Praline belgiene (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

yopiiii ! inseamna ca fiecare din familie va avea ceva lucrusoare noi.. saru-mana fetele.. eu nu am imbracaminte ca le-am dat asta vara .. da o sa-ncerc sa fur niste jucarii de la vlad pe shest si o sa le cumpar ceva de mancare... asa o sa fie si mai fericiti...

nina: iti lasasem un mesaj da nu cre ca l-ai vazut.. vrei tu , te rugam, sa fii "gazda" la toate ce se strang pentru familia lui catalin? nu de alta.. da e mai usor sa le aducem la tine decat sa ne preumblam pe la toatele.. daca tot te-ai oferit sa mergem , daca nu te incomodam prea tare ce zici?
fetele

lucica: esti bine? uite ceva pentru tine: http://www.youtube.com/watch?v=0nDClh9NpZw sper sa te bucure.. daca nu .. uite inca una

http://www.youtube.com/watch?v=uO_vFuzPJvc

(((uneori ma gandesc cum pot unii sa compuna ceva atat de frumos si de perfect .. ti se rupe inima de drag ascultand... ))))

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Lucisor, imi pare rau insa nu o sa ma mai pripesc in a da sfaturi. Timpul le rezolva pe toate si o sa va dea raspunsurile mult asteptate. Tu ai multe atuuri, esti o persoana cu multe calitati, asa ca sterge-ti lacrimile si alunga-ti tristetea. Lasa apele sa se linisteasca iar dupa aceea puteti lua decizia corecta. Te pup si te imbratisez strans, strans de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Lucica !Nu esti singura asta este tot ce trebuie sa stii!Io te pup si te imbratisez dullljeee-duljeeee si abia astept sa te vad!Esti o dragutsa, ai o fata frumoasa, ai un serivicu , ai realizat o groaza in viatza asta departe de ai tai, si chiar daca uneori cel din pat se dovedeste a fi 'dujmanul' poate ca la urmatorul coltz de strada de asteapta norocul, speranta, bucuria!
pusici multi multi multi foarte multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Draga Luci,

si eu sunt alaturi de tine,ma rog sa-ti fie bine.

Dupa parerea mea ,viitorul arata foarte bine pentru tine si nu ai nici un motiv ca el sa te ingrijoreze.
Mister nu vede ce pierde pierzandu-te pe tine?eu bag mana -n foc ca maine ar fi 10 aliniati care ar da orice sa ai ochi pentru ei.
Sa stii ca eu te-am admirat din prima zi de cand de cand te-am cunoscut .
Asa cum esti tu, viitorul nu are cum sa fie decat roz.
Esti frumoasa, esti realizata , ai o fata superba si care in plus ti-e prietena;ea e destul de matura sa inteleaga ce se intampla ;esti un om deosebit si un suflet mare,chiar daca nu esti aproape de familia din tara,ai prieteni care-ti sunt la fel de apropiati.
Eu nu-mi permit sa-ti dau sfaturi referitor la ce trebuie sa faci,pentru ca stiu ca tu singura trebuie sa ajungi sa iei anumite decizii si sa fii 100 % convinsa ca asa trebuia si nu altfel.

Te imbratisez tare si iti doresc multa putere,Dumnezeu sa te calauzeasca si ai grija de tine!

Te astept pe la mine daca ai chef,oricand.

,Madi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Sunt feri, i-am cumparat costum de Mos lu' bebe. De-abia astept sa-l imbrac

Pup

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Lucica, ma gandesc cu drag la tine si-ti doresc din tot sufletul sa-ti fie bine! Fetele au spus atatea lucruri frumoase despre tine, ma alatur si eu lor si spun ca esti un om puternic si tu stii cel mai bine ce e de facut. Un pic de curaj si putere iti mai trebuie dar le vei gasi tu pentru ca sunt deja in tine!

Mama si tata au ajuns cu bine la Berlin, cele 2 fete cu care am aranjat prin vecini (Germania) i-au asteptat, s-au cazat la pensiunea unde va sta tata si totul e bine. Maine e internarea, sa ne rugam sa fie bine.

Am avut o zi teribila azi la birou si acum am ajuns acasa unde toate treburile casnice ma asteptau cuminti, asa cum le-am lasat de dimineata: nefacute! Maiculita...

Pupici multi. Mi-e dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nora, ma bucur ca ai tai au ajuns cu bine in Germania. Doamne ajuta sa mearga totul bine, sanatate multa mamei tale! Cand incepe tratamentul? Pacat ca nu poti veni si tu cu noi la film, dar la Mady nu poti veni?
Apropo Mady abia astept sa va vad! Cine a mai zis ca vine?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Doamne ajuta Nora!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

nora, sa dea Dumnezeu sa fie bine!
ardeiash, da, ii duc la biserica; dc e duminica, ii poate duce si vio!

scumpi, cum facem, ne vedem sambata asta???? noi suntem liberi. putem ajunge dupa-masa, pe la 5.

carmen, ce faaaaaaaaaaciiii? ne vedem si cu tine sambata?
pupam toata gasca

morgane,

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Buna fetele,

tocmai am debarcat de la munca, offf, asa am programul tota saptamana; seful e in concediu, dar eu nu pot sa respir, am deadline luni cand se intoarce mnealui.

Va urmaresc in fiecare seara, dar de scris mai greu.
Mihaela ti-am trimis un PM.
Mady esti o dragutza ca te-ai gandit si la mine pentru 8, mi-ar face placere sa va cunosc cu ocazia asta.
Luci iti doresc ca lucrurile sa se cearna si sa se aseze astfel incat sa fie cel mai bne pentru tine

Noi ne-am luat bilete pentru Ro, pentru Craciun. Abia asteptam!

Frumos ca mergeti la Geneva, eu incerc sa-mi conving abia sotul sa mergem un w.e. la Paris ( de mult imi doresc sa-l vad), e tat de aproape si totusi greu de atins, .... dar mai avem de negociat. Nu prea am avut iesiri de-asta afara, de cand suntem aici.

Mai nou m-am apucat si de gatit, mancare romaneasca, ca la mama acasa. Ca ii ducem dorul ( sa vedeti cum o lauda sotul pe mama-soacra de cand suntem aici!).

Nu stiu daca v-am mai spus, merg si la un curs de conversatie FR, si sunt foarte incantata, in plus e un alt prilej de socializare. Am fost si la film cu clasa de fr, la "Seraphine".

Melina

Mergi la inceput