Gravidute si mamici de Constanta (32)
Raspunsuri - Pagina 3
jojo_miha spune:
Numai vesti triste.
Madaluta nu as vrea sa fi fost in locul tau.Multa sanatate puiutilor!
Mamacita la fel si voua.
Andreb poate va va ajuta pediatra de la bucuresti si veti scapa de aceasta infectie.
Mav e normal ca Sebi sa se simta in pericol,toti copii sunt asa insa o sa-l indrageasca imediat pe bebe si-si va schimba atitudinea ai sa vezi.
Florin_a v-am admirat veverita,pare atat de mare in poze.
Eu sunt super obosita.Joi m-am culcat la 5.30 si m-am trezit la 8.45,vineri nu am dormit deloc-am avut o durere groaznica de cap de am zis ca o iau razna,sambata cand am venit de la botez Teo s-a trezit si 6.30 a mai adormit ,ieri toata ziua am avut musafiri,azi smotru nu mai am rabdare sa vina tati de la munca s-o predau pe Teo sa ma odihnesc .
Apropos de botez,(a fost la o ruda de-a sotului si din neam sunt mai cu fitze) la cea mica au venit ursitoarele.Nu mai pot scrie ca a pus stapanire pe tastatura.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
madaluta spune:
..slabuta activitatea pe-aici? ce faceti? sunteti in plimbari?
Si noi zilele astea am stat mai mult pe afara k prea cald si frumos era ....asa toamna mai zic si eu..
Despre noi, ce sa va spunem? darius nu mai vomita, dar are diaree iar briana nu mai are febra , dar o chinuie rau de tot primul dintisor. deci...toate bune si frumoase la noi.De maine iar incepe odiseea noastra in 3 pana cand vine tati de la serviciu.... M-am obisnuit cu mama desi a stat doar o sapatamana....Invidiez din nou pe cele care aveti mame/soacre/ bunici aici in oras...
mav:sper k sebi sa se obisnuiasca repede cu ideea k nu mai e singur la parinti si sa nu va reproseze k i-ati mai facut un fratior...E destul de delicata problema, mai ales k el e maricel si are propia lui gandire, indiferent de ce spuneti/faceti voi.De cand am nascut-o pe briana ii arat mult mai multa afectiune lui darius decat inainte, tocmai pentru a nu se simti marginalizat. Briana inca nu realizeaza " cantiatea" de dragoste ce o manifestam pt ea, asa k mai luam inca de la ea si adaugam la darius.Dar cat de curand va trebui sa fim echitabili k se mareste maimutza si va incepe ea sa ne reproseze.
ege: ce faci? incepem galeria? eu acum am realizat k mai e putin putin..Dupa semantura, mai astepam noi mult si bine pana venea termenul...
jojo:aoleuu..nu mai pierde nopti k nu vei mai reusi sa le recuperezi...Eu sunt varza dc pierd vreo noapte sau macar cateva ore din ea...
Samabata s-a oferit mama sa stea cu copiii k sa iesim si noi undeva, dar eu am preferat sa dorm decat sa ma obosesc si mai rau...Acum imi pare rau k macar la un restaurant puteam iesi si noi, nu neaparat in club cum de fapt aveam in gand...
Poate w-endul asta k vine din nou mama...
andreb: fir-ar ea de ecoli...cum v-ati pricopsit voi cu ea de nu mai scapati...Ce v-a zis renumitul pediatru?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ege spune:
slaba activitate!
ma doare dintele din fatza de mor.nu stiu ce sa fac.eu nu aveam probl cu dintii.cumnata mea e medic stomatolog dar acum e in CIC si sincer nu as vrea sa imi faca acum ceva.imi e frica sa nu ii dauneze lui bb,anestezia.oare pot sa iau ceva pastile,gen paracetamol?daca nu eram gravida luam ketonal,aulin dar nu stiu daca sunt indicate in sarcina.offf,exact asta imi lipsea.
sa il vad eu pe bb bine si o sa imi treaca toate:)
madalutza,maine seara aflu cand ma opereaza asa ca de maine liber la galerie.
va pup,sper sa imi treaca durerea asta,altfel nu stiu ce o sa ma fac.
ege 31 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
mamacita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav ...In cazul meu, dna dr zice sa mergem pe nasterea naturala... Ne mai vedem pe 21 oct... si probabil, daca vor fi "semne", ma va chema pt inducere in zilele urmatoare. Doar in acest caz, voi putea s-o anunt pe mamacita mai devreme.... Altfel, si eu as prefera sa fie asa, doar cand se va declansa travaliul, spontan, voi putea sa dau telefon.... Nici nu stiu daca in acest caz... sa mai visez la peridurala sau nu?! Zilele astea am citit tot felul de articole... si peste tot scrie ca in cazul acestei anestezii... exista o posibilitate foarte mare ca si copilul sa fie scos cu forcepsul... Mamacita, !!! Ce sa mai cred, ca sunt cu moralul cam jos.... |
Raspund pe fuga,doar sa-ti ridic moralul:exista o posibilitate,insa este foarte mica;dr-ii L.intotdeauna apreciaza sansele sa se ajunga pana acolo(copil mare,primipara,bazin prost,alta pozitie a copilului decat craniana etc)si,daca sunt mari,prefera cezariana sau macar evita peri..
Vaaai,sta un pui lipit de mine si ma bate la cap..
ege,te astept
sanatate tututror
nu mai pot sa scriu
AngeliquedeS spune:
Si eu pe fuga, mesaj pt Mav
Uite, ca sa te linistesti, in cazul meu, pt ca bb era in pozitie posterioara, adica cu ceafa pe coloana mea, a preferat sa imi faca ceza pt ca altminteri chiar dc poate as fi reusit sa ma dilat suficient (cu toate ca slabe sanse), chiar dilatata complet copilul tot ar fi avut de suferit fiind in pozitia asta. Asa ca nu o sa te lase ei sa il scoti pe puiul mic cu forcepsul.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
ege spune:
mamacita,ce parere ai ,anestezia de la dinte imi poate afecta in vreun fel copilul?daca exista cea mai mica sansa sa imi afecteze bb,prefer sa suport durerea asta.
nopate buna
ege 31 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
jojo_miha spune:
Ege trebuie sa-l tratezi,mai rau faci daca nu-l tratezi insa din cate stiu eu nu se face anestezie.Eu am avut probleme cu o masea,avea Teo 3 saptamani ,era varza maseaua si anestezie nu mi-au facut fiindca alaptam.
Tati a venit tarziu si deci tot cu mine a stat Teo.De atata oboseala mi s-a dus naibi si dieta si tot insa peste 10 zile intra mama in concediu in concluzie voi avea si eu concediu.Eu am soacra in oras dar nu as lasa-o cu ea,pe sotul meu l-a oparit de doua ori,a lasat fierul in priza cand dormea el si s-a dus la vecina la cafea,Pe Teo a dat-o cu capul de perete.E ff neatenta,nu tine cont de ce-i dau lui Teo sa manance- e super botoasa si se plinge la toata lumea ca o las cu mama si cu ea nu,crede ca glumesc cand zic ca eu copii ii voi lasa la cresa si la ea nu insa va vedea pe parcurs.
Maine cum este sarbatoare nu voi face nimic,stau in pijamale cu jaluzelele trase si ma rog sa fie Teo cuminte.Noapte buna! Eu cred ca voi dormi neantoarsa.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
madaluta spune:
Citat: |
M-am intins cit o zi de post... daca tot am scris rar... macar sa va plictisesc bine. |
cum sa ne plictisesti?Pt mine e o adevarata relaxare sa citesc ce ati mai facut.Abia astept momentul in care se suprapune somnul brianei cu al lui darius sa ma instalez in fatza calculatorului si sa intru pe forum.In loc sa fac treaba cand dorm ei, prefer sa ma odihnesc si eu si mai ales sa ma relaxez.Sunt foarte trista cand nu scrieti, caci relaxarea mea e scurta atunci
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
andicu spune:
Neata si de la noi!
Adica de la mine, ca Filip doarme, avand in vedere ca s-a trezit de la 5 la 5.50 si a mai dormit o ora dupa..ca si maica-sa! numai ca eu nu mai pot sa dorm acum, asa ca , el se scoala fresh, eu raman somnambula!
Nu stiu ce are Filip de vreo 2-3 zile ca se tot scoala plangand, dimineata devreme sau la somnul de zi, dupa o ora, si ma chinui rau sa-l mai adorm! vrea intr-una, si urland, sa iesim din camera, sa mearga jos. SI as fi zis ca are ceva cu camera lui, dar face la fel si cand doarme la noi in camera. Acum abia l-am convins dupa 15 min de plans sa doarma iar..el a cerut..pe picioare!
Stiu ca i-au iesit si maselute, mai ales inultimele zile, a2a de sus i-a iesit aproape toata, ma gandesc ca de-aia e asa..
Mada, sunt bine, mai ales cand vine tati mai devreme, si cand ma gandesc ca sambata plecam in concediu.
AndreB, sanatate lui Matei ! imi pare tare rau ca nu reusiti sa scapati de infectia aia afurisita!
Ina, eu zic sa nu te stresezi inca cu regimul! mai da-ti timp vreo 2-3 luni. Stii cum se zice: "iti ia 9 luni sa dai nastere unui copil, si alte 9 luni sa-ti revii"! Cat despre modificarea legislatiei privind CIC, tare mi-e teama ca noi intram sub incidenta vechii legi!
Fisun, nu stiu ce sa-ti zic cu dintele! Eda nu stie? si mai bine, intreaba-l pe dr azi cand il vezi!
Mav, indiferent cum nasti, important e sa fie bebe sanatos! sunt sigura ca dr Lutescu vor face cum e mai bine! ai vazut si la Mada si la Angi..totul a iesit cum trebuie! e normal sa-ti fie teama de nastere, dar trebuie sa fii optimista ca totul va fibine! bebe e sanatos, esti deja la termen, medical vorbind, asa ca , n-are de ce sa nu iasa bine! Cat despre Sebi, presupun ca orice fratior mai mare are asemenea sentimente, care, tratate cu multa atentie, vor disparea. Eu cred ca atunci cand isi va vedea fratiorul, cat e de mic si neajutorat, n-o sa stie ce sa mai faca de dragul lui!
Lui Filip i-a trecut tusea, inca ii mai curge nasul un pic, si sa mor daca inteleg de ce, dupa 2 saptamani, dar macar nu mai tuseste, ceea cee mai important, zic eu.
Si ma apuca groaza cand ma gandesc ca peste 2 zile trebuie sa fac bagaje pt vacanta...
Noi azi iesim in parc la Beta, ca n-avem motorina pana la Pitici! cred ca pe la 13.00-13.30. Vine cineva???
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
mocutza spune:
Imi beau si eu cafeaua citind...ca pe prima mi-a baut-o tati...
Gravidutelor mamicilor EGE SI MAV mi-ati adus aminte de ce emotii am avut eu....cu nasc azi ..dar de fapt nasc maine....O sa va fie f bine...mai ales ca doamna L este o profesionista .
Eu am stat la etajul 7 in rezerva de o persoana (1 milion pe zi)si a fost f bine...f multumita am fost...bani nu am dat la asistente dar s-au purtat excelent...Am dat bani doar asistentei de la neonatologie ca a fost extrem de amabila si am deranjat-o de prea multe ori(mi-a sterilizat si pompa...etc)
ANDREB m-ai pus pe ganduri cu solutii inexistente la unele probleme ale copilului...
Va las ca m-a invitat tati la masa.....a gatit
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008