Puiuti de Randunici 2008!! (111)
Raspunsuri - Pagina 13
adriuta spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=7869&loc=/userphoto/ham/krau191%2Ejpg
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
Cand o veni sotzu acasa am sa i-o arat si lui.
sela im pare rau pentru micuta ca e bolnavioara si pentru sora ta ca trece prin perioada asta urata. Insanatosire grabnica. Cat despre net, he he cati n-or fi furat si de la voi.
ursuletz ai grija ca durerea de cat poate fii de la virus, asa a debutat la mine si de 5 zile imi suflu nasul intr-una, nu trece cu nimic.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ursuleata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriuta Cand o veni sotzu acasa am sa i-o arat si lui. sela im pare rau pentru micuta ca e bolnavioara si pentru sora ta ca trece prin perioada asta urata. Insanatosire grabnica. Cat despre net, he he cati n-or fi furat si de la voi. ursuletz ai grija ca durerea de cat poate fii de la virus, asa a debutat la mine si de 5 zile imi suflu nasul intr-una, nu trece cu nimic. Asa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |
Ptiu ptiu, Doamne fereste, ca maine vreau sa aduc copilul acasa ca mor de dor. Eu tot sper sa fie de la tigari
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
adriuta spune:
Ptii ptii... sa fie de la tzigari
Asa creste mare puiul
tuchita spune:
Buna dimineata!
pentru toata lumea!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
frumussik spune:
buna dimineata fetelor!
sunteti harnicute rau , am vazut ca pana pa 12.00-1.00 ati stat azi noapte la ciripeala . nu indraznesc sa va mai intreb cand va odihniti. eu deja la 9 cad lata, plus ca nu prea am ajutor la treburile astea gospodaresti. bubu munceste din greu in dimineata asta la ros jucariile imi mai lasa si mie putin ragaz. noaptea e crunta, daca-i iese titza din gurita face o adevarata revolutie. si ce bine mai era in primele 3 luni cand dormea toara noaptea in patutul lui...
este destul de agitat , de i-ar iesi si lui dintisorii, cred ca asta o fi problema ,.
cum e la vou cu tv-ul? se uita bb la el? al meu e disperat si eu si taica-su.si din cate stiu nu-i chiar indicat tv-ul pt copii mici
Olgutzika spune:
Neatza! Saru'mana, Cata, de cafea. Ca am avut o noapte tare agitata, am mers mult cu trenul . Bubu, ma apuc de o placinta cu carne. Poate pana imi fac curaj, te trezesti si imi dai ponturi .
Frumushiko, nu e bun, mama, televizorul, zau...."In conformitate cu sfaturile American Academy of Pediatrics (AAP), copiii sub 2 ani nu ar trebui sa se uite la televizor, iar copiii mai mari de 2 ani sa nu se uite zilnic mai mult de doua ore." Da o cautare pe Google dupa "copiii si televizorul" si o sa gasesti multe articole, nici unul in favoarea tv-ului. Vei gasi acolo toate argumentele. Pentru mine e unul din subiectele cah! Iar cu caciulita, te sfatuiesc sa nu abuzezi. Pentru ca tocmai tinandu-l cu ea, ii creezi sensibilitatea la ureche de care te temi, il condamni la incaciuleala vesnica, fara de care va face mereu otite...Succes!
Edit: uite un articol cu motive pro si contra:
http://www.suntmamica.ro/Televizorul-si-copilul-mai-mic-de-trei-ani.html
Chiar tv-ul poate fi cauza agitatiei lui, si nu dintii....
PS Sovi, nu rade de mine, ca dau linkuri. Am incercat sa ma abtin, da' n-am putut .
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
frumussik spune:
olguta stiu ca nu e bine cu tv-ul dar nici nu pot sa stau toata ziua fara tv. macar seara ma mai uit si eu la stiri. e absorbit dupa el
mihutza11 spune:
nu stiu ce sa fac cu fata asta atomicutza.. a cazut pe spate azi, se tinea de pat si voia sa se ridice in picioare si bineinteles ca nu a apucat bine si a incasat-o.. si eu eram la distanta ca nu m-am gandit ca o sa se agate de pat sa se ridice .. off..
Olgutza mersi de info.. mai e pana la toamna viitoare..
Simo imi ploua in gura
Bubu ai aparut!
Clau si Andra mi-a facut azi la baie asa! hap de sanul meu!
Vio, Adriuta chiar si eu voiam sa va intreb pe voi ce marca de cereale folositi..
acum legat de ce zicea Vio cu kk in scaunel si nepotelul meu tot asa facea.. cum il punea la masa cum manca 2-3 linguri si gata facea kk, il schimba sora mea si pe urma isi continua masa.. si a facut asa pana am venit noi in State (avea 2 ani si 8 luni), ca acum nu mai stiu daca mai face asa..
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Edit, ca m-a distrat cartea lui Luny. Cum arata o lingura rasa de ulei, spre deosebire de una cu varf de ulei?!? Si dupa o carte de bucate a facut o prietena mancare, sa-si impresioneze jumatatea masculina. A vrut sa faca pui cu rosii. Doar ca in carte scria ca se caleste ceapa in 250 ml de ulei. Fata a respectat intocmai. Sa va spun cu a iesit mancarea aia cu o cana de ulei?... |
hai ca m-am distrat si eu cu linguritele voastre!
ca sa nu mai zic si de TOE! hai ca suna bine!
Stela multa sanatate nepotelei! mititica de ea!
Cuscra imi sari mie in ochi acum ca inca ai steagul de RO la profil!
voiam sa va mai intreb si eu ceva.. poate oi fi paranoica, dar mai stii.. Andra de vreo cateva zile are momente in care isi leagana capul dintr-o parte in alta.. de fapt nu e leganat, face ca si cum i-as da lamaie, numai ca fara strambatura de rigoare.. si nu dureaza mult.. sper ca intelegeti ce spun.. e normal?
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara