Puiuti de Randunici 2008!! (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cat inseamna 50 g de carne?? cate lingurite sau linguri sau cum naiba sa o cantaresc daca n-am cantar? eu ii pun din ochi...poate ii pun prea mult . De ex. cand i-am dat curcan, i-am dat un ciocanel din aripa de curcan, era mai mare decat unul normal de pui si i-am pasat in piureul pt. 2 zile. Era mult????

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Valentina, cu bunicile Lunea sta cu mama, ca soacra-mea face pregatire cu nepoata-mea ( la romana ), si in restul zilelor cu soacra-mea. Si da, o sa raman pe program de 6 ore pana cand va face Sophie 2 ani si va merge la cresa. Pe salariul meu intreg. Am citit ca tu ai decis sa ai proportionalitate intre timpul lucrat si salariu...nu mai zic nimic de angajatorii zilelor noastre. Decat ca eu una, sunt o norocoasa SI din punctul asta de vedere!

Tu ziceai ca il vei lua pe Matei cu tine la gradi? De cand?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ce de ciripeala...poate nu plecati toate acum ca am venit eu
Am fost la o petrecere la pranz, batraneste asa...de la 4 la 8 seara...fara Vladutz si m-am simtit fuarte bine Am venit cu idei crete si i-am facut baie in cada mare in suport din ala de plastic cu apa multa si calda si jucarii multe...lui nu stiu daca i-a placut mai mult, a fost foarte cuminte...asa e el, circumspect tare la inceput...dar mie mi-a placut cel mai mult ca deranjul a fost minim N-am mai cautat borcane, dar pentru ca azi n-am fost acasa la masa de legume i-am lasat lui buni borcan Nesle care NU i-a placut deloc, deci numai Hipp e descantat...maine mergem la un botez deci ma motivz in avans si pentru maine
Am vazut mamici lucrarete ,am vazut ca Bubu s-a aratat inainte sa sun la OTV si La multi ani Toe (Toe sa ai grija de mami cand mai cresti un pic ca uite , deja a inceput sa incurce borcanele )
Roxana sper din suflet ca siropul sa o ajute pe Amira si sa nu mai fie nevoie de branule in veci Si nu-ti fa griji ca nu ramane site-ul nevizitat

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubu, Kya stia cam cat cantareste o lingurita de ceva. Kyaaaaaaa, heeeeeeeeeeeeelp!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

INFANRIX HEXA:

http://www.centrofarm.ro/ccW13411013/disponibil_farmacii/Infanrix-Hexa-X-1.html

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

da, Olga, asa ziceam, ca-l iau cu mine ...dar s-au schimbat lucrurile... L-a luat doar o saptamana si mi s-a parut ca-l chinui, asa ca l-am lasat acasa...O sa-l iau insa la cresa la anu' in septembrie...

http://good-times.webshots.com/photo/2836277290103382524UKglCt

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

ma bag la somn, ca nu stiu ce-i cu mine treaza la ora asta..

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, am vazut ca intrebai de grupa copilului. Lui Stefan i-a luat sange in spital sa-i faca bilirubina si m-a intrebat daca vreau si grupa si am zis ca da. Are grupa sotului. Lui Vlad i-am facut anul trecut toate analizele si i-am facut atunci grupa, tot a sotului si el . Eu am OI si ei au B3.

Moamaaa, am citit ce bunatati a facut Simo de Bv, iamiii! Cu ce ocazie?

Mimo, am vazut ca intrebai de poienita cu ciuperci, o sa-ti scriu reteta, promit! e luat tot de pe DC.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

depinde ce contine lingurita..eu am intr-o carte cu retete de ciorbe niste masuri, numa la carne nu..
1 lingura rasa faina/gris/pesmet/ulei=10 g
1 lingura rasa sare/zahat/pasta tomate/smantana=15 g

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Bubu, Kya stia cam cat cantareste o lingurita de ceva. Kyaaaaaaa, heeeeeeeeeeeeelp!

o lingurita goala? De plastic sau de metal?
O lingurita plina? Cu miere sau cu faina?
Na, ca ti-am dat tema pt acasa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput