Praline belgiene (30)
Raspunsuri - Pagina 17
carmita_baby spune:
Ana, normal ca ma vedeti si pe mine? Ca credeai ca scapati?
Nora, super de super Dumnezeu a vazut ca ai inima mare mare
Ardeiash, felicitari pentru interviu!
Mello motanelul iubit
oanademunck spune:
Da Noratje, ma bucur ca totul merge bine!Sa dea Doamne Doamne sa fie tot asa!!!!!!
Ardeiash, felicitari si tie, bravo maica in curand premiul Pulitzer!!!
Ceva date despre Morgane stie cineva???
pusi pusi
carmita_baby spune:
Eu am fost pe la Lucica, insa prefer sa nu zic nimic, o las pe ea sa va informeze cum au decurs lucrurile.
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
Multumesc fete! insa scopul "lipsei mele de modestie" era sa va determin sa va spuneti parerea dincolo.. asta era .. de fapt..
Oana ; merci mult de info.. si ca te-ai oferit sa ma ajuti, te tin la curent.
Carmen: dar poti sa ne spui daca Luci e asa, bine, in general.. sper din toata inima
we reusit
s-auzim numai de bine! si
Nora spune:
Dragelor, multumesc pentru suport si vorbe frumoase! Mama e alintata de-a dreptul pe la nemtii aia "reci si insensibili". Ca sa vezi ce ti-e si cu ideile astea preconcepute...Cata lipsa de omenie si meschinarie am vazut eu in spitalele Romaniei ospitaliere...sa fim noi sanatosi si sa n-ajungem p-acolo...
Acuma, imi spuneti si mie cand si unde va vedeti si daca ma invitati si pe mine?
Multi pupici tuturor!
carmita_baby spune:
Ardeiash tot ce va pot spune este ca era trista, insa oricine ar fi trist in situatia data. Insa ea stie ca noi o iubim si o sustinem in tot ce face si asta inseamna mult pentru ea.
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Nora, ma bucur din inima sa citesc despre mama ta ca este bine Intalnirile planificate sunt dupa cum urmeaza:
- miercuri 05.11 ladies at the movies, la ora 19 parca, dac-mi aduc bine aminte (mi-e lene sa ma uit in urma dar va confirma Miku` cu siguranta ca ea a cumparat beletele. In cazul in care vrei sa vii sunt sigura ca-ti poti lua biletul la fata locului.
- sambata 08.11 intalnire la Mady, sarbatorita zilei
- sambata 15.11 pijama party la Miha
din cate stiu cam astea sunt intalnirile planuite pana acum, daca mai este ceva ce mi-a scapat spune-ti voi fetelor.
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
buna dimineata!
confirm agenda punctata de carmencita! cu toate ca s eplange ca n-are memorie buna;.. le-a zis la milimetru:)))
nora, dumnezeu e sus si vede! tin pumnii pe mai departe si nu uita ca iti sunt datoare cu o iesire in oras in mashina mea:))
ana si nina, azi ni se arata un quick, daca sunteti pe receptie spuneti si ne vedem ,p-acolo? pe la 5? astept sa se faca o ora umana de dat telefoane si va sun, ok? asa pot sa duc si hainele pt ardeiash.
ardeiash... io nu intru pe rombel. prefer sa-ti spun aici ce am de spus si sa sper ca cei de la ambasada chiar vor face o figura frumoasa. e cea mai jalnica misiune diplomatica a romaniei in lume. ma care a fost ca uite parca parca isi misca fundurile:)
scumpilinule, o sa venim si noi in vizita pe vedere, dar probabil intr-o zi de miercuri. te-ar deranja s-o car si pe prietena mea dupa mine? ca atunci am si io 3 zile libere una de alta si am vedea si anversul. daca nu se poate, nu e suparare, stiu bine cum e, deci nu-ti faprobleme sa ma "trimiti la plimbare":)
madi, noi nu prindem week-endu cu pricina la vizita, dar aruncam buzduganu in avans:))) s-o prindem si pe maica-ta in zona:)) cum e cu ea? s-o pupi din partea nostra si sa-i spui ca venim! asa... azi te sun sa-ti spun cum e cu tva...
mihael mihael, asa o cheama si pe pretena cu pricina:) pai... pe mine nu m-ar deranja s-o pescuiti mai devreme, doar ca saraca ajunge dupa un drum de infern la 7 seara. deci apuca doar sa ajunga la noi, ca vin de la servici si o iau pe sus si mergem la tine. saraca n-o sa stie ce-a pocnit-o:))) cum se distraza monica in vacanta?
taniutso... te distrezi la romania? e frig? ce conteaza ca e frig? oricum ai sa vii cu bateriile incarcate gata de "atac". ne asteapta muuuuuuuuuuuulte:))) intalniri:) daca ai nevoie de ajutorpt zilele deschise, spune, o fac cu drag.
roruts draguts tacut si timid, cum merge treaba cu schimbarile? inca n-ai schimbat medicul "ala"? cat maia stepti sa treci la actiune fata frumoasa? ca timpul trece, i nu te iarta. si tare-as vrea sa smotocesc si eu un pui de rorel:)
simonette! alloooooooooooo! nu mai zici nik? pai ce e asta! ia revino tu la raport! poate ca lucrezi, dar ti-ai luat nasucul cel frumos la purtare:))) vino de ne da vesti despre tine si despre nazdrvanii tai:)
antoanela, io tot n-am priceput cu ce te ocupi! cap patrat cu mintea in colturi ce ma aflu:))))
melinav, cou-cou! la apel:) scrieti asa de rarmah fetelor, pai io ce sa citesc cand sunt lenesh si nu ma indur sa scriu?:)))
ONU (adica oana in traducere) tu nu vii sa-ti iei oraru mah???? pai cum o sa stii sa mergi la munca? gata, nu mai sunt important? sau sa vin io?
f"etelor... am reparat mashina (oana stie) ca suna ca un supersonic ieshit la pensie. era vorba de rulmentii d epe fata... mai, io m-am minunat d emashina lu' miha, ca am zis ca e ozn, dar de-a mea si mai si!! am luat sens giratoriu intr-a 4-a ca nu mai recunosc motorul, merge fin ca un albin in plin exercitiu de razboi, nu tu baraiala, haraiala, 50-ul e... de speriat ce frumos toarce:))
p-orma ... mi s-a rupt o unghie! va dati seama??? unghia mea de 70 de euroi! intr-un bagaj de mosh cu parkinson si alzheimer care s-a harnicit sa-si impinga bocceaua pe banda cand io ma straduiam sa-i pun banda adeziva sa nu se dezintegreze! in urasc pàe moshul ala!
si... haleluiah, nu sunt gravid!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
anamana123 spune:
mri, azi nu pot la quik; avem program de sebastian; merem la anvers. si vine si nina, dc nu apuca ea sa-ti raspunda.
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ror spune:
Nora, draga de tine. Ma bucur sa aud ca ai tai sunt pe maini bune. Poate cu ocazia asta se rezolva si problema de sanatate a mamei tale. Doamne ajuta!
Ardeiash, bravo pentru interviu. Esti tare si io mandra de tine. La comentarii nu prea am avant, nici in scoala nu prea ma omoram cand trebuia sa comentez un text
Morgane, iti doresc din suflet sa treci cat mai repede peste perioada asta naspa, atat de repede cat poti tu. Eu te pup si asteptam un semn de la tine.
Miricel scump, de schimbat, am schimbat. Acum ramane de vazut... Saptamana trecuta am avut vederea la fata. Am plecat de acolo cu un morman de hartiute pentru analizele ce trb sa le fac. Mai trebuie sa ma intep de doua ori luna asta sa-mi faca balanta hormonala ca sa stie cum stau si ce dozaj sa-mi prescrie. Mai trebuie sa ajung pe la mutualitate sa capat acceptul ptr nu stiu ce medicament iar baiatul trebuie sa-si repete si el analiza. Pe 26 noiembrie avem programare cand vom afla rezultatul analizelor, si desigur, ni se va spune catre ce sa optam.
Intre timp, mai am cateva sesiuni la dentist, de fapt de maine incep si cu asta.
Carmen, pot sa-ti inapoiez laptop-ul, cam pe joi, e bine? Si multumesc mult, muuuult de tot. Luat salar' si distrus tot, tot dar cu facturile sunt la zi. Luna asta sunt la mila Piticului si ce bine ma simt
Scumpilici, fa-i poza lui Sebi in Craciunel, pleaaase!
Maducule, vreu si eu la tine. Se poate? Am vb cu Carmen si putem veni impreuna.
Pupici multi la fete di duminica placuta,
Ror