Praline belgiene (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

fetelor, l-am revazut pe sebastian! e minunat si a crecsut incredibil! e rotofei si tare tare colorat! cu obrajorii rosii si ochii albastri, si cu tenul alb...e frumos foc! si mami a lui e tare radioasa si casa...luna bec! m-a oripilat!
daniela, nu stiu cum reusesti...dar ma enervezi rau! tre sa-mi iau si io cutii d-alea minune ca ale tale, ca a mea casa e bombardata de obecte mici miculute folositoare si totusi nefolositoare.
mah, lasand gluma, sa va traiasca si la anu sa va bombardeze si voua casa!!!! sic!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Nina, Ana, Carmen va multumesc fetelor pt. vizita si pt. cadouri, suntem niste rasfatati !
Ana fata arati belea, se vede ma ca ai slabit cu dieta asta minune, mah, da mi ciuda pi tini, esti o finuta, tare bine iti mai sta, imi plac si cizmele si rochita, sa le stapanesti sanatoasa! De Maria nici nu mai zic, dar tot o sa musc o bucatica din ea
Nina alias Tina Turner io zic ca-ti sta bine cu parul mai lungut, dar na, daca tu vrei sa te tunzi...fata si din nazdravanii tai o sa musc o bucatica, ca tare scumpi sunt! Multam ca l-ai leganat pe Sebastian, saracutu, ma-sa il abandonase
Carmen daga mia, un mare pup pt. tine, responsabila cu pozele, ai prins-o super pe Maria cu elefantica! Si si si multe altele.
Lu' bebe i-a placut mult ca ne-ati vizitat, a stat cumintel tot timpul, mai, dar tare ii mai place cand sunt copii in jurul lui, e cuminte si asculta, cand sunt singura cu el(stiu ca nu ma credeti) e mai marait. Dupa ce ati plecat i-am dat sa pape si a cazut pe front. Sper ca v-ati simtit bine si va mai asteptam pe la noi!
Io n-am somn sunt incarcata cu energie pozitiva

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Nora ma bucur mult ca mami tau e pe maini bune! Sper din toata inima sa mearga totul ca uns, Doamne ajuta!
Miri desigur ca poti veni cu prietena ta la noi! Va asteptam cu drag si sper sa fie frumos afara ca sa puteti vizita Antwerpen-ul.
In care miercuri?
Rorutz dragutz cand ne mai faci o vizita? Ca acum bebe a crescut si-l poti tine bine in brate. L-as imbraca pe Sebastian in costumul de Mos ca nici io nu mai am rabdare, dar e prea mare, inoata in el, l-am cumparat special pt. Craciun, cand o sa aiba aproape 5 lunite. Oau!

Va pup, trag si io pe dreapta

Mergi la inceput

ptiu stiam io ca uitasem ceva: Ardeiash felicitari pt. interviu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

ardeiash noi mergem cu Brussels Airline, si nu sunt nicidecum ieftini (diferenta intre ei si Blue Air ar fi fost de vreo 50 de euro), dar ne avantajeaza zilele in care au zborurile (plecam pe 23 si ne intoarcem pe 4 ).

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Hellooooo, am sosit si eu! Si in loc sa desfac bagajele ce ziceti c-am facut? Pai am deschis pc-ul sa va citesc mah!!!
Si ce-ati mai scris!!! oricum in capul meu e o totala debandada asa ca nu mai stiu precis ce sa scriu pt fiecare. Dar am citit si vesti bune dar si rele.
Morgane, draga mea draga, of ce mult m-a intristat necazul tau. Cuvinte ar fi multe de spus, fetele au zis cam ceea ce gandeam si eu dar mai bine vom vorbi pe viu cand te voi suna imediat ce scriu aci. Sunt 100% cu tine.
Nora, vesti super bune din Germania. Sa dea Domnul ca mama ta sa fie la fel de bine si in continuare.
Ardeiash, zic si eu felicitari pt interviu la fel ca fetele dar nu stiu despre ce-i vorba pt ca n-am reusit sa deschid acele linkuri date de tine. O sa mai incerc.
Multumesc fetelor care mi-au urat sedere placuta in tara. A fost superb acolo, vremea caaaalda de-am transpirat, chiar si cei de acolo se mirau cat de cald poate sa fie acum cand uneori chiar ninge. Am stat in Bucuresti 2 zile, alte 2 zile in Mangalia si 2 zile in Constanta. Am dus-o pe Kristel (fiica cea mare al lui Swa) cam peste tot, am shopuit, a fost frumos iar ea a fost impresionata de ospitalitatea romanilor dar mirata de tristetea oamenilor de pe strada. In fine am vazut si bune si rele dar una peste alta a fost bine.
Carmen, am vazut-o pe Simo si pe mama ta, m-am bucurat ca au putut veni la hotel si sa sti ca ai ceva de la ele, ceva ce-ai uitat cand ai fost ultima oara. Vorbim sa stabilim cind poti veni la mine.
Nina, pachetelul este la mine. Poate tragi o fuguta in Mechelen sau daca nu poti poate ii dau pachetelul lui Carmen. Mai vorbim.
Fete o sa mai scriu, acum chiar trebuie sa ma apuc de treaba ca dupa o saptamana de absenta s-a facut mare deranj aici.
Oana, cumparat bilet? Imi pare rau ca vom fi doar trei, era frumos daca eram mai multe dar nah, e bine si-asa mai ales ca alaturi de voi distractia e garantata.
Va pup pe toate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

bepii, bine-ai revenit! cu geneva cred ca pica ... s-a cam racit afara, si... poate mai bine asteptam? n-au intrat chiar toate zilele in sac.:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fete merci pentru felicitari..
bepii: bien ai revenit... interviul este pe prima pagina romebl, il mai poti citi inca.

vroiam sa va invit sa o vedeti pe robertina: vedeta noastra la balul mascat.. ror sa nu ma bati.. dar esti tare scumpa.. zmuah!
http://www.rombel.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=45068#45068

se pare ca a fost o petrecere de pomina.. uf ce rau imi pare ca n-am fost!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Dragele mele!

Va rog sa ma iertati ca o sa scriu pe repezeala,de cand e mama la mine parca nu mai am timp nici cat aveam...
Nu,glumesc,dar ne-am apucat sa facem una alta prin juru' casii , ca era ca-n "iarna pe ulita" , in bucatarie ,praf alb in toate ungherele, si pe flori ,si peste tot,cand a vazut maica-mea florile in halul ala ,mai s aplanga,s-a pus repede pe treaba.

Azi-noapte Dominica lu' mamica ne-a facut festival,nu am dormit deloc,dar deloc;cand a adormit ea,noi am zis ca nu ne mai culcam...imi vine s ama arunc in cap.

Cu toate astea, abia astept sa va vad si sa veniti la noi, numai despre asta vorbim si sunt foarte fericita ca o sa ne adunam ca acu' 2 ani.

Rorut frumos si dulce, ma bucur enorm ca poti veni !

Nina,Reina si Alex, joia trecuta am petrecut o dupa-amiaza superba in compania voastra,demult nu m-am mai simtit asa bine ,si Dominique era in al noualea cer, va multumim din suflet pentru tot! Alex e un mic gentleman poliglot, un frumos si un destept,iar Reina s-a facut o domnisorica delicioasa; sunt niste copii cum si-ar dori oricine ,trebuie neaparat s amai faceti unul ,ar fi o mare pierdere sa nu mai faceti ,uitandu-te la ce minuni ati facut prima si a doua oara .
si va rog sa veniti mai des pe la noi.

Nora, ma bucur din suflet pt vestile de la berlin,,Doamne -ajuta in continuare si chapeau fetelor din germania,care ti-au intins o mana prieteneasca si ti-au fost de mare ajutor!

Ardeiash ,m-am laudat degeaba cu hainele,ne-am uitat cu Nina si nu era bun nimic pt mama lui cata, baza e in Mirikuta,dar de la ea vor fi numai chestii misto si sigur o va scoate din incurcatura.Eu voi cumpara ceva pt Cata .
te felicit pt interviu,mereu am stiut ca ai talent la scris ,esti marfa.

mMelina,ti-am trimis PM.

Miha,am reparat tot , avem si apa caldaaaaaaaaaa,mersi pt intrebare,esti o draguta.
Din pacate nu o sa ne vedem nici la tine,pe 14 plecam in Germania s ao ducem pe mam ala prietena ei ca de acolo pleaca mai deprte in tara,imi pare tare rau ca s-a potrivit asa si imi pare rau ca nu poti sa vii sambata.

Va pup acum pe fiecare in parte si va doresc o saptamana excelenta,

in principiu ne vedem miercuri la film,in caz ca nu reusesc sa ajung insa, ne vedem sambata la ora 2.

Va astept pe toate cu mare drag !!!

Oana,multumim frumos pt cadou si te pupam,Dominique iti trimite un mare pupic plin de urari de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salut!

de azi suntem mari!
bruno s-a dus la scoala. evident ca n-a fost nici pe jumatate atat de dramatic cum mi-am imaginat. o lacrimutsa doo (mami 3 si o cafea cu nina la ana si cu superdelicioasa mariuca la taclale), plansetr cu lacrimi de croco la regasire (si ma-sa dar pe ascunselea) , mancare si somn, si intors casa pe dos cum ne e obiceiul :))

am supravietuit, suntem mari!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput