Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 7
LaLa_20 spune:
Stoisor da ce greutate aveti voi.Intreb pt ca mie mi-a zism doc ei sa nu ma ingrijorez ca are doar 4 mese ca noi stam si foarte bine cu greutatea,mi-a zis doar la lapte sa am grija pe cat posil s-o fac sa bea macar minimul de 400 ml /24 h
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
anca.b spune:
Ioanact, multam!
Stoisor, si stefan maninca, dupa cum stii, cam dupa acelasi orar. inca de dinainte de a implini 8 luni. si el nu vrea nimic intre mese...eventual pe la 7 seara mai papa un piscot sau niste pufuleti. daca ia in greutate un picutz, e ok. asta e ritmul lor...mie mi-a zis dr sa nu-l stresez cu mincarea. atita timp cit maninca din toate grupele alimentare, dupa un program relativ constrant, asta e.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
stoisor spune:
cine i in tema ,de la cat timp ,lunite,avem voie malai si gris??
as vrea sa fac si eu mamaliguta sau gris cu lapte dar mi sa nu ma prea gbabesc,iti dau curs la reteta Lala 20 ,mi-ai facut pofta
si cred ca si lu sorsa' i va placea
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stoisor
pai da ,si cu Bibi a ta e sora Sara ![]() fetele ,nu intelegeti gresit ,ea refuya categoric inca o masa ,dar imi desfac o banana sau imi pun un sandwich si este in extay ,moflaie si ea max 20 gr ,bucatele ,deci nu masa mare, moflaie acolo ca ma vede pe mine,nu am vrut sa imi fac o reg sa i dau intre mese,masa cea de fructe de la 10--11 am scoso ca era chin si jale ![]() Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
Stoisor da ai incercat la 10 in loc de masa de fructe un bibe de suc? Si sa stii ca nu e obligatoriu sa aiba 5 mese
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
laura_dimitris spune:
Irina, branzica a mancat la inceput - cand avea 5 luni - din aia calcica pe care o faceam eu si i-o amestecam cu fructe. Apoi am fost plecata in vacanta si i-am dat fructe de la borcanel iar cand am incercat in septembrie iar cu branzica a refuzat total. Nu-mi mai manca nici fructele.
Cat despre piureutul de fructe... i-am dat si pere si banana si piersica si nectarina dar mama mi-a spus ca mananca mai bine si cu mai multa placere cand ii da doar mar... Avand in vedere ca masa de fructe o serveste intotdeuna cu buna... am lasat-o sa faca ce vrea ea - adica sa-i dea doar mar ca sa manance printesa cu placere![]()
Roli, nici eu nu m-am gandit sa-i fierb pana acum ficatelul in lapte. Abai astept sa o fac. Cred ca maine ii voi da totusi ficatel
Iar spanac... eu i-am luat din acela congelat. Am vazut ca a aprut si cel proaspat pe piata. Mi-e pofta si mie de spanac. Poate iau duminica sa gatesc si pentru noi.
Alinutule, of, imi pare tare rau de micuta anita! Poate are o laringita, faringita ceva.... De la aerul asta mai rece seara pot sa faca chestii d'astea... Tu o scoti seara afara? Eu stateam cu ea si pana la 21 in parc iar doctorita ei mi-a zis sa nu o mai tin afara cand se intuneca ...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena multumesc fetelor. cu siguranta o sa trecem si pe asta, ca asa ne-a plamadit mama-natura .dar sa vedeti si voi hal de doctor ,eu una daca eram acolo cu el cred ca il plesneam. bunicul meu e un om de 76 de ani foarte cumsecade,blajin si de obicei sufera foarte tare din orice.se duce cu rezultatul analizelor la docotr si asta ii spune :te duci direct la bucuresti si te operezi(dar fara sa ii psuna ce are). pai domnule doctor,eu nu as vrea sa ma operez,daca se poate sa ma tratez.si nemernicul ii zice,nu intelegi domne ca ai cancer si o sa mori. stiti prin ce am trecut si cate am pati9mit cu doctorii ,dar totusi asa ceva nu credeam, atata cruzime. nu stiu ce sa mai zic ,sunt ,pentru a nu mai stiu a cata oara ,socata de comportamentul medicilor. MATEIPrimul 5.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |

Sa-i dea Dumnezeu puteree sa invinga boala !!!
Si sa aiba noroc si de medici mai "umani"....!!!!
Eu sunt tare sensibila la subiectul "bunici" pentru ca eu i-am iubit enorm de mult pe bunicii mei materni care m-au crescut pana l-am intalnit pe iannis....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:
Offf, Ereena, imi pare tare rau ca e bolnav bunicul tau! sanatate multa!
Alina, ce se mai chinuie cu febra asta saracutza Ana! neaparat sa o duci la doctor...poate trebuie alt tratament!
Roxana, eu spanacul pt stefan l-am facut dupa modelul "borcanel hipp". adica cu cartof si unt. si i-a plactut foarte tare. i-l dau fie cu galbenus fie cu carnita de pui.
Stoisor, e voie malai. poti sa-i faci mamaliguta cu brinzica de vaci si cu smintina (optional). stefan n-a vrut sa se atinga de ea...desi era yammy, dar am vazut ca sint bebei amatori.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
stoisor spune:
da de Adeluta ta era vb ,inseamna ca am retinut gresit,upss
refuza tot pana la ora 12.30 ,13,nu vrea nimik,am incercat lapte la 10 si degeaba,de suc nici nu poate fi vorba
la kg stam bine ,ce;l putin asa zice doc ,are 8.800 la nici 8 luni ...si noua tot doc a zis sa nu mai insistam ca asa cere corpul ei si da sa avem grija cu laptele,aici e problema mea defapt
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
anca.b spune:
welcome to the club!
parca totusi, de cind i-am luat canitza cu cioc bea mai multa apa...cam 100-150 ml pe zi...dar ii ofer tot timpul, dupa mese, cind se trezeste, cind ne jucam...
| citat din mesajul lui stoisor a si inca ceva ,la noi nu exista ceai si suc de fructe ,gram,deloc,pot sa il aduc din china ,ma bucur ca accepta apa ,si macar cu lingurita in rest nimik Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
stoisor spune:
| citat din mesajul lui anca.b Offf, Ereena, imi pare tare rau ca e bolnav bunicul tau! sanatate multa! Alina, ce se mai chinuie cu febra asta saracutza Ana! neaparat sa o duci la doctor...poate trebuie alt tratament! Roxana, eu spanacul pt stefan l-am facut dupa modelul "borcanel hipp". adica cu cartof si unt. si i-a plactut foarte tare. i-l dau fie cu galbenus fie cu carnita de pui. Stoisor, e voie malai. poti sa-i faci mamaliguta cu brinzica de vaci si cu smintina (optional). stefan n-a vrut sa se atinga de ea...desi era yammy, dar am vazut ca sint bebei amatori. Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
multumesc ,maine serveste mamaliguta
Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

5.10.2008