Puiuti de Randunici 2008!! (111)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Vali, eu incalzesc tot la microunde, am mai zis...si apa pt. lapte...n-o fi bine, dar n-am timp , plus ca n-are rabdare Stefan sa pun in apa fiarta...i-am facut asa la inceput, cred ca o saptamana si apoi la cuptor si gata. Le incalzesc acoperite pt. ca pun piureul in cutiutele alea cu capac de la PP. Fructele si eu le fac pe loc si i le dau, de fapt toate cred ca facem asa.
Si eu ii combin legumele, cateodata ii amestec mai multe, cateodata 3-4. Ii fac si pilaf cu legume. De saptamana viitoare o sa-i dau si eu ousor.
Ariel, si eu tot de prepelita as vrea sa-i dau...Parca 4 ousoare din alea erau cat un ou de gaina, nu? Deci as putea sa-i dau un galbenus odata pt. inceput, apoi doua, trei si patru, nu?
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
clau asa sunt si la noi baitele...ca si noptile, le avem la fel!!
valentina...de ce ai inceput cu toate legumele de-o data,asa ti-a spus pediatra?mi se par mult prea multe ptr inceput, de obicei se incepe cu una-maxim 2 legume,dar vad ca mai multe fete au inceput asa...carnea mi se pare mult prea repede, normal, ar trebui ordinea sa fie legume, fructe, carne, iaurt.eu nu introduc nimic nou fara pauza de 3 zile...asa am citit si eu prin diferite locuri..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
cand va aud de somn de 2-3 ore .....
Matei doarme cam 30-35 minute la doua ore de veghe, nu mai mult..., si asta de pe la 3 luni. A avut o perioada de 2 saptamani in care dormea si el 2 ore legate, dar a trecut...Eu tot sper sa se intoarca..
http://good-times.webshots.com/photo/2836277290103382524UKglCt
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
hai sa fac si eu 400 de meaje, ca tot nu mi-e somn...
luny spune:
si Mufa doarme 2 ore de la 11 la 13, apoi daca mai doarme o ora dupa masa, mare minune..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Ma rog...nu te pune pe ganduri insa ca e cam singura pediatra de pe-aici care recomanda carnea atat de devreme? Iar 50 de grame...mi se pare, iar, mult pentru inceput...Poate o cunosti de foarte multa vreme, si e un om deosebit, un bun profesionist ...dar nu vad nici un argument in favoarea acestei scheme de diversificare, in afara aportului de fier...iar cum Matei a fost alaptat la san exclusiv vreme buna...Insa mi se pare greu de digerat carnea pentru stomacelul lui obisnuit acum numai cu cereale cu lapte si 4-5 lingurite de legume.
Succes, oricum ! Sa fie cum iti doresti !
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
VioletaH spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Vio, uite aici pozele de la Venezia http://community.webshots.com/user/oana_bubu05?vhost=community |
SUPERB!!
Mami de Sean
VALENTINA C spune:
Olga, incepem cu o lingurita de carne si la sfarsit trebuie sa fie 50 g. Sincera sa fiu, n-am citit mai nimic despre ce inseamna diversificarea...dar o sa-mi fac timp..multumesc de sfaturi
Apropo, Sofia sta tot cu bunica? Esti inca la program de 6 ore?
http://good-times.webshots.com/photo/2836277290103382524UKglCt
VioletaH spune:
aaa, Bubu si alte fete care folosesc microunda:
nu incalziti nimic in plastic, folositi numai boluri de sticla speciale pt. microunde, gen yena. Cica din plastic trec substante in mancare.
Mami de Sean
bubu05 spune:
Vio, pai de plastic sunt alea in care incalzesc eu
Ma bucur ca ti-au placut pozeleeee!
Ariel, si eu sunt dusa...LMA lui Teoooo!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare