Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)
Raspunsuri - Pagina 4
SARA_HS spune:
Bina v-am regasit, burticute.
Eu sunt in continuare ingrijorata si acum mai am un motiv in plus: o durere surda, discontinua, dar de frecventa unui puls, undeva in zona ovarului stang; a inceput aseara,pe cand eram in pat, dimineata n-o mai simteam, iar spre amiaza a revenit. E abia perceptibila, dar o simt acolo si ma nelinisteste.. Ce sa fie??
Am hotarat ca marti sa merg la medicul de familie ( macar asta sa fac pana merg la gine)... Ah! Am citit pe undeva ca Elevit nu se ia decat din luna a patra de sarcina. Asa e?
VA pup si aveti grija de voi.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=8&babycount=1
Relusha spune:
Buna burticilor,
....vreau sa va mai spun ca pe langa ceaiul asta chinezesc mai i-au si Centrum Materna....in Romania cand am fost la medic mi-a recomandat sa i-au Centrum Materna inainte de a ramane insarcinata cat si pe perioada sarcinii....oricum in decembrie mergem in vizita in Romania si merg sa vad ce zice si doctorita ginecolog la care am fost inainte sa venim in China.....
O zi buna tuturor!!!!!
5+
strunfita spune:
Vineri am fost din nou la doctor, totul pare ok, sarcina arata foarte bine, la bebe ii bate inimioara. Trebuie sa continui tratamentul inca macar 3 saptamani si m-a chemat din nou la control peste 2 saptamani. Dar a zis ca orice se poate intampla in primele 12-13 saptamani...
Nici eu nu am simptome, doar sanii foarte umflati, si o foame non-stop. Deja m-am ingrasat 2 kg.
Va pup si va doresc o saptamana minunata!
Carmina 7+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
nutel83 spune:
strunfita, macar sani umflati ai, eu nici asta nu am ,desi miine inchei saptamina a 8-a, nici nu mai stiu ce sa cred. Unicul simptom care-l am e foame permanent si mai ales cind ma culc seara,trebuie sa ma scol sa pap ceva ca altfel nu pot dormi.
Ce fel de eco ai facut abdominal sau vaginal?
O saptamina frumoasa si usoara tuturor burticilor!
clodyac spune:
Buna ziua la toate burticile si va doresc la toate o zi buna si o saptamana usoara, v-am spus ca o sa revin cu medicamentul pe care l-am luat acum 2 saptamani se numeste CIPROZONE, joi ma duc la un control la ginecolog si o sa ii spun de acest medicament :( sper sa nu fie nimic rau, in rest ma simt bine pap de nu stiu ce e cu mine, va pup si mai vb si dupa ce fac controlul va spun si voua ce mi-a spus pupici
5 +
strunfita spune:
nutel, eco facut acuma vineri a fost abdominal. doctorul a zis ca in cazul in care nu se vede bine face intravaginal, dar n-a trebuit.
ai fost la doctor?
Carmina 7+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
nutel83 spune:
strunfita, am fost o saptamina in urma la eco abdominal, si la 6 saptamini si 4 zile nu s-a vazut decit sacul gestational. Asa ca merg acum sa vad ce-mi spune ca sunt tare iritata si ma tem de ce poate fi . Cind vin, va anunt ce am reusit sa fac
mamica oana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SARA_HS Am citit pe undeva ca Elevit nu se ia decat din luna a patra de sarcina. Asa e? |
Sara,eu stiu ca Elevitul se administreaza pe toata perioada sarcinii cat si a alaptarii.
Fetelor,voi cum procedati cu vopsitul parului?Ma bate gandul sa ma vopsesc,dar cica nu prea e indicat in primele 3 luni.Ma gandeam sa incerc niste suvite cu vopsea fara amoniac.
Va pup pe toate si va doresc sarcini fara griji!
Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 8+
alinutza23 spune:
Neata fetele! Si o saptamana frumoasa!
Eu raportez sani sub presiune, mameloane dureroase, urinari dese (mai ales noaptea, ceea ce ma termina) si stari de somnolenta. Si sunt extrem de mancacioasa! Mi-am propus totusi urmatoarele lucruri, pentru inceput: stop tigari, stop mezeluri si stop sucuri. DA: Apa, fructe, peste, lapte si altele. Pana acum ma tin de toate cu succes
Azi am programare la dr de familie. Asa ca va anunt mai tarziu cum a fost.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
5+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
Relusha spune:
Buna burticilor,
...vin sa va spun ca astazi am avut ceva mai multe pete maronii pe chilot...dar ma incurajez aici cu voi si stau cuminte in pat sau daca nu chiar in pat stau pe canapea in fund....incerc sa ma gandesc la orice altceva in afara de BB, ca sa nu ii fac rau....ma gandesc la ceea ce imi face placere si la amintiri frumoase......
....degeaba fac gura sa merg din nou la medic ca aici nici nu te consulta pana la 3 luni si ecografia a facut-o la insistentele mele si ale sotului meu si aici este inca comunism....nici vorba de cabinete particulare....oare sa fie o problema ca am zburat cu avionul 3 ore si am stat o zi la soare....am fost plecati intr-o mini-vacanta si am mers cu avionul, 3 ore la dus si 3 la intors....oare este o problema asta...? la soare am stat in prima zi si m-am "prajit" si apoi nu am mai stat la soare, dar in mare am intrat in fiecare zi....8 zile am stat la mare....apa nu a fost deloc rece si afara a fost foarte cald....sper sa nu fie o problema apa sarata si avionul....voi ce ziceti...?
...asa mi-am pus in cap sa stau cat mai mult in pat si sa nu fac efort aproape deloc....orice pentru BB-ul nostru cel mult asteptat...
....oricum zilele trec si joi sau vineri mergem sa-mi refac HCG-ul si poate mai incerc sa facem si o ecografie abdominala....
Va pup si sa aveti grija de voi si de burticile voastre!!!!!
5+