Praline belgiene (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ana: nu stiu exact cum se simte catalin. era in spital ultima oara.. tebuie sa-ntreb si daca da... va dau adresa. aveti gps?

melina: cu ce companie mergeti acasa de craciun? .. imi caut si eu bilete ieftine si sub 170 nu gasesc.. si nu poci ca sa-i bag pe ai mei la o asa cheltuiala de mare.. ,a gandeam ca 100 e ok caio-s si cu pui//

lucica .. zi-ne o vorba buna te rugam.. esti ok?

pup la toate

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'neata buna tuturor!

Mady ati apucat sa reparati tavanul? s-au mai pototlit vecinii? cred ca esti o fericita, cred ca mama ta deja a venit; iti doresc sa profiti de perioada si sa mai respiri putin; legat de 8 nov, imi pare rau dar nu pot veni, asa cum ti-am spus aveam deja planuri care ...s-au adeverit; dar ne vedem saptamana urmatoare la mine, abia astept ! si un pupi dulce pentru printesa ;

Morgane suntem langa tine!!! dupa cum ti-am mai spus, nu trebuie sa te sperie atat viitorul; ai toate atuurile, esti realizata iar Bianca este mare, sunt convinsa ca intelege situatia; ai grija de tine, si spune-ne daca ai nevoie de ceva ;

Miri nu-i nimic ca ajungi mai tarziu, bine ca nu te-a pus de noapte ! cat despre prietena ta nu vrei sa o luam pe ea macar mai devreme? pana vii tu ne imprietenim si noi; promit sa nu musc ; cum a fost cu machina la inspectie, totul OK?

Scumpi am auzit ca Sebastian s-a facut un grasunel si un pufuletz; abia astept sa vedem poze cu el imbracat in mos craciun; nu poti face o proba mai devreme?

Nora Doamne ajuta! Bafta cu tratamentul !

Carmita mercic ! sunt tare frumushica.....

Melina am trimis e-mail si PM, mult succes.

Fetelor ne vedem miercuri, abia astept !!!

O zi buna tuturor

Mergi la inceput

'na ziua fete!

va invit sa cititi un articol, zic eu important pentru fiecare din noi.. dar nu insist prea mult .

http://www.rombel.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1813

as aprecia daca mi-ati spune parerea voastra despre el .. sa-ru-ma-na

Mergi la inceput

mihaela multumesc pentru faptul ca ti-ai exprimat opinia, chiar te rog sa spui tot ce ai pe suflet.. numai asa poate fi constructiv proiectul .. uite nu mi-a dat prin cap sa-ntreb cu permisele de munca.. ptiu, ce rau imi pare... dar astept sa deschida cineva pe rombel discutia si sa intervina si ei..o poti face chiar tu ... chiar insist.. numai asa se poate rezolva ceva pentru noi.. daca stam degeaba.. nu rezolvam nimic..

merci mult..

edit: daca raspunsurile sunt siropoase este pentru ca tocmai asta e .. nu oricine poate fi politician.. tre sa promiti mult cu minim de eforturi.. sa stii sa comunici ocolind intrebarile..
intentia mea nu a fost sa-l sperii de la inceput ... sa vada ca noi vrem colaborare.. mi-am zis sa-l fac sa capete incredere in rombel.. nu sa fim o sursa de tensiune. uite asa... cum e in poza .

Mergi la inceput

hei... gand la gand cu bucurie.. http://www.rombel.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=44834#44834 cine-o fi zznet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragutelor,

reiau aici mesajul scris la "Viata in Germania":

Buna seara,

de la noi, numai vesti bune! Mama a facut un RMN si azi doctorul explicat ca tumora e micuta si operabila/tratabila!

O prima interventie e pe 5 nov si vom mai vedea apoi.

Spitalul e grozav, mama si tata sunt coplesiti de calitatea serviciului medical, de amabilitatea oamenilor, de absolut tot.

Angiuta i-a dus la spital ieri dimineata, Mihaela a alergat cu tata sa rezolve niste probleme seara, sunt niste fete nemaipomenite si sufletiste, Dumnezeu sa le dea sanatate

Sa speram ca va fi bine pana la capat.

Multumesc frumoase pentru mesajele voastre si pentru gandurile bune!

Se pare ca totul merge snur cu ai mei asa ca nu cred ca va mai fi nevoie sa merg si eu la Berlin. Deci pot sa ma intorc la voi sa intreb: cand va vedeti, unde si cum? Vreau si eu!

Voi ati scris asa de mult in ultimul timp ca nu am putut sa tin ritmul, asa ca as avea nevoie de o recapitulare, ceva!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ardeiash! felicitari daca tu ai luat interviu!!! pentru curaj, pentru hotarare si pentru cum e scris!

nenea ambasadoru nu e un personaj facil, deci meriti puncte suplimentare!

acu despre ce-a zis el, io am retinut asta: bani sunt, vointa este, usi deschise mereu, trebuie doar sa stim sa cerem!

despre cump a zis-o... limbaj diplomatic dar hai ca e accesibil. drept, ocolesti intrebarea, dai raspuns stralucitor, uita omu' de unde a plecat, dar... chapeau!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Nora: super vesti! ma bucur pentru tine

fete: aveti noutati de la morgane? a sunat-o cineva ?

miri: eu am luat interviul, ce-i drept... eu l-am asezat ca, na.. era plin de emotii (din partea lui, pe bune .. eu n-am avut nik.. acuma am ... ca vaz ca la ora asta, intr-o zi a fost citit de 111 ori.. e ceva! si vaz ca unii vorbesc frumos.. altii lauda.. ma rog.. fiecare cu parerea lui... asta vrem: sa vedem un'e-i baiu!
dar meritul trebuie ca este al lui... ca el a vorbit intr-una .. am taiat cam mult si io, ce-i drept.. .. .! da' per total sunt multumita ca i-am dat posibilitatea sa aiba incredere in noi.. ca nu prea avea.. ma sunase deuxieme secretaire politique sa vaza ce si cum .. si l-am asigurat ca nu suntem sule-n coaste .. ci ma rog.. cand ne ducem la consulat sa fim serviti cu zambetul cat fata si rapid!
si dupa cum vedeti.. chiar asteapta sa criticam ca sa poata avansa.. asa ca dati cate-un sut pentru inaintare!

nu uitati sa votati articolul!

hai pupu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

nora, ma bucur mult! cred ca ti s-a luat un bolovan de pe suflet! doamne ajuta sa fie bine in continuare!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Nora vestile sunt nemaipomenite! Ma bucur tare mult pentru voi si va tin pumnii in continuare! Multa sanatate mamei tale!

O zi buna tuturor

Mergi la inceput