori arunc un ochi pe la gagicele mele preferate, se petrece mereu pe fuga...

mbon, ecouri!

betooooooooooooooooooon, fu betooooooooooooooon, cu 8 praline delicioase aruncate la muiat in jacuzzi colorat, cu fundul in vantul de vest, cu nasul in aburi aromatizati de sauna si hammam... ce mai... unde mai pui ca eram cu zicea si bepii atractia serii:))) vazuram chestii aratnande, ne-am bucurat de gravitatia "inshelata grosolan" cand unele parti ushor alunecande ale preamagnificelor noastre trupuri (misto oglinda aia, asa slaba nu m-am vazut in viata mea, aproape ca nici nu mai eram de subtirica ce ma oglindeam) se ridicau la suprafata apei "sclipicioase".
cred ca ne vor invita si gratis astia de-acu incolo, cu conditia sa nu fie zapacila ala de responsabil car ene-a gonit din piscina pe motiv ca eram galagioase si unii nu se puteau relaxa (erau vreo doi in jacuzzi fierbinte care se relaxau activ de mama focului, si inca vreo trei patru priviri galeshe se incolaceau in jurul nostru de prin colturi intunecoase pe unde proprietarii salivau abundent de le trebuia bavetsica).
concluzia: io n-am dormit toata noaptea de frica sa nu adorm, i-am promis brabatului ca-l duc sa-l "relaxez activ" cu ceafa in vant si fundu in bulbuci, ca era chiar sexi sa inoti in fofo goala fara fasoane - oops-, unghiile mele dau bine in apa colorata, tiramisu d ela bar, deliciu, si ca naibii, puteau astia sa tina deschis pana mai tarziu!
acu... astept nina. a promis ca vine pe la mine ca-s blocat la domiciliu cu o pereche de banditi care mi-au facut capu' patrat de la cat s-au certat pentru trenuletul de lemn. acu-s in pat amandoi, dar nu tine mult minunea:))) - mie mi-au dat liber ca vezi-doamne nu e de lucru, dar maine fac suplimentare:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

unde-i iconu ala cu oftatu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ardeiash! nu ofta, ca te iumbim si data viitoare... te vedem la popoul gol!

si fin'ca maine e o zi speciala pentru tine.... LA MULTI ANI! gramada, fericiti si impliniti. necazurile si nefericirile de acum sa fie doar amuzante amintiri mai incolo, sa razbesti, sa invingi si sa ramai sufletul generos care esti acum! te pumpizam cu draga, toata gajca de la flamanzi:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput