Praline belgiene (30)
Raspunsuri - Pagina 14
ardeiash spune:
eu iti sunt aproape.. si nu esti singura: esti cu noi... sa nu-ti fie frica pentru simplul fapt ca ai o inima deosebita si ca Dumnezeu te va ajuta sa treci peste asta! esti puternica, frumoasa si desteapta! in plus esti independenta, asta conteaza enorm! copilul tau e minunat! sper ca simti gandurile pozitive pe care ti le trimit!
nu mai plange, Lucica, te rog!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
fetelor.. si ca ati raspuns apelului meu pentru familia lui cata... ei locuiesc in leuven, asta-nseamna vreo 20km de bxl.. cred ca tot pe voi tre sa va rog sa le ducem intr-o zi, cine are timp..
scumpi spune:
Luci iti sunt alaturi din toata inima, asa cum zice si Ardeiash, esti frumoasa, desteapta, independenta, multi barbati ar fi norocosi sa te aiba, meriti ce-i mai bun! Te pup dulce de tot si ma gandesc la tine!
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
ardeiash spune:
mady.. imi pare rau de problemele ce le aveti... abia acum am citit ... da daca-i dragoste le veti rezolva pe toate.. sunt sigura
ninaM spune:
Salutare!
Fete,eu nu pot sa vin la Geneva cu toate ca mi-as dori....este in cursul saptamanii si nu am cu cine lasa copii.Poate data viitoare!La film insa vin...abia astept sa va vad!
Luci,suntem alaturi de tine...si te rog nu te mai consuma si nu mai plinge...lasa timpul sa treaca si poate lucrurile se vor indrepta,poate isi revine,poate e doar o criza...daca nu,nu e capat de tara!Noi suntem aici daca ai vreodata nevoie de ceva,daca te simti singura,orice!Te pup dulce si fruntea sus!Eu stiu ca esti o luptatoare!
Ardeiash,eu am ceva lucruri groase pe care nu le mai port...am sa caut si am sa vad ce pot stringe...iar pt copii cred ca se gaseste ceva prin dulap....te anunt si poate reusim sa mergem impreuna intr-una din zile sa le si ducem.Pupici
Va las acum ca-mi sar in cap copii....va pupicesc pe toate si numai bine!
anamana123 spune:
ardeiash, am si io niste cizme, restul hainelor tocmai le-am dat....
vin si eu cu voi la louvain, e aproape de mine...
la geneva nu ma bag ca mi-e frica de avioane
aoleo, lucica, m-am tot gandit la tine ca nu mai scrii.... nici nu stiu ce sa-ti zic...nu dispera, viata e frumoasa...si apoi, orice nou inceput e misto, dc-i musai! bine ca nu depinzi financiar de nimeni; mie chestia asta mi-ar da aripi. oricum, nu te pripi, mai lasa timp sa treaca sa vezi dc regreta sau nu....
m-am pleostit
va pup pe toate
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
carmita_baby spune:
Ardeiash imi pare rau insa chiar nu pot ajuta, pentru ca eu port 39, iar hainele mele nu sunt bune de ea, nici pentru copii nu am nimic. Dar va urez bafta, sper sa gasiti tot ce au nevoie.
Lucica nu dispera, sti tu vorba aia, ce ne e scris in frunte ne e pus. Incearca sa iti faci ordine in ganduri si sa analizezi totul la rece. Imi dau seama ca in momentele astea te incearca o mie si una de stari, de la disperare pana la furie si este normal sa se intample asta, insa nu uita niciodata ca nu trebuie sa iti fie teama. esti o femeie inteligenta, capabila sa isi faca viata asa cum vrea ea. Noi iti vom fi intotdeauna alaturi. Presupun ca in momentele astea ai nevoie de cineva aproape. Daca ai chef de o vizita, un depilat, cheama-ma si voi veni
Miha nu-i bai, las` ca vorbim noi intr-una din zilele astea
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Maducule ce oameni.. nu asociali, ci foarte, mie mi-a zis baiatul odata ca tre` sa ma obisnuiesc cu ideea ca 75% din populatia globului sunt niste assholes and to live with it. Asta e din pacate, tu ai un parte de mai multe exemplare de genul asta printre vecinii tai din pacate...
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
carmita.. nu-i bai.. tu l-ai mangaiat deja pe catalin mergand acolo..
ano .. daca tot stai aproape de ei.... pe tine te rog altceva .. mi-ar placea sa-i aducem pe toti la biserica. ar putea sa multumeasca celor care i-au ajutat si ar mai iesi si catalin din spital.. ca de cand a venit saracutul nu stiu daca a apucat sa iasa de acolo ...mi-e mila de el.. ce zici? poti sa-i aduci si sa-i duci? eu am cartela lui cristi de motorina la mine.. si as putea eu sa fac alimentarea la masina ta..
nu stiu exact depsre ce data e vorba.. dar intr-o zi cand va programati voi sa veniti la biserica..
mai tre sa iasa si copilul cu invoire din spital.. si asta depinde de cum se simte saru mana
miri_mik spune:
ardeiash, azi pregatesc un sac cu haine de iarna pt ea. ca zicic a suntem aceeasi masura. pt copii... nah, aolostam mai prost ca noi cadem sub categorie.
lucica... email pe la amaiaz.
miha, pe ziua cu pijama party noi ajungem tarziu. m-a pus dreaq de mi-au dat astia de lucru paa la 9. cerusem doar pe 16 schimb de seara sa pot sa ma distrez cu voi, dar ei au zis, nah, de la noi, sa fie.
geneva ramane valabila pe 4 dec. eu cu oana si probabil tania facem oicum o incercare si daca e de bine "repetir". e bine asa?
nu uitati, am 7 bilete pt 5 nov la film la kinepolis pt ladiesnightaout. fug cu mashjina la inspectie.
pusici
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png