Puiuti de Randunici 2008!! (111)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu05 spune:
Cu dedicatie pt. Sovi, prima poza
http://good-times.webshots.com/photo/2365213320102227597sYzuDF
Luny, te-am votat si pe tine
Sa va zic ce fac cu Vlad: am desenat pe un caiet niste inimioare si niste cercuri. Inimioarele le coloreaza Vlad cu rosu cand face o fapta bune si cand este felicitat si cu negru coloreaza bila cand face o prostie si este certat sau cand este neascultator si obraznic . La 10 inimioare primeste o carte de povesti sau o jucarie iar la 10 bile primeste o pedeapsa, de ex. o zi fara tv, fara desene la tv de fapt. Am vazut asta la Super Nany odata . Acum a primit o inimioara pt. ca a insistat ca-si face baie singur, adica s espala singur. Si chiar a reusit si era tare incantat, l-am mai ajutat si eu putin. Tot asa l-am stimulat sa se dezbrace si sa se imbrace singur, eu doar il mai aranjez la final. Si la fel cu mancatul singur. Unele chestii nu vroia sa le manance singur, trebuia sa-i dau eu, de ex. ciorbita sau felul doi seara. Cu toate ca lapticul cu cereale il manca singur demult, nu se murdareste absolut deloc. Insa are obiceiul sa vorbeasca muuult de tot in timpul mesei si sa se joace.
Cu olita, si eu i-am dat-o sa se joace, obisnuiasca cu ea pe la 9-10 luni. Il mai puneam imbracat si se distra, dar daca il dezbracam plangea rau si nu vroia sa stea. Cu pampersul de seara si de pranz l-am dezvatat mai greu, abia la 3 ani si un pic.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Kya spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ursuleata
Ma bati sau e cool???? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |
Eu personal doar te-as bate...
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Salutari de la noi..in caz ca v-a fost dor...nu am net de ieri si tare e greu..parca sunt rupta de realitate.Am reusit sa intru acum prin wireless-ul vecinilor..haha..dar mere super greu.Noi suntem bine,Doamne ajuta,azi ne-am plimbat prin parcul circului si a fost super,dar am ajuns acasa franta..kya,speram sa va intalnesc.Nu sunt cu stirile la zi,dar sper ca sunt bine toti bbii.Pupici.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Referitor la grupa sanguina, mi s-ar fi parut normal sa i-o faca in maternitate, ca la Mufi si Rebe. In fine... O sa duc si eu fata la o clinica sa-i faca analiza. Asta din seria "Eu vreau sa stiu" Raluca mamica de Sanziana mititica God didn't bring me this far, to leave me here! |
Dar de ce, ca seamana atat de bine cu taticul ei !!!!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Stelasuna si tu frumos la usa si spune-le sa faca reclamatie, ca nu le merge deloc bine netul
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Bubulina Stefanoi papa tot castronelul ala plin? Wow!
Stela clar nu ne potrivim de loc cu parcul... Azi am trimis-o pe mama cu zana in parc, si s-a dus la primarie
bubu05 spune:
Steluta, si noi va pupam!
Mimo, mi-am dat seama ca e undercover
Uite poienita cu ciuperci, e super buna si eu o fac cateodata in loc de salata de beof http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=71541&whichpage=8
Bubu mic
Bubu mare
ariel_7000 spune:
mimo, ai baut ceva pe unde-ai fost??? TOE, ai!!! pai iti mai spun eu secrete de familie??
bubu, TOE este Teo:) un fel de GOE, mai cuminte:) asa-i zice un baietel de 2 ani, din parc, care a facut o pasiune nebuna pt el:).
1 ou gaina = 4-5 oua prepelitza. eu nu cred ca ii voi da mai mult de 2-3 totushi...
nasol cu animala aia mushcacioasa...ai grija pe viitor.stiu ca era ceva homeopat pt asta...o sa caut, ca sa stii...
ursule, eu cred ca ii voi da peshte la 1 an...1 an si ceva:))...parca e mai "putzin" carne:). cum a fost ursuletul dupa cartof? ca pe teo cred ca l-a durut burtica...si am renuntat la idee...
pai de ce ai fumat asa mult??? aaaa,de emotii de la joc! eu am papat un catzel de usturoi si parca nu ma mai doare asa tare:) dar cred ca dorm pe presh, la usha, la noapte...vezi sa nu te usture de la "mr.virus" cu care dormi si te pupi:) baga septilin sa te imunizezi, vezi sa nu fie LIV:))).
e cool ca te bate! hahahaha
lingurita si eu stiu ca are 5gr., dar de lingura stiam ca are 10:)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
Kya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Dar de ce, ca seamana atat de bine cu taticul ei !!!! Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Stii care e culmea? Ca daca are B, atunci singura din toata familia apropiata care are tot grupa asta de sange e ... soacra-mea!
bubu05 spune:
Kya, pe tot il halpaneste! si la pranz la fel! si azi la amiaza a mai papat unul cu cereale
Ari, super tare faza cu Toe . Eu o sa-i dau pestisor pe la 10-11 luni.
Mai, eu ii dau carnita zilnic...in afara de Ariel si Ursu, ele sunt vegetariene , voi le dati tot zilnic?
Bubu mic
Bubu mare