Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

fetelor, eu sunt tare suparata ,tocmai ce am aflat ca bunicul din partea mamei ,singurul de altfel, are cancer.abia l-am convins sa mearga la panduri la un control mai amanuntit ca el vea sa se trateze cu plante de la hofigal. off,nu m-am am chef de nimic.dar o sa va raspund atat cat ma duce capul

laura D. banuiesc ca ai incercat diferite ombinatii cu branzica.lui matei cel mai tare ii place in fructe de dimineata .tot mar ras mananca eleni, nu ti-ai facut curaj sa ii dai si alte fructe. ce ii mai place lui matei este avocado.

stoisor,eu nu cred ca este o problema ca mananca 4 mese in loc de 5 ci ca mananca putin cam mult la o masa . plus mici gustarele intre mese. posibil sa fi incercat,eu nu pot decat sa imi exprim o parere ,dar mai bine ii imparti mancarica in 5 mese mai "subtirele" decat sa ii dai asa mult la o masa .

ma bucur tare mult ca puiul meu nu e singurul degustator de incaltaminte cred ca ii mai da un dinte ca a inceput iar sa se trezeasca plangand si iar face usooooara temperatura.sper sa iasa la fel de repede ca si primul

roli,si eu am usa cu geam la camere dar daca eu stau in bicatarie el chitaie ca un catelus la usa sa ii deschid sa vina dupa mine. dacum mananc ceva, si apoi cat mai doarme el, pun incaltarile in cutii si le bag in debara sa aiba copilul libera trecere prin hol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Nici macar sa nu te mai uiti la ei; eu le-am facut o cerere-informare ca am dreptul cf acestui art (noroc ca mi-a deschis ochii Cristina (mami de Antonia) ) si am dus-o la resurse umane; nu prea au avut ce sa comenteze!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Noi nu avem un dep. de HR Suntem o firma destul de micuta, asa ca va tb sa vb cu sefii 'ai mari...sper sa fie ok. Deocamdata mai aman momentul

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

eu eram ,ramasesem logata pe zuze

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Stancuta felicitari Sofiei scumpe!!!
Ereena imi pare fff rau pt bunicul tau ...nu stiu ca sa mai zic...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Reteta de papanasi pt bebei o gasiti in mailul cu alimentatia peste 8 luni pe care l-am trimis pe adresa zuzelor sapt trecuta.

Si Sofia e cam nediversificata. Nu i-am dat inca peste, ficatei, meniuri simplificate. Totul a fost pregatit fiert, nimic la cuptor. Vreau sa fac o schema pe zile si sa o aplic de sapt urmatoare. Prima chestie o sa fie piure de cartofi si ficatei fierti in lapte. Aoleu, .

Cum gatiti voi spanacul? Pur si simplu fiert? Daca ii cumpar un borcan de spanac, e nasol? Are apa si sare.

Veste buna: Sofia a inceput sa bea din canuta, ca oamenii mari, cu conditia sa ii tinem canuta. La biberon parca s-a prostit, plescaie si plimba limbuta pe tetina ca pe lingurita. Mai nasol e ca la fel face si la titi. Plescaie si ... cam atat. Cred ca papa tare putin san zilele astea.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Stancuta eu spanacul l-am fiert, am adaugat putin ulei, putina ceapa si i l-am servit cu ou si iaurt. I-a placut de numa'
Ficatel i-am dat fiert in apa si l-am amestecat cu pireul de legume. Uite nu m-a dus capul sa-l fierb in lapte.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzele2008

fetelor, eu sunt tare suparata ,tocmai ce am aflat ca bunicul din partea mamei ,singurul de altfel, are cancer.abia l-am convins sa mearga la panduri la un control mai amanuntit ca el vea sa se trateze cu plante de la hofigal. off,nu m-am am chef de nimic.dar o sa va raspund atat cat ma duce capul

laura D. banuiesc ca ai incercat diferite ombinatii cu branzica.lui matei cel mai tare ii place in fructe de dimineata .tot mar ras mananca eleni, nu ti-ai facut curaj sa ii dai si alte fructe. ce ii mai place lui matei este avocado.

stoisor,eu nu cred ca este o problema ca mananca 4 mese in loc de 5 ci ca mananca putin cam mult la o masa . plus mici gustarele intre mese. posibil sa fi incercat,eu nu pot decat sa imi exprim o parere ,dar mai bine ii imparti mancarica in 5 mese mai "subtirele" decat sa ii dai asa mult la o masa .

ma bucur tare mult ca puiul meu nu e singurul degustator de incaltaminte cred ca ii mai da un dinte ca a inceput iar sa se trezeasca plangand si iar face usooooara temperatura.sper sa iasa la fel de repede ca si primul

roli,si eu am usa cu geam la camere dar daca eu stau in bicatarie el chitaie ca un catelus la usa sa ii deschid sa vina dupa mine. dacum mananc ceva, si apoi cat mai doarme el, pun incaltarile in cutii si le bag in debara sa aiba copilul libera trecere prin hol

Irin drag, imi pare tare rau pentru bunicul tau... Sper din suflet sa treceti si peste acest hop si sa il ai langa tine inca multi ani de acum. Probabil ca va asteapta un drum destul de greu, insa nu renuntati! MA rog pentru sanatatea dumnealui.

Fetele....Ana a facut iar febra. Tocmai am vb cu bona si mi-a spus ca a avut 38. Daca pe zi are febra...e clar ce ne asteapta la noapte. Diseara merg cu ea la Marcu. Macar sa stiu ca ii dau medicatia corecta. Of of....

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Ooooff, iar febra, Alina? Bine ca mergi diseara la dr ca sa stii exact ce e de facut. Sa ne tii la curent! Multa, multa sanatate!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Laura D sa stii ca nici Andrei n-a acceptat branzica din prima, i-am amestecat la inceput cu mult iaurt si mar ras sau banana si apoi treptat am redus cantitatea de iaurt si am crescut-o pe cea de branzica. Dar branza de vaci sa fie din cea grasa, ca degresata e oribila.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ereena, off, cat de incercati mai suntei! multe putere sa treceti si peste asta!

Stancutza, felicitari sofiei, pt reusita!
Cat despr spanac, mama (ca ea ii face mai multe mese de pranz) ii pune cam 5-6 frunze de spanac + conopida + cateva rondele de morcov + dovlecel si ce alte legume mai are si le pune pe toate la aparat (la aburi); apoi le mixeaza impreuna cu carnea/oul (mai mari, ca sa invete sa mestece) si ii pune o lnguritza de ulei de masline.

Alina-kalos, pai, dak nu e HR poate e mai bine; poate sunt oameni de "intzeles" si cunosc si legea.

Alina23, of, ce sa zic, sanatate multa si sper sa nu fie ceva grav.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ginnette are sonor fimuletul.
Fetelor imi ziceti si mie cum ati trimis pozele pt concursul cu mirese, cumva pe info@desprecopii.com? V-a aparut imediat pozele pe link?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Alte poze si filmulete cu IOANA

Mergi la inceput