Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(98)
Raspunsuri - Pagina 12
babyzapi spune:
Am schimbat si noi semnatura!
Gynie tinem pumnii sa-ti tii cat mai repede puiutzul in brate ! Asteptam vestile bune cu sufletul la gura.
Isabela
fericita 34+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
AMR 5 SAPT

VonHelen spune:
si eu tot Minuni de noiembrie decembriealeg..mai ales ca pe puiul meu chiar il consider o minune..tinand cont ca a aparut tarziu la eco si eram suspecta de extrauterina..m-am rugat asa de mult sa fie bebe !!! si pana la urma a fost..acum sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa vina pe lume atunci cand trebuie si nu mai devreme!
33+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
elilov3 spune:
neata fetele
Mav
si tu...
relax vine el bb cand vrea nu vezi ca avem niste bb-i cu personalitate fac doar ce vor ei...![]()
Mie de ieri mi sa lasat burta...cu toti cu care ma intalneam 'vazi ca sa lasat burta...
' bah stiam si eu , dar nu mi-am imaginat ca e asa de sesizabil...dureri de solduri am, aseara am avut o contractie lunga si dureroasa de a sarit sotul din pat ca ars 'auzi tu sa zici cand simti ceva sa avem tinp sa ajungem din tg-jiu in craiova'..ah si scurgerea cu pricina am avuto si eu tot ieri..pana miercuri cand ajung la doc...nu pot decat sa sper ca totul e ok...si kinderul da la suturi la greu..zici ca are boala pe masa ![]()
![]()
35+
Dimitrie
inapreda spune:
Saluti,
Scuze ca intervin si eu, inoportun, poate.
Dar va citesc de multa vreme. Mi se pare asa emotionanta Odiseea voastra, mai eles prin prisma ulimelor evenimente!!!
Mav, o nastere usoara iti doresc!
FELICITARI PT PRIMIUL 10!!!
MULTA FERICIRE PROASPETEI MAMICI!!
Pupici

14+
mav spune:
Corina, citisem despre chestia asta... cu diferenta de presiune, vibratii puternice... Cica si din pricina sunetelor puternice se pot rupe membranele (asa ca, fara muzica tare
).
In sfarsit, m-am calmat!
Azi e asa frumos afara, numai bine de plimbari pe malul marii...
37+
ANTONIO-GABRIEL
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Hera25 spune:
Eli si mie tot asa imi zice toata lumea ca mi s-a lasat burta. Si chiar e sesizabil. Mie tot asa de o saptamana ma streseaza lumea ca s-a lasat, deci de la 35 sapt. Eu mai vreau burtica macar pana la 38 sapt. Sa mai stea bebelina acolo.
36+ 
elilov3 spune:
hera si tu cu burtika lasata..uff eu stiu cand o vrea bb sa iasa noi il asteptam....i-am zis la al meu ca daca iasa balanta nu il recunosc il vreau scorpion....deh ce tie si cu mine ![]()

vonhelen sa stapaniti sanatosi lucrusoarele 

leeloo multumim de info 

ginye ne gandim la tine speram ca pana la urma sa se intample ceva si sa apara minunea mult asteptata 

35+
Dimitrie
elilov3 spune:
hera vorba lui Mirtha eu sunt in tratative cu fiumiu sa mai stea in burtik macar pana la 37+ acuma cum o vrea....el dicteaza...la mine mai e rau ca ma mai doare si nasola asat de cezariana..in special in partea dreapta...asteptam...acum ma gandeam ca o sa inceapa nasterile , dar nici chiar asa...![]()

ancaoradea pentru linistea ta vb cu docul tau vezi ce zice...mai bine prezenim decat sa tratam, nu? o sa fie bine si vb aia de acum inainte la ce sa ne asteptam? 

cherie , iar fugisi nu intrasi bine ca si plecasi 
babizapy tu numai ne spui nimic....

35+
Dimitrie
mav spune:
Eli, care scurgere, fata??? Si tu ai eliminat/pierdut lichid?! Ma apuca un ras nervos... si tocmai ma calmasem.
Stiti la ce ma gandeam? La inceputurile odiseei noastre... Cand Anes avea hematom/sangerari si dr nu-i dadea deloc sanse sa pastreze sarcina... si iata cum minunea s-a-nfaptuit si a venit pe lume primul bb -de nota 10- de la odiseea noastra!!!!!!!!!!
inapreda, multumesc!
Sarcina frumoasa, nastere usoara si bebe sanatos iti doresc si eu tie!
37+
ANTONIO-GABRIEL
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
elilov3 spune:
da mav si eu am pierdut lichid...doca la fel zice ca nu are sens sa ma panichez poate e ceva fals cum a zis si la tine, deocamdata...beau lichide la greu sa se refaca...deh cu D-zeu inainte
..eu ma mai calmai cand vazui ca suntem mai multe asa...deci
si eu zambesc la fel ca si tine de nevrotic
35+
Dimitrie