Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Am schimbat si noi semnatura!

Gynie tinem pumnii sa-ti tii cat mai repede puiutzul in brate ! Asteptam vestile bune cu sufletul la gura.

Isabela fericita 34+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

si eu tot Minuni de noiembrie decembriealeg..mai ales ca pe puiul meu chiar il consider o minune..tinand cont ca a aparut tarziu la eco si eram suspecta de extrauterina..m-am rugat asa de mult sa fie bebe !!! si pana la urma a fost..acum sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa vina pe lume atunci cand trebuie si nu mai devreme!

33+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
Mav si tu... relax vine el bb cand vrea nu vezi ca avem niste bb-i cu personalitate fac doar ce vor ei...
Mie de ieri mi sa lasat burta...cu toti cu care ma intalneam 'vazi ca sa lasat burta...' bah stiam si eu , dar nu mi-am imaginat ca e asa de sesizabil...dureri de solduri am, aseara am avut o contractie lunga si dureroasa de a sarit sotul din pat ca ars 'auzi tu sa zici cand simti ceva sa avem tinp sa ajungem din tg-jiu in craiova'..ah si scurgerea cu pricina am avuto si eu tot ieri..pana miercuri cand ajung la doc...nu pot decat sa sper ca totul e ok...si kinderul da la suturi la greu..zici ca are boala pe masa
35+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti,

Scuze ca intervin si eu, inoportun, poate.
Dar va citesc de multa vreme. Mi se pare asa emotionanta Odiseea voastra, mai eles prin prisma ulimelor evenimente!!!

Mav, o nastere usoara iti doresc!

FELICITARI PT PRIMIUL 10!!!
MULTA FERICIRE PROASPETEI MAMICI!!

Pupici

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Corina, citisem despre chestia asta... cu diferenta de presiune, vibratii puternice... Cica si din pricina sunetelor puternice se pot rupe membranele (asa ca, fara muzica tare).
In sfarsit, m-am calmat!
Azi e asa frumos afara, numai bine de plimbari pe malul marii...

37+ ANTONIO-GABRIEL

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Eli si mie tot asa imi zice toata lumea ca mi s-a lasat burta. Si chiar e sesizabil. Mie tot asa de o saptamana ma streseaza lumea ca s-a lasat, deci de la 35 sapt. Eu mai vreau burtica macar pana la 38 sapt. Sa mai stea bebelina acolo.

36+

Mergi la inceput

hera si tu cu burtika lasata..uff eu stiu cand o vrea bb sa iasa noi il asteptam....i-am zis la al meu ca daca iasa balanta nu il recunosc il vreau scorpion....deh ce tie si cu mine
vonhelen sa stapaniti sanatosi lucrusoarele
leeloo multumim de info
ginye ne gandim la tine speram ca pana la urma sa se intample ceva si sa apara minunea mult asteptata
35+Dimitrie

Mergi la inceput

hera vorba lui Mirtha eu sunt in tratative cu fiumiu sa mai stea in burtik macar pana la 37+ acuma cum o vrea....el dicteaza...la mine mai e rau ca ma mai doare si nasola asat de cezariana..in special in partea dreapta...asteptam...acum ma gandeam ca o sa inceapa nasterile , dar nici chiar asa...
ancaoradea pentru linistea ta vb cu docul tau vezi ce zice...mai bine prezenim decat sa tratam, nu? o sa fie bine si vb aia de acum inainte la ce sa ne asteptam?
cherie , iar fugisi nu intrasi bine ca si plecasi
babizapy tu numai ne spui nimic....
35+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Eli, care scurgere, fata??? Si tu ai eliminat/pierdut lichid?! Ma apuca un ras nervos... si tocmai ma calmasem.
Stiti la ce ma gandeam? La inceputurile odiseei noastre... Cand Anes avea hematom/sangerari si dr nu-i dadea deloc sanse sa pastreze sarcina... si iata cum minunea s-a-nfaptuit si a venit pe lume primul bb -de nota 10- de la odiseea noastra!!!!!!!!!!

inapreda, multumesc! Sarcina frumoasa, nastere usoara si bebe sanatos iti doresc si eu tie!

37+ANTONIO-GABRIEL

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

da mav si eu am pierdut lichid...doca la fel zice ca nu are sens sa ma panichez poate e ceva fals cum a zis si la tine, deocamdata...beau lichide la greu sa se refaca...deh cu D-zeu inainte..eu ma mai calmai cand vazui ca suntem mai multe asa...deci si eu zambesc la fel ca si tine de nevrotic
35+Dimitrie

Mergi la inceput