Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anes felicitari pentru baietelul grabit si de nota 10!Vad ca la 36+ s-a produs nasterea si uite ce bb. grasunic...super...refacere ultrarapida si mult laptic!
Mav te inteleg..si eu cind simt ca am o scurgere zic gata, acum pierd dopul...sincer nici eu nu stiu ce vreau..adica in pp. as vrea sa nasc imediat dupa ce fac 37+, exact ca la Bia, dar pe de alta parte azi abia am facut analiza de streptococ si culturi de col si dureaza vreo 3-5 zile lucratoare, daca iese microbul mai urmeaZa si citeva zile de tratament, asa ca imi dau seama ca cel mai bine e sa se produca totul dupa ce stiu cum stau..pe de alta parte rabdarea mea este 000000000000000...adica nu mai vreau! Vreau sa nasc o data...durerile de sold m-au terminat azi noapte, abia mai merg....azi ma sprijineam de rafturi prin magazine si mai e si Bia, care desi super cuminte, tot trebuie sa ma intretin cu ea, sa o distrez si sa o plimb! In fine, cind o vrea Domnul sa vina, sa vina...sanatosi sa fie bb ca restul nu mai conteaza!Si eu am zis acum 2 sapt. ca pierd lichid, daca cind am fost la control ioc..
Elilov poate si la tine nu o fi fost lichid...cine stie...eu mi-as da seama numai daca as vedea dopul gelatinos, ca sunt aproape de nastere...altfel cind simt ca ma ud, am impresia ca e exact dupa o busitura in col a lui bb!
Sa va zic o chestie haioasa...azi la recoltari a fost o tipa, care mai sa cred ca e pe invers...daca nu m-a complimentat, de ziceam ca o sa ma ia acasa!...basca ca mi-a zis ca mi-a recoltat super usor ca sunt asa cum sunt...era fixata ca demult nu a mai vazut o roscata asa ca mine!

Bianca Andreea
Larisa Elena36+
A M R numai 4 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

loren@ pai hai ca e tare faza...daca ia placut de tine...
cat despre pierdere de lichid si alte cele asa si eu...deocamdat nu mai ma impancientez..vb ta pana nu vad dopul nu cred nimic si apoi noi suntem prea mici macar la 37 sa ajungem
35+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Neata fetele, cu intarziere!

Deja ma ia ameteala cand vad cum se precipita lucrurile pe aici. Important e sa fie numai vesti bune.
Mav, Elilov va tinem pumnii!!!
Curaj si multa rabdare.

Votez si eu pentru MINUNI.

Crismargrg 36+ Bianca Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor, mie imi plac si MINUNI si COZONACEI. Las la alegerea majoritatii!

Vorbeati ca au inceput sa vi se lase burticicile...si mie ..si asta de vreo saptamana si ceva...imi tot atrag atentia si colegele la servici. La David, am nascut la 41 de saptamani si jumatate, iar burta s-a lasat abia cu vreo 4 ore inainte sa nasc, cand eram deja internata de alte cateva ore ..asa ca nu incerc sa asociez, ca e clar ca nu va semana.
Am intrat si eu in 37 de saptamani! M-am decis sa ma mai duc numai saptamana viitoare la servici si apoi intru in prenatal. Inca ma simt bine, sunt vioaie, dureri de mijloc nu am cine stie ce, iar la servici ma duce si ma aduce o colega cu masina, asa ca mare efort nu fac..plus ca las dimineata si copilul la scoala
Eu zic ca as naste dupa 39 daca nu chiar 40 de saptamani, dar ramane de vazut...

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 37+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Leeloo multumesc pentru urari si iti doresc asemenea ! Bebebic sanatos si nastere cit mai aproape de 40 de saptamani.
Manumanu I"m hanging on sweet hart till the fat lady sing!Sanatate si ne auzim pe aici povestind despre cei....40 de hoti!
Edit - Ai dreptate ...oooo cita dreptate : e un octombrie revoltator de frumos, de aramiu si de calm. Sper sa te incarci cu energie si sa treci mai usor peste neplacerile de care povestesti.
Dia nu te inseli , nu mi-am exprimat clar optiunea pt. niciuna dintre variante. Reiterez insa ca ma voi supune majoritatii daca nu imi vine nici o alta idee care sa fie impartasita. Si din pacate pina acum nu mi-a venit dar insist si ma straduiesc , ma constring sa imi crape si mie mintea ceva , acum cita vreme "procesul electoral" nu s-a inchis.(moghildete , picimani si picimance, piticoti si piticoate, spiridushi ). Edit - ciufulici de toamna .
Deci tanti Eli sa inteleg si sa imi fie lucrurile clare : te-ai alaturat lui Mav , ha ?
Pai sa fie intr-un ceas bun pentru amandoua si daca te decizi sa vii in Craiova mai devreme de miercuri anunta-ma ! Am 2 camere gata pregatite pt. musafiri si sunt in concediu.Ta-na-na !

Mirtha 38 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Mirtha pai eu zic ca vreau sa vin miercuri..ti-am spus de john si ziua metodica...si apoi...nici nu ma gandesc sa nasc inainte de 37 s acuma..cum o fi..bah nu cum o fi cum trebuie sa fie...da vezi tu ca nu citirati tot si ancaoradea a patit acelasi lucru deci 3 nu 2 suntem
35+Dimitrie

Mergi la inceput

Ha, cine , cine , cine ?
Io venii dupa drum hamesita si cred ca am sarit o pagina ca altfel nu se explica.
Merg in urma sa vad cine se adauga la pinza de paiajen !

Edit - miercuri sunt la Bucuresti la control si la eco ![bang]

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

Mirtha pai eu zic ca vreau sa vin miercuri..ti-am spus de john si ziua metodica...si apoi...nici nu ma gandesc sa nasc inainte de 37 s acuma..cum o fi..bah nu cum o fi cum trebuie sa fie...da vezi tu ca nu citirati tot si ancaoradea a patit acelasi lucru deci 3 nu 2 suntem
35+Dimitrie

Mirtha 38 + Eva

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Mah tu esti al treilea prislea care se grabeste ??!!!!
Pai atunci scuzoaiele mele milady si pina luni dimineata sa nu mai alte surprize!

Citat:
citat din mesajul lui ancaoradea

Mav Exact ca tine am patit si eu aseara, dupa ce am urinat, m-am imbracat, am simtit o curgere incontrolabila de lichid, mi-am udat tot chilotul si patat pantaloni. Nu cred ca era mai mult de 100ml. Acum stau si eu in dubii, ce sa fac? Cred ca o voi cauta luni dimineata pe dr la spital. Alte pierderi de lichid nu am mai avut pana acum, contractii am, dar nu mai dese decat pana acum, in travaliu nu am intrat sigur.
Si...imi poate zice cineva in ce sapt sunt? Am DPN 31 oct...ca m-am zapacit..

37+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mirtha 38 + Eva

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

hellllooooooooo, de fapt suntem 4! si dandusa a patit pierdere de lichid de doua ori (exact la fel, cu udat binisor pantalonii) si a fost la spital si au trimis-o inapoi acasa!
nu stiu daca pe lorena s-o pun la socoteala, ca ea nu s-a exprimat cat de mult/cum a fost cu scurgerea aia de ne-a speriat acum o sapt-doua.... va aduceti aminte?!

37+ANTONIO-GABRIEL

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Si eu mai fac pe mine din cand in cand si tare ma enerveaza. Cand luam utrogestan nu era asa lichida scurgerea, acum ajunge la pantalon daca nu am tampon.
Hai ca suntem niste secretoase .

Sa va arat ce am primit pentru bb, un cos pentru scutece, il puteti vedea www.reflex.no/Default.aspx?tabid=83&category=Stelletilbehor" target="_blank">aici sper, este din acela care nu lasa mirosul sa iasa si are o capacitate destul de mare, parca 28 de scutece. Cosul se da gratis de la magazin daca ai peste 28 de saptamani de sarcina sau bb mai mic de 6 luni dar trebuiesc cumparate pungutele pentru el. Si ma tot plimb de 2 saptamani la magazin si tot nu au adus rezerve pana acum.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput