Gravidute si mamici de Constanta (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Mav,Fisun,va tin pumnii sa fie bine la nastere! Cu incredere si curaj sigur veti reusi.In privinta rezervelor,trebuie discutat cu asistenta sefa,dar si medicul vostru are un cuvant de spus.La etajul 7 cand intri pe sectie, de la lifturi in stanga dupa ce se trece de saloanele cu prematuri s-au facut cateva saloane "lux",cu un singur pat, cu mobilier nou,proaspat zugravite si curate.Din cate am inteles eu,nu se plateste nimic.Eu acolo as vrea sa stau.Mamacita poate ne ajuti tu cu mai multe informatii.
Adina,felicitari pt baietel,acum am aflat.M-am gandit de multe ori la tine,nu mai am numarul ca te sunam.
Leditia,taxa de nastere platesc cele care nasc cu medici care nu profeseaza in Spitalul Judetean.Parca pt nasterea naturala e 200 lei si pt cezariana 500 lei.

Noi suntem bine,a inceput si Bebe 2 sa miste,dar e altfel decat la Matei.Am fost la echo la 16 sapt si n-a vrut sub nicio forma sa ne arate sexul,statea numai picior peste picior sau cu genunchii stransi la piept.Am 2 presupuneri (2 medici) ca e baiat; eu tot mai sper la o fetitza.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ei bine, lucrez si eu o zi pe saptamana si atunci se scrie la greu...

irina, felicitari pentru miscari, tinem pumnii pentru fetita! (la madaluta a functionat, sa stii!)

jojo, somnic pufos sau te trezesti maine cu noi la cafea??
hai ca sapt. viitoare eu promit ca iti fac o vizita!

cu trezitul noaptea din somn urland e o pb. care nu trebuie sa va ingrijoreze tare, e relativ des intalnita. e si anxietate de somn, devin constienti ca 'pierd' contactul o vreme, e bine ca nu sunt probleme la adormire, uneori prind frica si sa adoarma.

mocutza, si mie mi-a facut tati mancarica buna, abia astept sa bag acum o supa in sistem!!

eu am patul pliiiin de haine, c aam cautat sutienele mele de alaptat pentru o mamica tanara si luata prin surpriza (a venit bb mai devreme cu 3 sapt) si mi-am rascolit toata garderoba ca de, daca nu mai tine minte roza...

adina, bine ai revenit si pe la noi in scris! mmm castraveti... trebuie sa punem si noi vreun borcan-doua

asa, si sa nu uit sa ma laud, vineri plec la bucuresti cu treaba, o sa ma intorc sambata, asa entuziasmata sunt, de zici ca plec in vacanta! nu de alta, dar e o zi cu program relativ linistit, si punem la cale cursuri si planuri de viitor, deci o sa am treaba, deci o sa mai fac si niste bani, deci sunt happy-happy.

ma uit in urma sa vad daca mai trebuia sa raspund cuiva ceva...

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

In sfarsit a adormit. Sa-l vedeti cum misuna pe jos, imi vine sa il mananc si deja ca sa ajunga in 4 labe nu mai tb sa ajunga intai pe burta ci din fundulet se roteste si pac in 4 labe. Pt prima data regret ca nu am covoare dintr-un perete intr-altul fiindca pe parchet se chinuie rau de tot ca aluneca, dar nu se lasa. Azi am avut-o si pe cumnata mea la mine, speram ca o sa apuc sa fac mai multe, dar de unde cu doi copii in casa nu am facut nici cat faceam de obicei.

Mada, ne/ai momit cu cafeaua aia si acum nu ne mai spui nimic?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Isodoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
..wow ce ma bucur k ai spart gheata...bine k nu ai asteptat pana la iarna cand se mai ingrosa
Hai la cafelut, lasa castravetii k n-au intrat zilele in sac..mai ai timp..

Invitatia la cafea ramane valabila, bineinteles pentru toata lumea.... despre ora, nu stiu ce sa zic, depinde de voi, caci noi suntem destul de matinali.Pe la 10 e bine? daca nu,ziceti voi o alta ora...noi oricum suntem acasa.

Irina: tinem pumnii sa fie fetita..vorba lui Doc, la mine a functionat smecheria...

mav: lasa k mai ai timp de invitatii....dupa ce vei naste nici nu va trebui sa faci prea multe caci te vei trezi cu noi peste tine , asa neinvitate....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mada, ma arunc si eu la o cafea! primiti si juniorii in vizita sau e valabil doar pt mamici?! deci , 10? o sa te sun sa-mi explici cum ajung.

Isi, bine-ai revenit! sa stii ca si eu ma bucur ca mai scrii, caci mi-a placut despre tine la prima intalnire!

Sanatate puiutilor bolnavi!
Mie, urati-mi succes sa dorm si eu noapte intreaga! acum ma retrag , ca am nisip in ochi.
si noapte buna!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Multumesc mult Adina!

Maine avem programare la dr.Luncan, care e homeopat la recomandarea unei colege de-a sotului meu.Si la spital ma duce varul meu la un coleg de-al lui daca se ingrosa gluma.Pana la ora asta e bine.

Dupa ce termin cu alaptatul poate o sa ajung si eu la o intalnire de-a voastra.Si in plus trebe sa-mi fac curaj sa mai si conduc caci s-a pus praful pe permis.

Noapte buna,

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Woau,ce primire mi-ati facut ,nu o merit...I pup you all!

Andicu, si mie mi-a placut despre tine

Madaluta,la 10 e bine si pt. mine-nah,eu eram surpriza Kristinei.Castravetii ii pun mai pe seara

Nu-s daca vin cu Ioan ca vreau sa vad in ce ape se scalda maine dimineata;ma terorizeaza dintii astia si tot ce vine dupa ei...nu mananca bine,vrea numai in brate-si nu e tocmai usor sa cari un bolovan de 10 kg. dupa tine...de fapt ce zic eu car-ca mai mult de 2 minute nu pot sa-l tin,de dormit nu mai spun,noaptea se mai trezeste de vreo 3 ori,dupa suzi,tzitzi-care in curand intra in colaps pe motiv de muscaturi,si supt in joaca,si as putea continua ...
Si noi am fost raciti toti 3 ,Isidora draguta ne aduce aproape saptamanal cate o viroza noua de la gradi....Ioan e la 4-runda de mucisori- limpezi slava Domnului,dar de data asta si cu putina tuse productiva...Vad ca cedeaza deja la Sinupret,azi n-a mai tusit.

Doculet,multu de urarile pt. ziua Isidorei!!

Irina,multumesc!Sanatate multa si sarcina usoara si sa fie ce-ti doresti ;noi suntem aici pt.sustinere.Matei ce zice de burtik?

Mav, burtica!.Vii si tu maine?

De DARIA-IOANA,mai stie cineva ceva?

Ce frumos scrie si ce mult m-a impresionat efortul ei in problemele Casandrei cu somnul...Auzi la ea ,cica daca tot nu dormea noptile macar sa mai faca unul sa scape mai repede...Asta chiar n-am mai auzit-o...Ai toata admiratia mea de flamanda dupa somn ,de parca n-as fi dormit din copilarie....Culmea ca de fapt asta am facut din copilarie pana acum...

Nopte buna,ca-ncep sa dau din casa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Arabela,dar de ce tb. sa termini cu alaptatul?Se alapteaza
foarte bine si loco,instant,la comanda

Succes la homeopat!SA nu te descurajezi daca nu da rezultate din prima;pt. fiecare afectiune sunt zeci de remedii,incerci cu altceva pana ii dai de capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Ce vrabiute vorbarete ati fost ieri, ptiu-ptiu, sa nu va deochi!
Vreau si eu sa veniti la mine, cat mai am burta, dar zau daca stiu cand sa propun intalnirea.... ca as vrea sa poata veni si Mirela (care lucreaza pana la ora 17) si Andreb (care inca mai este la Buc.)... E valabil si pt tine, Arabela... Si... bine-nteles, pt Tinna, care trage chiulu' la scris ca si Adina (desi macar are scuza ca a reinceput munca). ...Si bine-nteles si pt celelalte, va stiti voi, chiar daca nu mai nominalizez....

Irina, si noi am fi vrut fata, dar Sebi a fost categoric inca de la inceput ca nu primeste decat fratior... asa ca acum ne bucuram si noi ca-i putem indeplini dorinta... Ma bucur ca te-ai hotarat sa scrii la noi si sarcina frumoasa iti doresc!
...Cat despre cazarea la maternitare... nu ma indoiesc ca voi fi tratata suficient de bine (stiu ca se rezolva cu bani, daca nu chiar fara), asta-i cea mai mica grija a mea.
Sper doar ca bb2 sa fie intelept si sa doreasca sa vina pe lume ziua, ca sa fie si ma-sa impacata, ca e asistata la nastere atat de dna dr Lutescu, cat si de dna dr Balcan!
Mamacita, ce ma fac daca ma apuca noaptea, ca nu mi-am cumparat trusa?

Monica saru-ma, saru-mana ne-ai salvat cu WallE mic (nici nu-l mai vrea pe cel mare, interactiv), e atat de fericit Sebi!!! Bine-nteles ca a dormit cu el in mana, a mancat cu el in mana, l-a luat la gradi (probabil ca o sa primim reclamatii c-o sa-l ia cu el la sala de mese)....

38+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput