Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata la pranz si de la noi!

Am reusit sa racesc, ma doare gatul si curge nasul, stau cu masca pe fata.

Andreemi-ai dat de treaba!

Stefany am o prietena, careia i-a "secat" sanul stang si a alaptat inca vreo 2 luni, asa ca poate pana la urma nu se opreste lapticul cu totul!

Ralu mare dreptate ai, cu ce ai zis, despre campania cu alaptarea; parca mi-e groaza de gandul de a nu alapta;

Miss ma bucur sa aud ca e mai bine!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

, Miss, daca imi venea una din replicile tale eram si fericita si eliberata la ora actuala> Mi-a placut mai ales prima,ahhh ce ma oftic ca nu mi-a venit ceva de genul. Eu m-am enervat in sinea mea in loc sa le dau o replica desteapta. Cu toate ca as fi muscat din ei, vorba lui Inais la fazele astea sunt leoaica feroce.

Multumesc Cleo, Miss, Iulia, Inais, Raluca m-ati facut sa ma simt ca o mama normala!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

I-am dat si eu biberon in somn (dupa ce a adormit la san) si vad ca doarme, am putut fdace o mancarica si il astept sa se trezeasca sa iesim in parc.

Alysh azi l-am gasit si eu dormind pe burta pe Mirci. Nu s-a mai intamplat pana acum sa se intoarca sa doarma asa. Dar nu scot patura de sub el!!. Ce prostie asta cu gatul scurt. PAi bbeii nu au gat, asta e o chestie stiuta, doar soacra ta nu stie. Sa-ti arate tie bebel cu gat!
Imi pare rau ca strica totul venind cu aprecieri d-astea! Tu nu-ti face probleme ca Vlad e o frumusete de baiat!

Miss eu stiu ca se mai constipa bebe de la formula! al meu la inceput dupa ce i-am dat formula facea la 2-3 zile, acum si cu formula si fara face zilnic! KK e putin mai galben, dupa parerea mea

Ralu-t ce misto de voi ca plecati iar in cocnediu...ce dor imi e de Grecia!

Nicole eu nu cred ca l-ai supraalimentat. O fi fost obosit. al meu regurgiteaza daca ii dau prea mult (varsa laptic pur si simplu), dar in general nu poate manca mai mult decat are nevoie, impinge bibe cu limbuta si pot sa ma chinuiesc eu cat vreau.
Vezi daca se repeta! Lor si somnicul le face bine!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Buna dimineata mamici si bebici...

ma simt atat de rau ca nu pot intra asa des pe cat imi doresc si sincer nici nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine...la cat intru de des.....in fine,vad ca bebei cresc si sunt tare scumpici,am vazut poze cu Mirciulica si Iasminuta tare scumpi . Cu diversificarea noi inca nu am inceputo dar mancam ceva fructe :banana,mar,mango,piersica,...

fetele am atatea nedumeriri si as vrea sa le vorbesc cu voi care cat de cat mai aveti ceva experienta eu tare sunt panicata de multe lucruri referitoare la alimentarea lui bebe,diversificarea etc...
chiar daca joi avem programare la un pediatru privat as vrea sa va expun una din marile mele nedumeriri si cea mai importanta:

-fetele care aveti baietei cum procedati sau ce va recomandat pediatrul referitor la zona genitala ??????al meu bebe imi pare ca are parte de sus foarte inchisa alti imi spun ca poate va trebui operat cu toate ca pediatrul mia spus ca este un pic inchis sa continui sai trag pielicica in jos dar numai cand ii fac baie...sincer nu am nici cea mai vaga idee si sper sa nu ajungem la operatie cu toate ca pipi face bine si e un copil fff linistit si cuminte ...

-referitor la diversificare si cum o combinam cu mesele de lapte iar sunt in plop si plopul in apa?????????
voi cum procedati???aici la masa cu bibi dimineata se introduc cerealele iar seara la fel nici nu stiu ,si se spune ca scat mesele sau ca le trebuie sa pape mai rar?din 4 in 4 ore normal Eric papa din 3 in 3 ore...nici nu mai stiu atata ma stresez de nu aveti idee...oare sunt o mama buna???

-voi cum culcati bebei?ii lasati singuri,sau ii leganati sau aveti alte metode sau deja dorm singuri in dormitor???

bine acum ca miam spus oful va rog frumos sa va dati cu parerea ,orice sfat imi va veni bine ca mamica incepatoare si tare nesigura pe mine...

Mergi la inceput

DanaH ce dragut Alexandru cum poceste cuvintele!
Gabitzule icnerc si eu sa ma loghez pe baby center si nu stiu ce zipcode sa-i dau. Eu ii bagam codul strazii, dar nu merge, trebuie de 5 cifre! poti sa ma ajuti tu? Merci mult!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor stiam ca o sa va placa si va dau de lucru ,dar pt puisorii nostrii merita!!!
SI eu Miss sunt mai perfectionista si vreau sa fac unu super de sa stea mata in coada,astea care le-am facut ieri au fost asa de inceput!!!Sa stii ca si eu m-am gandit la idea cu carti poastale de craciun,dar vreau mai intai sa ii cumpar cand o sa apara caciulita din aia de mos,si daca gasesc si costumas!!!
Sa vedeti ce am patit.M-am imbracat ,am imbaract copilul si cand sa ies din casa mi s-a rupt clanta de la usa.Acum stau si astept sa imi vina aia sa mi-o repare!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jady

Buna dimineata mamici si bebici...

ma simt atat de rau ca nu pot intra asa des pe cat imi doresc si sincer nici nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine...la cat intru de des.....in fine,vad ca bebei cresc si sunt tare scumpici,am vazut poze cu Mirciulica si Iasminuta tare scumpi . Cu diversificarea noi inca nu am inceputo dar mancam ceva fructe :banana,mar,mango,piersica,...

fetele am atatea nedumeriri si as vrea sa le vorbesc cu voi care cat de cat mai aveti ceva experienta eu tare sunt panicata de multe lucruri referitoare la alimentarea lui bebe,diversificarea etc...
chiar daca joi avem programare la un pediatru privat as vrea sa va expun una din marile mele nedumeriri si cea mai importanta:

-fetele care aveti baietei cum procedati sau ce va recomandat pediatrul referitor la zona genitala ??????al meu bebe imi pare ca are parte de sus foarte inchisa alti imi spun ca poate va trebui operat cu toate ca pediatrul mia spus ca este un pic inchis sa continui sai trag pielicica in jos dar numai cand ii fac baie...sincer nu am nici cea mai vaga idee si sper sa nu ajungem la operatie cu toate ca pipi face bine si e un copil fff linistit si cuminte ...

-referitor la diversificare si cum o combinam cu mesele de lapte iar sunt in plop si plopul in apa?????????
voi cum procedati???aici la masa cu bibi dimineata se introduc cerealele iar seara la fel nici nu stiu ,si se spune ca scat mesele sau ca le trebuie sa pape mai rar?din 4 in 4 ore normal Eric papa din 3 in 3 ore...nici nu mai stiu atata ma stresez de nu aveti idee...oare sunt o mama buna???

-voi cum culcati bebei?ii lasati singuri,sau ii leganati sau aveti alte metode sau deja dorm singuri in dormitor???

bine acum ca miam spus oful va rog frumos sa va dati cu parerea ,orice sfat imi va veni bine ca mamica incepatoare si tare nesigura pe mine...

mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze.

Si mie mi-a zis pediatra sa ii curat acolo putlutica si din cand in cand sa io trag asa putin in jos!Nu cred ca e vorba de operatie!Am o prietena care deloc nu i-a decalotat putulica si acuma copilul e bine merci!Eu sunt de parere ca trebuie neaparat curatata!Eu asta fac zilnic!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

vroiam sa mai zic ca am vazut niste bebelusi tare dulcei: iasminutza, o dulcinica si o frumisica, verisorii mirci si matei, cu printzesita lizuca.

fecian, mi se apre asad e cunoscut programul tau... si mi-e groaza cand ma gandesc ca din ianuarie asta o sa ma astepte si pe mine. acum abia de am timp sa il pregatesc dimineatza pe alexandru, soacra se ocupa de teodora, si tot sunt pe fuga. dar sa fie ei sanatosi, si noi, evident, ca ne intram in rutina si o sa le facem pe toate automat.

fetele, zcieati de laptic.... si eu sunt cam pe sfarsite cu alaptatul, simt asta. scot din ce in ce mai putin. eu am cam gresit, cam am vrut sa vad cat mananca si nu am prea mai pus-o la san, decat noaptea. doar ma mulg, dar clar nu este acelasi lucru. asta este, si pe alex l-am alaptat tot pana la 5 luni jumate. as fi vrut mai mult, os a mai trag de mine, dar scade productia de la o zi la alta. imi apre tare rau, sunt aproape sigura ca nu o sa mai am ocazia sa alaptez, o stare care mie mi se pare minunata, era momentul nostru intim cand o simteam cel mai aproape de mine. ma topeam cand o vedeam cum suspina si nus tia cumsa prinda tzatza mai repede cu guritza. si dupa ce tragea de cateva ori se opra si se utia la mine, ofta, radea, si apoi baga iar nasuzul in tzitzi. dar asta este, am facut ce am putut, mai important este sa manance si sa creasca. oricum, cresc ei copiii si fara tzitzi.

acum vad si partea pozitiva a lucrurilor: macar nu ma mai mustra constiinta ca am intarcat-o pt ca am pelcat in vacantza. si apote nu va mai fi envoie nici sa ma plimb cu pompa dupa mine si sa ma mulg prin avion sau prin cort, la munte. dar mai vedem noi.

Poze

Mergi la inceput

Jady eu una iti spun din experienta ca poti evita operatia...ma refer la putzica.
Lui Mirci nu i se vedea glandul deloc cand am venit din maternitate, nu puteam decalota deloc, atat de stramt era canalul.
Dar daca insisti la baie, tragand putin cate putin, se largeste canalul.
La noi acum deja stam mai bine. Si insistam pana se decaloteaza complet. Dar ia timp, e adevarat...Eu spun sa tragi cat poti tu - si el - la fiecare baita.se rezolva.

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Ylari – am vazut-o si pe bebeluna ta plimbandu-se prin parc cu mami si tati. E o dulceata care seaman cu mami foarte tare.
Jady – o sa incerc si eu sa-ti raspund, desi nu sunt experimentata, dar iti zic cum fac eu cu bebe
1. Eu am baietel , iar in zona genital il curat cu compresa sterile si ser fiziologic in fiecare seara la baita. Daca nu il curat se formeaza o substanta alba, care trebuie indepartata. Eu trag usor de pielicica in jos, dar numai ca s ail curat, nu fortez absolute deloc. Asta mi-a zis si doctora s alas natura sa isi urmeze cursul. La noi putulica este mai deschisa decat scrotal (care este inchis la culoare), asta nu inseamna ca are ceva bebe.
2. Eu am inceput diversificarea. Eu dau si masa solida , insa completez intotdeauna cu san. Nu pun cereale in laptic, imi este teama sa nu arate ca un bebe grasun si pufos.
3. Pai are diferite metode de dormit in functie de ora. La 12 il pun in carut si adoare, la 15-16 ii dau san si adoarme la san sau uneori ill as in patut se joaca si adoarme singur, la 19.00 adoarme in carut afara sau in casa singur, iar dupa baita la 23 adoarme la san. Daca se trezeste tipand noapte il iau in brate il legan 1-2 minute si adoarme din nou.
Dana H- este asa un sentiment cand alaptezi incat imi vine sa plang cand ma gandesc la momentul intarcatului. Si al meu se simte in lumea lui la san, da din picioruse, si le catara pe mine, trage cu manutele de hainele mele, imi zambeste printer mustati ca un motanel dulce, se infige in san cand este flamand, sau trage de el in toate directiile cand se joaca. Ma topesc de dragul lui cand suge. Saptamana trecuta am filmat cateva minute in timp ce il alaptam sa am amintire.
Ma bucur pentru voi ca veti pleca in vacant. Noi o sa avem prima vacanta dupa anul nou, prin ianuarie.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput