Puiuti de Randunici 2008!! (111)
Raspunsuri - Pagina 12
mstela spune:
O sa te votez Ursu,sigur,o mireasa asa frumoasa,numa ca acum abia se incarca next page aici,in alta parte nu pot sa intru.
Kya,soramea nu e bine cu sarcina,are dureri,ia antispastice si se chinuie sa se odihneasca putin noaptea intr-un pat mic cu fata...romanik masii..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mimonix spune:
Stelanu au nicio sansa sa plece de acolo? Sa continue acasa ...Doamne, saracuta
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
da, mimo, super davidutzu:)) mai ales ca e printre cele 3-4 cuvinte pe care le spune, adica, pe langa apa, papa, mama, tata:)))...plus ca are si o papusha pe care o cheama TOE si un carucior :))) si le-a luat in parc si s-a asezat pe banca langa mine. e genial piciul!!! mama lui se agita ca la 2 ani si jumate nu vb., dar se vede ca e spirt!!! sa vezi cand o incepe sa turuieeeeeeee!!!
bubulina, si teutz tot cam atat papa:)) plus putin carcalete d-ala pe post de supa:) macar 2-3 guritze:) o sa fie ciorbar ca sor'sa!
functioneaza faza cu inimioarele si bulinele??? alex a fost imuna!:)...bine, era si mai marisoara...
la ea merge metoda "cand ajunge limba mare de la ceas la ... sa termini ce ai in farfurie!"...si ea:"si daca nu termin?"..."pai ma supar rau!"...."aaaa, pai atunci termin!"
cine ti-a zis ca eu sunt vegetariana??? as vrea eu!!! dar mai scap din cand in cand la o carnita...uffffff.
eu am ales sa nu-i dau carne pana la 1 an, pt ca mi se pare un aliment greu de digerat, care nu aduce prea multe elemente nutritive . pt fier? ii voi da suc de sfecla rosie si de portocale...plus ca laptele praf e imbogatit cu fier...pt proteine? mi se par suficiente cele din lapte, branza, oua...ca doar nu-l vreau plin de muschi:))
offfff, stela, bietul pui! e pacostea aia de enteroviroza care bantuie!
lianaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! va zic eu unde e!!! la mama ei! ii mananca mancarea:))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
bubu05 spune:
Stelut, imi pare rau pt. mititica...sanatate multa! nici nu vreau sa-mi imaginez cum e...o noapte am stat cu Vlad in spital si mi-a fost greu...si cu branula mi-a stat o saptamana cand avea 1 an si 11 luni si nu mai vreau sa-mi aduc aminte...slabise saracutul o gramada atunci...of...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
ariel_7000 spune:
poza tareeeeeeee:
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=7869&loc=/userphoto/ham/krau191%2Ejpg
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
bubu05 spune:
Ariel, functioneaza asa si asa...adica mi-a si zis "hai, da-mi sa-mi colorez bulina neagra!", adica nici nu ma intereseaza , dar apoi isi aduce aminte de cadou si se cuminteste...putin, pana uita iar
Bubu mic
Bubu mare
ursuleata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 poza tareeeeeeee: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=7869&loc=/userphoto/ham/krau191%2Ejpg mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) Save the Earth /Is the only planet with chocolate! |
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
bubu05 spune:
Bubu mic
Bubu mare
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 poza tareeeeeeee: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=7869&loc=/userphoto/ham/krau191%2Ejpg mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) Save the Earth /Is the only planet with chocolate! |
hihi, cica e in Croatia
Gata, ma bag la somn Noapte buna!
PS Stela, pleaca de la geam ca te vede vecinu' si te baga la plata
Kyaeu sper sa nu aiba fata ta aceeasi grupa cu soacra Stiu eu ca si tu ai vrea sa nu aiba nimic de la soacra
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
Mimo,tot la geam sunt,il bag in masa pe vecin,sa mai plateasca si el,ca noi oricum platim si astea 3 zile (sper!)in care ne-a facut-o rds-ul......dar ma bag la somn ca aproape ca scap laptopul din brate..iar randunoiul sforaie pe canapea de m-a capiato sa continue in pat.Ii dau un picior si il iau in dormitor, inchid laptopul,poate l-oi ferici pe vecin..(daca-i prost si nu-si paroleaza)si zic Doamne ajuta-ne..si ajuta toti bbii sa nu mai fie in suferinte.PUPiciP.S.Maine cred ca nu am nicio sansa sa intru pe net pana seara tarziu de la vecinul,daca nu ne repara rds-ul..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"