Puiuti de Randunici 2008!! (111)
Raspunsuri - Pagina 11
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Stii care e culmea? Ca daca are B, atunci singura din toata familia apropiata care are tot grupa asta de sange e ... soacra-mea! |
pai mai fata, nu ti-am facut eu frumusete de demonstratie mendeliana acolo? deci A, B sau AB. fara 0, ca atunci dai explicatii
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
mstela spune:
citat din mesajul lui mimonix Stelasuna si tu frumos la usa si spune-le sa faca reclamatie, ca nu le merge deloc bine netul Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
De-ar sti ei...Numai ca eu acum m-am mutat langa geam,cu laptopul in brate,ca sa va citesc ciripelile,ca de pe masutza nu merge
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Kya spune:
Pai asta zic si eu: poate sa fie A, B sau AB.
Numai ca B are doar mama randunoiului, deci daca si fii-mea ar avea B, ar fi doar ele doua asa.
Carnitza eu o mai aman. O sa incep de saptamana viitoare sa-i fac branza. Si apoi mai vedem
Azi vazut inaripatelor, cat mananca Stefanoi? Sa nu va mai luati de fata mea ca manaca prea mult. Ea papa cam jumate din castronelul lui Stef.
Dar trebuie sa-i maresc portia cred, ca parca ar mai cere dupa ce termina castronul.
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Soramea e tot in spital cu fetitza...ofof..si azi noapte a avut temperatura,pana azi dimineata tot pe perfuzie cu antibiotic era.Cica are rosu in gat si gastroenterocolita,of,saracutza..mi-e o mila de ea..cica le spune dr. sa plece,ca ii urastesi il striga pe tasu sa o ia acasa ca e tare urat acolo si pute
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mimonix spune:
Ari eu beu si tu incurci borcanele cu medicamente [:)))] Iarta-ma dar mi se pare genial Toe , a fost mortal pustiul
Bubuo zi carne o zi galbenus...dar eu nu respect nici asta...mai greu cu galbenusul ca nu stiu cu cel sa-l amestec si daca i-l dau cu legumele standard nu mananca...tare ne chinuim cu legumele astea, cine le-o fi inventat nene
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
citat din mesajul lui mstela Soramea e tot in spital cu fetitza...ofof..si azi noapte a avut temperatura,pana azi dimineata tot pe perfuzie cu antibiotic era.Cica are rosu in gat si gastroenterocolita,of,saracutza..mi-e o mila de ea..cica le spune dr. sa plece,ca ii urastesi il striga pe tasu sa o ia acasa ca e tare urat acolo si pute Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora "Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!" |
Mititica, sa se faca repede bine pt ca e groaznic in spital.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Lianaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Roxana, a mai ramas Stela sa ma voteze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
Kya spune:
Offf Stela bietul pui. sa se faca bine repede si sa scape odata de probleme. Sora ta e ok cu sarcina?
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
ursuleata spune:
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
bubu05 spune:
Liana, ai plecat tu la Venetia??
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare