Praline belgiene (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Salutare!
Mai intai tre sa-i spun Danielei ca are un flacau(deja e flacau,are 3 luni) frumooossss si cumintel...cel putin cind are musafiri e cuminte foc.Si Doamne ce a crescut...si ce dolofanel e...iti vine sa-l rontai de dragalas ce e!Daniela,sa-ti traiasca,sa va aduca numai bucurii si sa fiti sanatosi!Va pup dulce!

Carmencita,ma bucur ca ne-am vazut...chiar ma intrebau copii de tine!Si Alex m-a intrebat daca te-ai suparat pe noi,...ca nu ne mai vizitezi!Dar stai linistita ca inteleg situatia si cind avem timp,venim noi la tine sa te vedem

Ardeiash,am primit de la Miri si Ana citeva lucrusoare pt Catalin si mama lui,mai am si eu cite ceva p-acasa,asa ca saptamana asta,pe Joi,vom merge(eu si Ana) la Luvain sa le ducem.Daca vrei sa mergi cu noi,dai un strigat si te iau!

Mikule,ai deja baiat mare....prima zi de gradi...off,greu...da trece repede!Primele 2-3 saptamani de acomodare sunt mai grele apoi e floare la ureche.Felicitari Bruno si curaj!
Apropo,Miri,ai rezolvat cu masina?Ati dus-o la garaj?Care-i buba?

Madi,multumim frumos de complimente....da nici cu Dominique nu mi-e rusine!Mai fete,e o dulce...si o razacioasa si sa vedeti ce o imita pe maica-sa...asa...pe limba ei,dar e tare dulce!Va pupam si sa stiti ca ne-a placut la voi...mai venim!

Gata,va las si fug la bucatarie ca deja miroaseeeee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

felicitari la bruno.. in urmatorul mesaj sper ca nu se-nsoara va tinem pumnii!

nino: daca mergeti vineri vin si eu cu voi.. daca nu... joi nu pot ca am un jobsday.. si nu stiu exact pe la ce ora este.. si oricum dureaza de obicei mult. dar sunt fericita daca puteti ajunge macar voi. . ca s-a facut deja frig.. sisunat-io inainte ca sa vedeti ce si cum... catalin stiu ca iesise din spital.. acum nu mai stiu daca e acasa .. ea poate spune. oricum sunteti niste dulci si va pup pup ca faceti asta ..

mady: nu-i nimic.. intentia conteaza... merci
am lansat si pe romebl apelul.. si sa vedem.. poate se mai strang si alte lucrusoare. a mai rapsuns o persoana..

va pup pe toaate.. o saptaluna buna

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Tania bine ai revenit! Ma bucur mult ca v-ati distrat in Romania.
Miri ce baiat mare! Bravo pt. prima zi de scoala!
Ror ce gagica blonda
Nina multumim muuult de tot
Mady cred ca venim si noi sambata. De-abia astept sa va vedem!

Azi a venit asistenta de la kind&gezin si ne-a cantarit: 6200g, iupiii am crescut bine!

Pup iu ol

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Mai fete, ce fraiera sunt! Dupa ce ca scriu din an in paste, mi s-a dus frumusete de mesaj pe apa sambetei pentru ca am uitat sa ma loghez. Iar acum mor de ciuda si de somn. Sper sa reiau maine.....

Pusici la cutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nina si Ana ma bucur tare mult ca ne-am vazut, imi pare sincer au ca nu ne putem vedea mai des, dar cand puteti mai veniti si voi si am sa mai vin si eu din cand in cand. Copiii sunt minunati toti, ii iubesc ce s-au mai zbenguit ei pe acolo, mai mare dragul!
Tania multumesc pentru pachet, am sa trec pe la tine asa cum am vorbit ori miercuri inainte de film ori dupa, ar fi super daca as putea inainte de film asa pot lua si pachetelul Ninei. Mama s-a bucurat tare mult ca te-a vazut
Ror mi-a placut tare mult poza de la balul mascat, esti o finuta si s-a vazut asta. Ai fost singurica sau l-ai mascat si pe baiat sa-l iei cu tine? Cat despre laptop, pentru mine nu e nici o problema, important e sa-l am de craciun, insa ma bucur mult de tot ca ai reusit sa-ti iei
Miha ati vorbit cu Sanda?
Scumpiliciule ti-am zis eu ca mi s-a facut finutu` un rotofei dragalas, nu este gras, insa nici slabut nu mai poti zice ca e. E perfect de papat
Mady ne-a povestit Nina cum te ingana Dominique, este dragalasa de mori cred, tocmai buna de papat pe paine Salutari si pupici mamei tale, m-as bucura daca as vedea-o si eu, pana pe cat sta?
Lucica
Ardeiash tu ti-ai luat pana la urma biletul pentru Romania?
Nora te vedem si pe tine la film?
Danyelana ma voiam a te sun weekendul trecut, m-am pus la calculator, am cautat numarul tau de fix si nimic, nu il mai am, l-am ratacit. Mi-l mai dai inca odata please?
Tu ce mai faci? Nu prea ai mai zic nimic, cu merge proiectul bebe?

Va pup

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Mikule ti-am admirat pozele din Minorca, sunt foarte frumoase. si pe cele in care ti-ai facut copiii artisti. M-au emotionat tare mult

Am uitat sa va intreb, la ce film mergem miercuri? Aveti vreu plan ceva? Eu vreau o comedia romatica daca este. am sa ma uit mai traziu sa vad ce ruleaza in cinematografe.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

hai ca am citit pe sarite.. da vazui pe rorutz dragut suparici

am mai spus si alta data...

chiar daca nu v-ati logat se pot trimite mesaje daca in partea de sus a mesajului completati user si parola... .. si chiar daca nu v-ati logat si ati dat trimite... dati back inapoi si textul apare din nou si-l puteti trimite..

da, carmita. a reusit cristi pana la urma sa-m iia bilet.. de pe 6 decembrie pana pe 13 ianuarie.. daca puteti crede. o sa ma satur de romania.. numa iasa era ieftin.. si cum imi platesc ai mei biletele.. n uam vrut sa abuzez de ei si mi-am luat o perioada mai lunga. sper sa n u am probleme la scoala la vladu..

oana : multam fain.. noroc ca mi-ai zis tu de blue air.. ca eu tot incercam/ au fost amandoua bieltele pana -n 200.. daca poti sa ma duci la aeroport pe 6 decembrie e super.. daca nu. anunta-ma sa vad la cine plang.. si

edit" miri, ana si nina un grand merci pentru imbracaminte si jucarii.. daca mai e cineva amator nina as pus ca merge joi.. poate i le dati ei.. sarumana

feeeeeeeeteeeee : in depresia pe care o am.. si un lucru bun. am bicicleta... .. e frumoasa foc... are si d-aia de se pun cumparaturile in fata ca cea veche nu avea.. si e mova. scplicioasa. acum ma pot deplasa. cred ca prima e nina..

pup la toate

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Ardei,pai sa vi sa faci rodaju` la bici!Felicitari si s-o stapanesti sanatoasa!Acu ai grija pe unde o "parchezi"...

Tania,azi vroiam sa-ti fac o vizita dar nu mi s-a aratat....pina m-am invirtit eu p-aici s-a facut 1 si deja prea tirziu...multumesc mult pt pachetel,raman datoare de-o bere[;)Am sa o rog pe Carmencita sa mi-l aduca maine,daca tot ajunge ea la tine...]aaaa...si sa-mi spui te rog cum facem sa-ti dau banutii....ori ajung eu pe la tine sapt viitoare,ori imi dai nr de cont pe privat si-ti pun acolo banutii.Te pupic si inca o data multumesc...m-ai salvat de la pieire

Carmeeennnnn....daca maine ajungi la Tania,nu-mi iei si mie pachetelul????Pleeeeeeezzzzzzzz.....Hai ca-ti dau si tie o bereSi cum maine ne vedem la film....tocmai bine!

Oana,tu ziceai ca ai ceva incaltaminte pt mama lui Catalin?Sau am incurcat eu borcanele?Daca da,poti te rog sa le aduci maine la film?Am vb cu Ana si o sa mergem joi la ei sa ducem lucrusoarele ce s-au strans ca deja e frig si poate au nevoie

Ok,va las ca am lectii de facut cu Alex....

PS: tre sa ma laud putin...in carnetul de evaluare,i-a scris doamna lui Alex ca e campion la matematica si ca e un exemplu de gentilete...cu franceza stam mai prost...da nah,cu atitea limbi prin jur.... da sunt tare mandra de el,mancal-ar mama!

Mergi la inceput

Nina fataaaaaaaaa ti-l iau, stii ce ma gandeam? Ii pot dau eu banii Taniei si mi-i dai tu maine la film. Ce zici?
Ardeiash sa iti stapanesti sanatoasa bicla, de acum inainte te poti deplasa libera auzi ma, tu te gandesti deja ca te vei plictisi in Romania?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Carmen,.Asa e super bine....numai sa-mi aduci aminte ca eu....Glumesc...merci frumos si ne vedem maineeee,apropo,la ce ora???

Mergi la inceput