Praline belgiene (30)
Raspunsuri - Pagina 13
anamana123 spune:
DIMITRIS (sacha de miri), la multi ani!!!!
ma duc sa culc manza, ca mai nou nu prea mai vrea sa doarma in cursul zilei.....
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
carmita_baby spune:
Mikule imi pare rau, dar chiar nu pot merge deoarece am alte planuri.. si pare-mi-se ca nici Scumpilici nu poate merge, dar mai bine o las pe ea sa zica ce si cum. Oricum daca eu nu vin, nu inseamna ca nici ea nu poate veni.
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
scumpilici, pronunta-te!!!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
scumpi spune:
Gata am venit la apel!
Mah nu am cu cine sa-l las p-asta mic si in plus luna dec. se anunta a fi scumpa pt noi, asa ca prefer sa o lasam pt. la anul asta daca se mai organizeaza un daytrip.
Si bineinteles ca nu are leg cu Carmen, daca puteam sa vin il puneam pe-al meu sa ma duca la aeroport.
Pupici
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
ardeiash spune:
ma faceti sa plang dragutele de voi.. ce va ganditi voi la mine.. pentru voi!
da io intrasem pentru altceva fete: vreau sa fac un apel la voi .. tot pentru familia lui catalin, baietelul bolnav de leucemie.. nu si-au adus lucrurile de iarna si nu au de nici unele... n-au ghete. n-au geci.. nici pentru copkii nici pentru ei..
corina, mama lui catalin este mai mare .. (asa ca mine, sau chiar mai mare) , poarta 37la pantofi ea. copkii au 7 ani si 4 ani.. ea avea o geaca subtire si ploua azi.. mi-a fost mila efectiv.. daca aveti ceva pe-acasa... sau stiti pe cineva care sa-i ajute, va rog sa o faceti.
o duc cam rau nimeni nu-i mai ajuta... iar din tara ii costa foarte mult sa le faca pachete.. multam frumos...
La multi ani sashuca... sa cresti mare si frumos... si sanatos .. pup pup
s-auzim numai de bine! si
Mihaela1171 spune:
Buna dimineata !
Oana si Miri eu nu pot veni la daytrip in dec pe motiv de perioada super busy la job; nici nu am intrat bine in bugete si deja nu mai respir de atatea ajustari la ajustari, meeting-uri si mese protocol, sunt zombi.
Dar multumim pentru ca ati luat voi bilete la film , abia astep sa ne vedem (sper ca sunt si eu pe lista ).
Carmencita eram la flamanda sambata dimineata cand m-ai sunat, iat dupa aceea la cumparaturi, scuze ca nu ne-am "potrivit".
Chiauna cum sunt nici nu am stiut ca astazi s-a schimbat ora.... si am ajuns la birou la .... 6.42 ! Banuiam eu ca asta este perioada dar....nu am verificat; dar nu-i nik, este chiar mai bine, caci asa am si timp sa va scriu.
Nora multa sanatate mamei tale, sa dea D-zeu sa reuseasca tratamentul.
Bepii drum bun in tara ! Distractie la maxim !
Pupici tuturor !
oanademunck spune:
Eu am o geaca de iarna , haine de copii nu am din pacate dar am ceva pulovere intrate la apa deci tocmai bune, si mai port si 37 la picior, ceva ceva am dar cum ar putea ajunge lucurrile astea la ei?
MadyG spune:
La multi ani, Dimitris !!!
Sa ne fie rusine ca am uitat, bravo,Ana,ca ne-ai adus aminte.Exact,ieri a fost Sf. Dumitru.
Sa cresti mare,copil frumos, sa fii sanatos si sa ai parte de o viata dulce ca tine!
Vreau sa-i urez Taniei vacanta placuta in tara si sa-si incarce sufletelul alaturi de cei dragi!
Carmita, nu e problema,mersi oricum.
Din intamplare am gasit un salon aproape de casa si o s amerg acolo pt un tratament facial.Ma bucur ca poti veni pe 8,
Scumpilici, sper ca vei veni si tu, impreuna cu Sebastian,noi promitem sa venim cat de curand la voi.
Danyela, ma bucur tare mult ca poti sa vii pe 8 nov.
Melina,nu stiu ce program ai in sambata aia,insa sper sa vii si tu,iti trimit adresa pe PM.
La noi week-endul asta a fost Armageddon. la bucatarie santier ca ne-a picat plafonul aproape in intregime,din cauza vecinilor de sus- pe care ii doare in pingica de ce se intampla, cand le-am spus ca ne curge apa de la ei d epe terasa au zis ca ei pleaca la cumparaturi si ca oricum nu repara ca nu e casa lor.
Cireasa d epe tort, centrala si-a dat si ea duhul, deci nu avem apa calda ,noroc ca avem caldura ,printr-un mister neelucidat mai da caldura inca;am chemat chauffagistul si ne-a zis ca trebuie schimbata ,ca si-a trait si ea traiul,vecem.
Azi-noapte vecinul de alaturi batea din tobe la 1 ,jur ,s-a trezit fata in urlete;deci asta e un june mare amator de alcool in cantitati remarcabile, care organizeaza chefuri zgomotoase (si mai ales scnadaluri- monstru ) ,dar care nu ezita s abata in perete daca plange fata noaptea. Si il mai chinuie talentul din cand in cand la baterie.Ce sa zic,que du bonheur.
Vestea buna pt mine e ca vine maica-mea vineri,abia astept.
Apoi pe 14 nov plecam cu totii sa o ducem in germania,ca de acolo pleaca mai departe in Rom cu niste prieteni.
Ardeiash si Nina, saptamana asta nu uitati ca aveti RDV la maine.
va las acum ca astept neamurile de la Huy ,va pup si va doresc o saptamana excelenta tuturor!
MadyG spune:
ardeiash,si eu as avea ceva haine pt Cata si mama lui,am pulovere de cand eram slaba si am si o geaca de iarna ,cum facem, vorba Oanei?
Anto, concediu placut in Rom,sunt sigura ca vor mai fi ocazii s ane intalnim.
morgane spune:
Nu stiu daca e timmingul potrivit, dar eu sunt varza de fitzele alui meu. Acum nu ma mai vrea el pe mine, si s-a suparat pe sat. Mi-e rau, mi-e greata si mor de frica de ce-mi rezerva viitorul. Plang zi si noapte si nu-mi mai revin. Zice ca m-a suportat 15 ani de zile si ii ajunge. Nu aud decat « eu, eu, eu » , nu vorbeste despre copil, despre mine, ci numai de el.
Ma ignora si nu vrea sa priceapa ca atentia si afectiunea pe care mi-a aratat-o in aceti ani nu a fost nici pe sfertul a ceea ce meritam. El vrea sa divorteze, ca s-a saturat.
Nu vreau sa ma plangeti, ci numai sa va stiu aproape.
Va pup.