Gravidute si mamici de Constanta (32)
Raspunsuri - Pagina 6
jojo_miha spune:
Ieri am avut musafiri,a venit frati-miu cu pofta de mamaliga,Teo a cazut si s-a speriat de se invinetise,va dati seama cum eram eu;acum 30 minute m-am trezit si vad ca am pierdut o intalnire.
Multumesc frumos pt dedicatie.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
creem spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie, va rog, o cofetarie unde fac torturi frumoase pentru copii...ca mai avem putin si facem un anisor....deci e sarbatoare mare!
Multe dintre voi aveti si copii mai mari...m-am gandit ca stiti.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
ege spune:
neatza,la pranz!
mai dar chiar ati fost vorbaretze.asera am fost la dr si ne-am programat joi.am niste emotzi mai mari decat mine.la ege a fost altfel,m-a luat prin surprindere,acum stiind ca e programata,ma gandesc,nu pot sa dorm,ma gandesc ce o sa faca fata mea fara mine.dar cel mai important vreau sa il vad ca e bine.
am vb aseara cu mamacita,tare dragutza,a ramas sa ne vedem maine la et 7.am asa mare incredere in ea si ma bucur f f mult ca imi va fi alaturi.ii multumesc pe aceasta cale.
va pup,revin mai tarziu.ma duc in parc sa imi plimb fata
ege 31 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
andicu spune:
Helloo.
Mamici , ati lungit cafeluta sau acum va odihniti dupa ea ?!
Filip asa bine s-a jucat , ca acum doarme dus de 2 ore!
Fisun, deci de joi o sa fii si mamica de baietel. Tinem pumnii strans! o sa fiu aici sa-ti pun si majoretele!
Creem, avem noi o cofetarie cu laborator propriu, aici, in Coiciu, strada de dupa noi-pe Strajerilor, aproape de coltul cu Baba Novac, partea de strada dintre Fulgerului si Baba Novac. Au si prajituri f bune si torturi la comanda cu tot felul de desene pt copii. Noi acolo i-am facut tortul lui Filip de 1an, cu imagine din Cartea Junglei. Daca vrei, poti sa te uiti la pozele de la semnatura, edit-"Marinarul vesel",are forma dreptunghiulara.
Irina, felicitari pt bebe2!sanatate multa si sarcina usoara!tinem pumnii sa fie fetita! daca nu si nu, sanatos sa fie, ca sunt sigura ca fratiorul cel mare va fi f incantat sa aiba partener de joaca!
Leditia, bine-ai venit pe la noi! ma bucur mult ca sunteti bine, tu si bebe! sarcina usoara in continuare!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
irina81 spune:
Vai cat sunt de "gravida",am postat la alt subiect ca aveam 2 pagini deschise.Noroc ca am apucat sa dau copy-paste.
Ce faceti fetelor? Inca va cafeliti?
Mada,Doc,sper sa tina smecheria si la mine!
Isi,Matei e reactionat foarte bine la burtica.Ma pupaceste toata ziua pe burtica si parca are mai multa grija de mine;cand a plecat tati in voiaj,i-a promis ca el e barbat si o sa aiba grija de mine.Nu mai mai lasa sa-l ridic in brate pt ca "ma doare la bebe" si e un motiv foarte bun de santaj.
Mav,el zice ca vrea surioara,dar nu stiu daca realizeaza clar diferenta.Probabil unde si nepotelele sunt fetitze.
Leditia,cu placere!
Creem,la Silvian in zona Casa de cultura sau la Vanimar/Grand Brioche care au magazin in Tomis 3 in fata pietei,pe Soveja sau la depozit pe Bld Mamaia.Sunt foarte bune,proaspete,iti pot face cu poza copilului aplicata sau cu difertie imagini sau jucarii.Imi place numele fetitei tale.
Fisun,pai atunci curaj si incepem galeria!
Azi mi-a fost asa o pofta de peste,l-am curatat si l-am lasat cu sare, ma duc sa-l prajesc si sa mananc cu mamaliguta si usturoi.
Vreau si eu sa va cunosc,dar poate in Tara Piticilor cand mai iesiti dupa-amiaza si sunt si eu libera.Nu indraznesc asa din prima la cafea.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 17+
irina81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andicu Creem, avem noi o cofetarie cu laborator propriu, aici, in Coiciu, strada de dupa noi-pe Strajerilor, aproape de coltul cu Baba Novac, partea de strada dintre Fulgerului si Baba Novac. Au si prajituri f bune si torturi la comanda cu tot felul de desene pt copii. Noi acolo i-am facut tortul lui Filip de 1an, cu imagine din Cartea Junglei. Daca vrei, poti sa te uiti la pozele de la semnatura, edit-"Marinarul vesel",are forma dreptunghiulara. |
Te referi la cea de pe Andrei Muresan? (de pe soveja se intra pe Portitei si prima la dreapta e Andrei Muresan,se trece de Baba novac si pe dreapta in capat e cofetaria,la o casa,dar fara firma).Daca da,am comandat si noi acolo,sunt mai ieftine,cel mai scump kg de tort e 20 lei,tot ce am luat mi-a placut.
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 17+
andicu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina81
Te referi la cea de pe Andrei Muresan? (de pe soveja se intra pe Portitei si prima la dreapta e Andrei Muresan,se trece de Baba novac si pe dreapta in capat e cofetaria,la o casa,dar fara firma).Daca da,am comandat si noi acolo,sunt mai ieftine,cel mai scump kg de tort e 20 lei,tot ce am luat mi-a placut. Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 17+ |
Nu, tot asa se prezinta si cea de pe Strajerilor, dar e in partea cealalta de ce zici tuspre Brick, intre Merisor si Frunzelor , perpendiculara pe Fulgerului si Baba Novac.
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
eris spune:
La multe lunite Serban inginer micsa fii cuminte si sa aduci bucurii lui mami si tati.
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
creem spune:
Multumesc de raspunsuri..cred ca trebuie sa incerc prajituri de la acele cofetarii mai inainte
Andicu...frumos tare tortuletul....si marinarul! Avem si noi hainute de marinarita
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu