Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Mavvvv,
ma luasera cu transpiratii cand ti-am citit mesajul...,deja ma vedeam bocind exact, fii barbata!hai ca treci tu si peste asta si o sa vina si dr cand trebuie,nu-ti mai face griji,in plus TU te-ai dus la ea la cabinet,pe ea nu ai derajnjat-o sa vina la spital,deci n-a facut nici un efort...si oricum este dr ta,trebuie sa te ajute in astfel de cazuri...
la fel a fost si la mine,a trecut lichidul prin tampon si mi-am udat pantalonii ca si cum facusem pipi pe mine,de doua ori...,m-a trimis la urgenta m-a consultat si nu aveam membranele rupte sau ceva...apoi mi-a zis sa urmaresc chilotul si sa-l sun...de atunci n-a mai curs nimic...,da' jur ca abia astept sa curga
ps:bag de seama ca baietii nostrii fie au puta lunga fie jetul puternic

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Bine ca ai scris, ca dupa ce te-am trezit din somn zilele trecute, cu ultimul telefon, nu mai indrazneam sa te sun...
E... oarecum linistior... gandul ca nu sunt singura care a patit asta... Si la tine a(u) trecut o sapt-doua? de cand s-a intamplat... si uite ca bb inca se joaca bine-merci in burta! Cu toate astea, poate reusim sa ajungem totusi la 40s...
Ne vedem dupa-amiaza la pitici sau ne faceti o vizita?

Otilia, chiar ieri-alaltaieri, mai pusesem niste www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze, dar se pare ca am pierdut mesajul respectiv... Mi-a tot picat netul... M-am umplut de nervi si am renuntat...
Acum, sotul meu a plecat cu treaba... si am ramas doar cu Sebi acasa... nu-l mai pun sa ma pozeze... Da' sa stii ca dimineata, cand am fost la cabinet, chiar mi-a trecut prin cap... ca am plecat fara sa mai fac o poza cu BURTICUTA mea draga...

Hera, daca intr-adevar ti-a "coborat" burta, "babele" zic ca mai ai doar doua saptamani pana la nastere. Dar mie chiar azi mi-a spus dr sa nu mai plec urechea "la ce zic babele"!

Anca, se pare ca pe 10 oct ai implinit 37s, deci de azi esti in saptamana a 38-a. Dupa ceea ce am patit si eu si Dandusa si ce a zis Bravegirl si pt ca de aseara n-a mai curs... probabil ca nu-i nevoie sa fugi la dr... mai ales daca nu ai contractii regulate.
Dar.... pt linistea ta....

Corina, multumesc pentru lamuriri! Se pare ca asta a fost.
Oricum... sunt de rasu'-plansu'... Ditamai mamica, informata, experimentata, la a doua nastere, panicata mai ceva ca la prima nastere... Am zis eu ca mai bine era cand nu stiam nimic... Acum, sar in sus la orice "semn" fara importanta...
Culmea este ca nu mai am deloc dureri (nici macar alea de simfiza), contractii... Vorba cuiva... au disparut ca prin minune...

37+ANTONIO-GABRIEL

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

leeloo, multumim ca ne tii la curent cu vesti despre ginye! saracuta, ce-o fi pe ea... nici nu vreau sa ma gandesc... macar eu sunt acasa, stau confortabil... zici ca i-au facut si injectii pt dilatare si tot nimic...
acum realizez cat de norocoasa am fost la prima nastere, eram chiar la 40s (doar ce le impliniseram), m-au luat contractiile subit la 3 minute (era imposibil sa fi confundat inceputul travaliului cu... alarma falsa), m-am dilalat repede... am avut travaliul scurt... am nascut la foc automat...

37+ ANTONIO-GABRIEL

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diamisha, ce bine ca le-ai strans tu. Globulete sunt deja la scutece, cei de anul trecut sunt Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 iar Stelutele au fost la grupul ianuarie-februarie 2006. Se pare ca am intuit bine ca s-au departajat 2 variante dar mai asteptam voturi daca se mai poate.
Mav, ce graviduta fericita esti, ai o privire asa expresiva de viitoare mamica grijulie. Eu cred ca vei avea poze cu 38+.
VonHelen, ma bucur ca ai trecut peste superstitii si va alegeti voi ce va place.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Leeloo multumim de informatii!saraca Ginye...mult s-a mai stresat saptamana asta...si stresul continua..
Oare Anes cum se simte, cum a nascut etc...cat de bucuroasa poate sa fie, si-a vazut minunatia!!!

32+Thomas

Mergi la inceput

bebecris, ati fost niste miri foarte frumosi!

Otilia, eu doar ce incepusem sa iau fierul... nu m-am gandit prea mult daca e bine sa-l iau dimineata sau seara... oricum, am luat pe langa si lactuloza (mi-a zis dr ca pot lua si pana la 5 plicuri pe zi, numai sa nu ma constip) si... cate un herbolax (desi dr mi-a spus ca asta irita intestinul si mai bine nu-l iau)... si vad ca e ok (adica dimineata am iesit nesperat fara probleme). pt o absorbtie mai buna... se asociaza cu vitamina C.

37+ ANTONIO-GABRIEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Fetelor, buna sa va fie inima, ca ziua a inceput deja de mult, si vad ca avem o multime de vesti!

Anes, felicitari, sa va traiasca puiutul si sa fie sanatos, sa va bucurati de el!

Mav, Anca, usurel cu emotiile ca bb vine tot cand stie el ca e mai bine! Incercati sa va linistiti si sa va bucurati de ultimile momente cu bb in burtica! ca sa mai fuga din tensiune!

Ginye, tinem pumnii in continuare sa mearga totul bine si sa fiti sanatosi si tu si bb!

Cat despre numele de la scutece, si eu votez pentru minuni de noiembrie-decembrie, desi puiutii nostri sunt in realitate de octombrie-noiembrie-decembrie si poate chiar ianuarie. Mai vedem lunile...

toate ! Sambata frumoasa!

Iulia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Alra, m-ai cam speriat cu efectele dusului... eu inca nu vreau sa am contractii.... le poate declansa un simplu dus????

mav, stai linistita ca bebe va da el de stire cand vrea sa iasa... lasa-l sa se simta bine in burtik!!

Windycty, tot am vrut sa te intreb, poate intri si vezi postarea mea... ce mai face alina_alexandra si copilasii? N-am mai vazut sa fi scris nimic pe forum... sper ca sunt bine cu totii!!

Cherie, bine ai revenit, ne era dor de tine!!

Mirtha, mai ai putin... hang on, baby!!

Eu sunt asa si asa, dorm destul de bine dar azi-dimineata iar am dat la ratuste, am baut niste apa cu pastila, la sculare si ceva nu i-a convenit stomacului meu... asa ca.... acum stau in patutz cuminte... dupa-amiaza o sa ies putin la aer in curte ca nu mai pot, s-a facut asa frumos afara!!! E un octombrie minunat, numai bun pt a intampina primii bebei din odisee!!!

Cat despre denumirea "scutecistilor", eu am precizat ca sunt de acord si cu cozonacei etc si cu minuni... probabil vor ramane minunile... dar alintul de cozonacei ramane in top!

raman pe faza pt noi eventuale vesti!

manu 30+ +

AMR 6-7 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Otilia, baldachinul nu are nici o utilizare practica....e doar pt mintea mea bolnava dupa cumparaturi. eu nu m-as opri din cumparaturi. Daca ar fi dupa mine as cumpara 10 seturi de lenjerie cu aparatori, nu stiu cate patuturi, haine o tona...si tot asa. sunt irecuperabila.
Mav, f frumoasa burtica. Mi-ai facut dor de mare....acum m-as urca in masina. Macar sa simt miros de mare.

==========
Corina 32+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna mamici scumpici!

Ce veste buna Anes! Felicitari! Sa-ti traiasca puiutul si sa va aduca nenumarate clipe minunate!

Si eu votez pentru Minuni de Noiembrie Decembrie !

Va pupic dulce!

Isabela fericita 33+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 6 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mav, la curs moasa ne-a zis ca atunci cand incepe travaliul burta coboara 2 degete din capul pieptului. Ne-a mai zis ceva ce m-a uimit: cica diferenta de presiune duce la ruperea membranelor. A zis ca daca e vreme frumoasa afara si se schimba brusc vremea si incepe furtuna, se modifica si presiunea si se pot rupe membranele. Pe asta sincer, nu o stiam. M-am si imaginat eu la mine in camp, unde se schimba brusc vremea si incep niste furtuni ca in filme, cum alerg ca disperata prin cartier sa ma duca si pe mine cineva la spital daca sotul nu e acasa...

==========
Corina 32+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput