Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

multumesc fetelor. cu siguranta o sa trecem si pe asta, ca asa ne-a plamadit mama-natura .dar sa vedeti si voi hal de doctor ,eu una daca eram acolo cu el cred ca il plesneam. bunicul meu e un om de 76 de ani foarte cumsecade,blajin si de obicei sufera foarte tare din orice.se duce cu rezultatul analizelor la docotr si asta ii spune :te duci direct la bucuresti si te operezi(dar fara sa ii psuna ce are). pai domnule doctor,eu nu as vrea sa ma operez,daca se poate sa ma tratez.si nemernicul ii zice,nu intelegi domne ca ai cancer si o sa mori.
stiti prin ce am trecut si cate am pati9mit cu doctorii ,dar totusi asa ceva nu credeam, atata cruzime. nu stiu ce sa mai zic ,sunt ,pentru a nu mai stiu a cata oara ,socata de comportamentul medicilor.

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena imi pare rau pentru bunicul tau. convinge-l sa vina la analize!! ma rog pentru dansul!

alina uff iara febra asta pacatoasa .. si eva vad ca are 37,8 .. o monitorizez sa vedem cum ii este. sa vii cu vesti bune de la control. eu tot astept pe doc si vad ca nu mai apare ..

stancutza felicitari pentru progresele sofiucai!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Buna!
V-am citi in diagonala,mare lucru nu am retinut!
Ereena imi pare sincer rau ,multi pupici...
Stoisor uite programul de masa al biancai:
6.30-7.15- 210-230 ml lapte
12.30-13.00- 200-300 gr legume(cu ou/carnita/ficatel)
17.00- 200 gr iaurt cu 50 gr fructe((le amestec cu iaurtul)
20.30-21.00- 230 ml lapte
Si uneori mai primeste intre mese biscuiti,paine(cand pap eu),pufuleti sau fructe intregi.
Ca asta e programul ei de masa de la 8 luni...ea singura si l-a facut si desi intre primele 2 mese e o distanta cam mare nu am ce sa-i fac daca nu accepta nimic...nu pot s-o fortez...eu zic ca fiecare copil e unic in felul lui...
Si acum sa va zic ce mama denaturata sunt:Am uitat ca nu am supita facuta pt bibi azi.Si ce sa inventez repede.Am facut galbenus de ou cu branzica,un pic de smantana si mamaliguta(care ca sa fie si mai denaturata am facut-o cam tare)...si surpriza i-a placut tare mult si nici nu s-a inecat deloc.Sa precizez ca e prima data cand papa mamaliga...
V-am pupam mai vb mai pe seara!!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina nici la mine nu are sonor .. poate s-a incarcat aiurea pe webshots!! tare frumusik pitika ta .. si e leit mami!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ramonab te-am votat si eu, arati SUPERB.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Alte poze si filmulete cu IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta se aude m incet filmarea, dar la voi nu stiu de ce nu se aude, probabil cum ai zis si tu s-a incarcat aiurea pe webshots, oricum zice mama in filmare. Stiu ca seamana cu mine.
Imi zice cineva cum sa pun si eu pozele pe link-ul cu mirese?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Alte poze si filmulete cu IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Buna!
V-am citi in diagonala,mare lucru nu am retinut!
Ereena imi pare sincer rau ,multi pupici...
Stoisor uite programul de masa al biancai:
6.30-7.15- 210-230 ml lapte
12.30-13.00- 200-300 gr legume(cu ou/carnita/ficatel)
17.00- 200 gr iaurt cu 50 gr fructe((le amestec cu iaurtul)
20.30-21.00- 230 ml lapte
Si uneori mai primeste intre mese biscuiti,paine(cand pap eu),pufuleti sau fructe intregi.
Ca asta e programul ei de masa de la 8 luni...ea singura si l-a facut si desi intre primele 2 mese e o distanta cam mare nu am ce sa-i fac daca nu accepta nimic...nu pot s-o fortez...eu zic ca fiecare copil e unic in felul lui...
Si acum sa va zic ce mama denaturata sunt:Am uitat ca nu am supita facuta pt bibi azi.Si ce sa inventez repede.Am facut galbenus de ou cu branzica,un pic de smantana si mamaliguta(care ca sa fie si mai denaturata am facut-o cam tare)...si surpriza i-a placut tare mult si nici nu s-a inecat deloc.Sa precizez ca e prima data cand papa mamaliga...
V-am pupam mai vb mai pe seara!!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

pai da ,si cu Bibi a ta e sora Sara,pana acum sunt 3 surori,acum si la noi cateodata 6.30+pana in 8.30 depinde cat doarme si apoi 12.30 pana in 13 ,etc,iar la cantitati voi statimai bine cu lapticul decat noi
fetele ,nu intelegeti gresit ,ea refuya categoric inca o masa ,dar imi desfac o banana sau imi pun un sandwich si este in extay ,moflaie si ea max 20 gr ,bucatele ,deci nu masa mare, moflaie acolo ca ma vede pe mine,nu am vrut sa imi fac o reg sa i dau intre mese,masa cea de fructe de la 10--11 am scoso ca era chin si jale

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

deci sunt 3 ,Bibi ,Adela si Sara si Stefan
ne resemnam asa

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

a si inca ceva ,la noi nu exista ceai si suc de fructe ,gram,deloc,pot sa il aduc din china ,ma bucur ca accepta apa ,si macar cu lingurita in rest nimik

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

deci sunt 3 ,Bibi ,Adela si Sara si Stefan
ne resemnam asa

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Adela MEA (dak despre ea e vorba) are 5 mese, dar de cantitati mai mici (cam pana in 200 gr) la mancare solida.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput