Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

PIPE

DARIA

MAIA

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, DESTEPTI SI SA AVETI MULT NOROC!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

nuuuuuu, fara fructe coapte. si lamaia o mananca mai cu pofta. a trebuit sa ii fac mar, piersica cu branza dulce . copilul asta daca nu are mar si piersica ,nu mananca.

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

nuuuuuu, fara fructe coapte. si lamaia o mananca mai cu pofta. a trebuit sa ii fac mar, piersica cu branza dulce . copilul asta daca nu are mar si piersica ,nu mananca.

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

off off Mateiutu mic,iar ai suparato pe mami?
stiu cum e cand i fac ceva de care eu sunt super incantata,,iar ea bleach,nu pace si gata
pt mami

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle ma bucur pt Eva!
Dudu papa superbine legume la gratar. In fiecare seara coacem cartof, dovlecel, ardei, rosie si ceapa si e efectiv topit dupa ele. Papa dovlecel copt simplu, chiar si ceapa coapta. Incercati si voi! Ce i-am mai dat si i-a placut: iaurt cu banana mar si un biscuite, branzica de vaci (de la tarani) cu banana si mar sau para, mar cu biscuite, iaurt cu mango. I-am dat si ou si nu a zis nu (dar nici nu a fost extaziat)...ii mai place si painica. Dintre fructe strugurii-s pe primul loc!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Elle daca nu mai are febra poate iesi la aer,i va face bine
noi stam in casa pe motiv de ceata,care inca nu sa ridicat,poate mai pe dupamasa sa iesim si noi umpic

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

grati. acum il pun la somn si ma apuc sa ii fac papica pt pranz. o sa ii fac si coapte si la steamer cum ii plac lui, nu risc sa ramana nemancat daca nu ii plac coapte
stoisor, nu m-a suparat .dar erAu gustoase si ma gandeam sa mai pape si altcevsa
MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Legume pe gratar papa si Andrei in special cu peste.
Painea insa sa nu o vada , nu o agreaza deloc.
O sa il incerc si cu un pic de branza pe ea , gen soldatei pana acum i-am oferit-o goala.

Copilul meu azi si-a dat un pic programul peste cap
S-a sculat la 7.00 in loc de 8.30 si deci a papat cu o ora juma mai devreme iar acum deja a servit pranzul ca urla foamea in el.
A ras si portia de azi de mancarica de conopida cu smantana deci clar am trecut-o pe lista de favorite.
Acum e in pat si cred ca adoarme la cat de linistit sta . Asta inseamna ca pe la 2.00 va mai baga un bibe cu lapte ca nu il vad rezistand pana la iaurtelul de la 4 .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Buna!
Multumim de aprecieri...
Am citit ce a-ti scris...dar revin dupa ce-i dau sa papa donsoarei si apoi ma bag si la delectat cu poze de clontopei dragalasi...
Of eu iar am un copil marait care nu vrea sa doarma nu vrea nimic...plange isteric daca nu stau cu ea atarnata de gatul meu...nu mai pot...cred ca-mi aranjez o excursie la Balaceanca

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Buna tuturor. Am reusit sa mai citesc si eu ctae ceva. Am vazut ca avem vesti bune despre Eva. Ma bucur ca e mai bine. Speram ca si Sofiuta e bine.
Despre noi e sa va spun...suntem bine, sanatosi, o energie debordanta, de abia mai tin pasul cu Razvan. Avem si poze noi (multe)http://www.flickr.com/photos/12657960@N03
Daca aveti timp va invitam sa ne vedeti. Ne e dor de voi sa stam mai mult devorba dar din pacate serviciul nu imi permite.....
Am vazut ca un subiect sensibil pe aici e cel al sotilor. Trebuie sa ma laud...si sotul meu e de dta exemplu, am foarte mare incredere in el in ceea ce il priveste pe Razvan, stie exact ce sa faca fara sa ii spun eu, ma ajuta si prin casa...ce sa mai, chiar nu am niciun motiv sa ma plang.
Va pe toate si sper sa reusesc sa mai intru.
Aaaa, am vazut si poze azi, multe cu bebelusi pe care mai ca nu-i mai recunosteam..nu vreau sa nominalizez ca s-ar putea sa uit pe cineva si nu vreau ca toti sunt frumosi si poznasi .

de Razvan Gabriel (29.01.2008)
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Ereene, Octi are 8 dintzuci, cred ca de-acum incepe greul maselute...canini...

Mergi la inceput