Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 7
cynthia_ spune:
Dupa parerea mea nu e chiar asa de putin. Cand i-au iesit dintii lui Octi manca dimineata fructele si in rest doar lapte, au si ei toanele lor.
Citat: |
citat din mesajul lui ceska777 Eu cred ca ma apuc iar sa notez atent cat si cum papa copilul asta! Azi a mancat 190g legume (un borcanel) si a impartit in doua un borcan de fructe cu cereale de 250g, dimineata si dupa masa. A baut in rest lapte cam la 600ml azi dar e o exceptie! ziceti si voi daca nu mananca putin? LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
cynthia_ spune:
Ai foarte mare dreptate chiar ai un copil frumos. Avem si noi olita ca a voastra.
citat din mesajul lui Ereena am terminat si eu de pus ceva noutati in album pe webshots http://good-times.webshots.com/video/3022811190102332184dehMQo . sa nu radeti dar astazi ma uitam la el (eram doar noi 2 in camera )si ma tot miram ce frumos e ,si ii spuneam si lui am plecat la somn acum. noapte buna ,fara multe treziri MATEI Primul 5.10.2008 PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |
cynthia_ spune:
Normal ca e frumos razacioasul tau. Dupa parerea mea toti clopoteii sun frumosi. NU?
citat din mesajul lui docdecap[ sunt sigura ca place la toata lumea . dar sunt pe aci, ma uit, admir, da' mai discret. asa fac eu. Mami de dom' inginer (15.01.2008) paralelipipedic -eine kleine blog www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
cynthia_ spune:
Nu ma pricep la poze si modificat, dar pipetzica e tare dragalasa, da e data, nu?
citat din mesajul lui Shose Fetelor acum ma apuc sa citesc din urma. Am pus si noi pozici noi, de ieri http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=48 dar vreau sa va intreb...de ce sunt asa mici? Nu sunt facute cu aparatul meu si nu cred ca umbla cineva in aparat sa modifice dimensiunea. Aveti idee? Am apucat sa citesc in fuga despre Sofiutza de Stancutsh ca are putina febra. Sa se faca sanatoasa rpd. Un ic Shose si Pipetzica (12.02.2008) Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
cynthia_ spune:
Daca m-am apucat de laudat clopotei sa o fac pana la capat... un ic mare pentru frumusica de Antonia. Imi pace mult masinuta, i-am facut si eu comanda lui Octi, de fapt LauraI i-a facut, si acum astemtam sa vina.
Uitasem sa va zic ca ne-am vazut in sfarsit cu LauraI si Thea care e o scumpica si o dulce.
citat din mesajul lui cristacoman Hello Zuzici. Am citit despre clopotei bolnaviori si cu febra. Multa sanatate si sa treaca repede le doresc. Eu i-am pus sosetele cu spirt in picioare, inainte de culcare, cand a avut febra si i-a scazut repede. Am pus poze noi la semnatura, cele de la 6,7 si 8 luni. Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze. luna a8a luna a7a lunaa6a Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |
cynthia_ spune:
Imi pare rau ca esti suparata pe sotul tau, se simte supararea ta in mesaje si nu prea sunt obisnuita ca tu aveai tot timpul mesaje optimiste si kilometrice. Sper sa treaca repede
citat din mesajul lui ceska777 Stoisor, Mitsu, in noaptea asta sigur nu ii facem o surioara lui Benji! Ieri ma intreba verisoara sotului daca Benji ramane copil unic sau nu?! In principiu nu ramane dar in practica vom vedea...daca se poate abia peste vreo 4-5ani. Asa mi se pare mie ca va fi diferenta de varsta ok intre o surioara si Benjaminu nostru! Docdecap, ma doare capul si nu sunt sigura ca am priceput cum sa fac ce zici tu si daca e valabil/aplicabil si in cazul lui dl sot! .... aberez! Ereena, termin de ascultat ceva din blogul lui T. Chirila si o sa il admir pe Matei neaparat. LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
cynthia_ spune:
Si eu ziceam ca-s prima la cafea!!!
Eliza am vazut pozele SUPERBE. Ai o papusica tare scumpa.
citat din mesajul lui Lala_D Buna dimineata poftiti la o cafea vorbaretelor Imi place ca imi beau cafeau citind si vizionand poze si filmulete So : Elizasuperbe pozele de la studio Shose imi place pipetul catarator si admirator de olita, este o papusa superba Roxana imi place incantarea ta pentru catararile Adelutei, ma bucur mult cand te aud asa multumita de progresele ei Ioanact evident ca era o parere personala si fiecare isi creste copilul cum considera. Ca fapt divers va invidiez ca va incalziti casa cu ceva, in cartierul meu inca nu s-a dat drumul la caldura si dardaim cu spor pe la 19 grade in casa.Dar ne-am obisnuit, va veni si caldura odata si odata. Doculet si noi avem o trezire noaptea sau mai spre dimineata pentru 160-200 ml lapte , de aia bantui eu pe net cu noaptea in cap ca omul la 5.30 papa si mami pe urma nu mai poate sa doarma Vazut filmuletul cu domnu' inginer dulce si dragalas si atat de incantat de datul in leagan Venera m-ai luat Ups , 2 treziri pe noapte. Dar chiar ii e foame micutului , cantitatile sunt super ok, nu se trezeste de moft LaLa invizibila , ha . Tu nu ai fost niciodata invizibila mai I-ai facut poze lui Bibi suparata ca sa ne demonstrezi ca de fapt nu rade tot timpul ? E o dulceata bibisor , mancatoare de bilute ca si Andrei stancutza absolut deosebite pozele facute de tati, are mult talent Multa sanatate Sofiutei Elle sa inteleg ca pana la urma nu v-a vizitat pediatru ? Off. Vroiam sa te intreb daca ai amanat intoarcerea la birou ? Sau esti in campul muncii de luna asta ? Ceska un pupic sa iti treaca supararea Irina super dulce Mateiasu pletosu cu puisorul , cata curiozitate se citeste in ochisorii lui. Si cat de prieten este cu covorul Mitsu-bishu dar de bebe C nu ne spui nimic ? Bine ai revenit cristacomanaveti rotocol si cos de la ikea ca al nostru , ce dragalasa e si Antonia si ce umblareata e . Apropo nu iti jumuleste florile ? Eu le-am exilat in locuri ridicate ca sa le scap de macel Stoisor si tie un pupic si o imbratisare Gata, sper ca nu am sarit pe nimeni , am terminat cafeaua, ma duc sa fac treaba . Sa aveti o zi buna O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
stoisor spune:
citat din mesajul lui Eliza Ce scumpete de Serbanel ai Monica! Shose pupam Pipetul aviator si dulcel! Parca ieri ne plangeam pe aici ca nu mai nastem, uite acum ce mandrete de fete avem. Cristina e dulcica tare Antonia si vad ca pana la urma s-a imprietenit cu "omuletii aia". Ereena ce mare mi se pare Matei! Si e intr-adevar frumusel foc, are mama de ce sa fie mandra. Alina am citit povestea cu soacra, cred ca te-ai enervat foarte tare,dar uneori e mai bine sa ignori pentru ca o cearta cu soarca aduce tensiuni in cuplu, nu ai cum sa-i ceri sotului sa fie 100% de partea ta pentru ca pana la urma si ea e mama lui. Pentru fetita ta, tu esti cea mai buna mama din lume si asta nu poate sa schimbe nimeni si nimic. Am citit ca Sofia si Eva sunt tot cu febra, sa speram ca we asta o sa ajute sa se faca bine. Noi suntem la al saselea dinte deja si sper sa mai avem o pauza pana la urmatorul ca sa avem parte de nopti mai linistite si de seri mai fara maraieli. Am primit si noi pozele de la studio, daca vreti sa le vedeti intrati AICI Eliza Emma(19.02.2008) Poze botez Povestea nasterii |
asa buna dimineata mai zic si eu ,super pozele iar Emma e model deja ,gata
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
nimeni pe aici?
sunt foarte binedispusa azi ,m-am trezit cu fata in sus se pare ,nu la cearceaf
tati a plecat la pesti pe la 5.30,ca in bancu ala...
"draga facem sau ma duc la pesti?
dragul meu imbracate bine sa nu racesti"
si dus a fost
ma pregatesc de prajit 2 crapi prinsi de tati acum cateva zile,la vreo 3,500 unu si altul la 5,200....mari nu ?
am musafiri la masa si vreaui sa i dau pe spate,o sa fac si mamaliguta si ieri nu i-am facut Sarei mamaliga pt ca am zis ca va papa azi cu noi la masa,dar nu se prea potriveste orarul ,dar oricum
mai vrea cineva cafeluta?
bunio ditreaza dincolo copila si copila rade cu gura pana la urechi....oare ce i face frate de rade asa?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
oare ce au facut pe noapte Eva si Sofia?sper ca a fost ok si la voi piticelor
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM