Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Bine v-am regasit!

Ce de albinute!!!!!!!!!
Iaca m-am intors la job, dupa un bine meritat concediu.
Noutati ar fii asha, am fost la dr si am vazut prichindelu', am facut un pogon de analize la Medlife, toate bine si frumoase doar ca sunt anemica.
La 12 sapt merg sa fac primul screening de malformatii, respectiv bitestul, si daca totul e ok urmatorul screening la 22 sapt adica morfo-fetala la Pop.
Anda si Beca sanatate!
Anda, ies bine la kg decocamdata, sper sa fie ca data trecuta, 10 kg max.
Beca tu intrebai de Filantropia nu?
Eu am nascut in 2005 acolo, si acum merg la aceeasi dra din Filantropia, inca nu am vazut spitalul dar din ce am citit se pare ca e cea mai moderna maternitate la ora actuala din Romania, toate sectiile sunt dotate cu aparate de ultima generatie,aripa e constructie nou, la neonato erau superingrijitii copii si in 2005 si au toate dotarile necesare prematurilor de grad 3-4 adica sub 1kg, toate lumea atenta si draguta fie ca le dadeai ceva sau nu. In plus dra mi-a spus ca acum exista si rezerve de 5 stele. Nu stiu cat costa rezervele,se pare dl prim ministru a fost indignat de plata lor intr-un spital public ; acum 3 ani erau 500 de mii/ 1 mil pe noapte.
Cam atat stiu eu.
Cu vopsitul parului dra imi da voie dupa sapt 12.

9+ & irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Salut, burtici.
Gata, m-am hotarat: merg la medicul de familie, maine dimineata. Sper sa imi poata da un raspuns in legatura cu nurofenul ala pe care l-am luat la inceputul sarcinii si sa-mi faca vant la un ginecolog pentru eco; fara un impuls nu ma duc. Aseara ii spuneam sotului meu ca nu m-as duce la eco pana pe la 8-9 saptamani, pentru ca vreau, cand fac prima eco, sa imi spuna daca vede embrionul, daca are activitate cardiaca, etc...
Voi ce ziceti?

va pup si aveti grija de voi si de buzzurici.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=8&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Sara daca nu ai ovulat f tarziu se poate vedea de acum activitatea cardiaca. Dupa cum ii mai spuneam si unei alte mamici, cordul fetal primar se formeaza in a 25 zi de existenta. Eu am facut eco la 5 s si 2 zile si am vazut inimioara cum batea.Fetelor eu mor de nerabdare sa ma duc la cea de-a doua eco sa-l vad acum de-a binelea....
gessy tu ai mai fost la eco de curand? spune-mi ce ai vazut...
beca cum te mai simti azi? in mod deosebit cu raceala

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Bine v-am gasit!
Un sure check ne-a confirmat acum cateva ore ca vom fi si noi niste albinute de iunie 2009 .Ne primiti si pe noi langa voi?Banuiam ceva inca din weekend ,am apelat la calculatorul desprecopii "cand vine barza" si apoi am dat fuga sa va gasesc si sa va citesc .
Sper ca totul sa fie bn ,am vorbit cu medicul de familie la telefon , saptamana viitoare voi merge si la ginecolog .Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

miruta, bun venit si felicitari pentru bebitza

mh, poti sa ne dai si noua cateva info in legatura cu analizele? Mai exact cat te-au costat toate analizele si daca le-ai platit integral din buzunarul tau sau ai avut ceva reduceri fiind asigurata ? ms

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

M-am gandit mult daca sa ma inscriu sau nu ...
Am avut deja 2 pierderi de sarcina si nu stiu daca asta va fi bine.
DN 14/11/73. Ultima menstruatie 31/08/08. DPN 9/06/09.

6+

Mergi la inceput

Catalina, bine ai venit. Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos si voinic. Nu fi pesimista. Multe dintre noi am trecut prin cel putin o pierdere de sarcina. Fii optimista si ai grija de tine si.. cu Dumnezeu inainte.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=8&babycount=1

Mergi la inceput

Fetelor, invatati-ma sa-mi pun si eu semnatura de gravidutza, ca nu stiuuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna burticutelor,

Bine ati venit noile burticute....

Sarah HS....si eu m-am chinuit pana am gasit cum sa imi pun semnatura cu graviduta langa saptamanii....du-te la profil personal...editeaza prifil....iti cere parola....si apoi chiar in josul paginii ai Optiuni Profil, dai pe "+" si o sa iti apar asemnatura si acolo scrii "6+"....eu asa am facut...si am reusit...acuma nu stiu sa iti spun daca trebe sa scbimbam de fiecare data cand mai "avansam" cu saptamanile...ramane de vazut....

Va pup si sa aveti o zi fara greturi!!!!!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

...se pare ca iti apare direct semnul de graviduta.....scrii intre paranteze patrate cuvantul "gravi"......si trebe sa scimbam noi cifra saptamanilor....

5+

Mergi la inceput