Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mav, daca e sacul fisurat nu se opreste scurgerea. sau cel putin asa stiu eu din ce patii cu laura.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mavvvv,
ma luasera cu transpiratii cand ti-am citit mesajul...,deja ma vedeam bocind exact, fii barbata!hai ca treci tu si peste asta si o sa vina si dr cand trebuie,nu-ti mai face griji,in plus TU te-ai dus la ea la cabinet,pe ea nu ai derajnjat-o sa vina la spital,deci n-a facut nici un efort...si oricum este dr ta,trebuie sa te ajute in astfel de cazuri...
la fel a fost si la mine,a trecut lichidul prin tampon si mi-am udat pantalonii ca si cum facusem pipi pe mine,de doua ori...,m-a trimis la urgenta m-a consultat si nu aveam membranele rupte sau ceva...apoi mi-a zis sa urmaresc chilotul si sa-l sun...de atunci n-a mai curs nimic...,da' jur ca abia astept sa curga
ps:bag de seama ca baietii nostrii fie au puta lunga fie jetul puternic

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Fetelor am uitat sa va spun..am achizitionat si eu primele hainute ale lui bebe! si i-am cumparat numai lucrusoare dulci de tot ca o mama pretentioasa ce sunt.
i-am luat 2 salopete, 2 seturi complete pt nou nascut,body-uri , caciulite, sosetele/botosei, prosopel de baie si paturica. nu am gasit insa costumas din ala cu totul pentru exterior in sezonul rece decat pentru fete...dar m-au asigurat doamnele de acolo ca primesc sapt viitoare si pt baieti. Sper sa reusim sa achizitionam si patutul saptamana viitoare, sau macar sa-l comandam !
va pup pe toate

33+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Anes Felicitari!sa-ti traiasca grasunelul, sa fie un mancacios si sa va bucurati de el toata viata voastra.

Mav chiar ca mi-ai dat emotii.

Fetelor mie mi-a coborat burta, voi tot asa o aveti?Ca m-am cam speriat. Am o palma intre stern si uter si e lasata, de imi vine sa o tin cu mana. Asa se intampla nu? La cat timp dupa ce a coborat se poate declansa nasterea? Ca sunt si eu f panicata. Eu as fi vrut sa mai stea macar 2 sapt. Si bineniteles durerile de solduri si de mijloc sunt prezente. Iar bebelina mea e f activa, ca sa nu zic agitata. Si cand da una sau se intinde simt dureri de burta.
Off ma rog sa mai stea 2 sapt acolo in burtica, ca e prea devreme.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mav, ce emotii . Eu joi am fost la cursuri la euroclinic si ne-a spus ca daca membranele se fisureaza sus, pe o portiune f mica, ai o scurgere de lichid si apoi ele se lipesc. Ne-a facut si un desen ca sa intelegem. A zis ca pot trece si zile fara sa ti se dealnseze nasterea.

Diamisha, e frumos patutul...dar e scump. Eu deja am pat pe care cu tot cu lenjerie si baldachin, fara saltea, ca inca nu am luat, am dat in jur de 30 milioane. cosuletul stiu ca e un moft, dar patul va fi la ea in camera, si eu la inceput vreau sa o tin la noi in dormitor. si cosuletul mi se pare cea mai buna idee.

Otilia, am incercat sa cumpar cosuletul de p eebay...dar nu m-am inteles cu neamtul. Apoi am incercat sa-mi fac cont pe ebay italia si nu merge. Imi cere nu stiu ce cod fiscal si nu am asa ceva

Cred ca ma duc azi prin oras sa mai caut. La babycomfort vazusem unul, dar e urat rau. Ma gandeam sa-l iau pt ca e ieftin, si sa-i face alta lenjerie si baldachin.

==========
Corina 32+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Mav Exact ca tine am patit si eu aseara, dupa ce am urinat, m-am imbracat, am simtit o curgere incontrolabila de lichid, mi-am udat tot chilotul si patat pantaloni. Nu cred ca era mai mult de 100ml. Acum stau si eu in dubii, ce sa fac? Cred ca o voi cauta luni dimineata pe dr la spital. Alte pierderi de lichid nu am mai avut pana acum, contractii am, dar nu mai dese decat pana acum, in travaliu nu am intrat sigur.
Si...imi poate zice cineva in ce sapt sunt? Am DPN 31 oct...ca m-am zapacit..

37+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Mirtha felicitari pentru cele 38 de saptamani! Si la mai multe pana la termen!
Mav mai ai putina rabdare, fiecare zi in plus de stat in burtica, e un beneficiu!
Fetelor mi-am luat inima in dinti si am sunat la Ginye: inca e kinder cu surprize...aseara incepusera durerile, i-au facut si injectii de dilatare, dupa doua ore..totul era bine si frumos...parca ii luase durerea cu mana. A pierdut doar dopul, membranele sunt ok...bebe ok, monitorizat...concluzia, ii place acolo. Inca ramane in spital, maine dr ei e de garda si poate se declanseaza nasterea...daca nu...probabil ca o trimite acasa. Astea-s vestile, o sambata frumoasa sa aveti fetelor!

Leeloo
35 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

mav....sunt alaturi de tine....nu ma prea pricep si nu stiu sa ma dau cu parerea...de multe ori stau s ama intreb daca eu o sa stiu cand a venit momentul, daca o sa stiu ca mi s-a rupt apa si alte chestii d-astea....sunt emotionata oricum...

giney.....nu ne mai tine in suspans!!!!!

Cristinain asteptarea 34+ DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ma laud si eu cu prima contractie dureroasa, pana la urma am luat loc pe scaun in bucatarie. BB a facut o maenvra tare nasoala prin burtica.

Vreau sa iau Maltofer incepand de azi, 1 pe zi. Voi il luati dimineata sau seara?

Ancaoradea, acelasi DPN il au si Mav si Dandusa si tot 37+ au la semnatura.
Corina, cand aud scoruri cu zecile de milioane deja ma simt cu musca pe caciula ca nu am "investit" mai nimic pentru bb. Baldachinul acela foloseste la ceva?
Wow, Ginye nici azi nu naste, cred ca bb este sub 3 kg si doctorul vrea sa se mai ingrase putin de tot.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Ladies,

Am verificat eu voturile exprimate clar pentru denumirea noastra de la capitolul scutece. Pana acum, sunt urmatoarele optiuni:

Cozonacei si briose de nov-dec: nebunica, manumanu, alra (cu ultima varianta cozonacei si minuni), criss703 (care a mai propus Surprize de sfarsit de an) - total 4

Minuni de nov-dec: Bebecris, Hera, Otiliav, Anes, Alexa-Rozi (cu varianta Miracole), Flori76, Miky-ea, Elilov (cu Stelute ca prima preferinta), Leeloo5979, Wndyctygirl, Mamiseli, Diamisha - total 12

Aven cateva fete care au spus ca le este indiferent ce nume va fi in final, lor le plac toate: Mav, Ramo2007, Andy08, Oceanborn, Spiridusul - total 5.

Alte preferinte:
Alexa - Globulete (sclipicioase), Cadourile noastre
Simona - Cadouri/Daruri de la Mos Craciun.
Mirtha a spus ca ar prefera ceva mai putin gastronomic, insa nu am mai gasit niciun mesaj in care sa-si fi exprimat clar optiunea.

Daca am inteles ceva gresit, va rog sa ma corectati. Poate isi exprima si alte fete optiunea, inainte sa tragem concluzia finala.

Diana

34+ Sonia

Mergi la inceput