Bobocei 2008/2009 (02)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanse

Cu lecitina nu stiu ce sa fac...am spus medicului ca nu prea se concentreaza ,uita si mi-a recomandat o cura de 3 luni cu Ascolecitina(zilnic) si Tonotil(10 zile pe luna )
Oare dau dependenta ?
Mai bine o las asa ca poate e doar coplesita de shimbare

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Ascolecitina este lecitina din soia , iar Tonotilul este un amestec de aminoacizi esentiali + vitamina B12, deci nu dau dependenta. De fapt cred ca ambele se pot incadra la suplimente alimentare. Totusi, eu i-as da fetitei mele doar Ascolecitina. Fata de Tonotil am o oarece retinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Adriana, pai si C nu o sa faca state reports? Parca pe la toate scolile fac asta. Nu v-a zis nimic?

Fi-miu de fapt e putin timid de la natura. Anul trecut m-au innebunit ca e prea timid, prea anxios, prea neindependent, au chemat si consilierul ca cica sa ii dea incredere in el. Asa ca eu m-am tot straduit sa ii cresc increderea in el, il ridic in slavi, de aia il dau si la sport si la toate, ca sa aiba incredere in el ca uite ce poate el sa faca si acolo la inot ii dau voie sa vorbeasca cu baietii la vestiar ca sa fie sociabil cu aia cu care face inot (stau si astept cam mult, o mamica cu care fac "schimb" de dus-adus copiii la inot mi-a zis sa ii zic sa nu mai vb cu copiii in vestiar si sa se imbrace mai repede, dar eu am alte interese cu copilul, mai putin sa se imbrace repede). Acu' cred ca am cam exagerat ca anul asta e cam arogant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Citat:

Fi-miu de fapt e putin timid de la natura. Anul trecut m-au innebunit ca e prea timid, prea anxios, prea neindependent, au chemat si consilierul ca cica sa ii dea incredere in el. Asa ca eu m-am tot straduit sa ii cresc increderea in el, il ridic in slavi, de aia il dau si la sport si la toate, ca sa aiba incredere in el ca uite ce poate el sa faca si acolo la inot ii dau voie sa vorbeasca cu baietii la vestiar ca sa fie sociabil cu aia cu care face inot (stau si astept cam mult, o mamica cu care fac "schimb" de dus-adus copiii la inot mi-a zis sa ii zic sa nu mai vb cu copiii in vestiar si sa se imbrace mai repede, dar eu am alte interese cu copilul, mai putin sa se imbrace repede). Acu' cred ca am cam exagerat ca anul asta e cam arogant

Adevarul este ca eu stau toata ziua cu gura pe ele(am doua)...Cand ajung sau plec de la balet le grabesc,la scoala la fel...le critic...
Cred ca problema sint eu

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ruxi, nu stiu ce ai facut, dar ai facut bine, ca si al meu e f sperios, timid, din astea.. nici n-ar avea tupeul sa vorbeasca in fata clasei.. E cu capul in nori... intra in transa daca il iau mai repede(de fapt, nici nu-i place sa-l grabesc, trebuie sa-l tin in ritmul lui...)
L-am dat la tae kwon do si l-a batut sora-sa.. nu ca e fricos, dar nu suporta sa dea in cineva, i se pare o incalcare a proprietatii, ceva.. I se face rau daca-l pun sa se bata cu cineva la lupte.. Eu vreau doar sa riposteze daca e lovit(i s-a intamplat la gradi sa-l dea cineva cu capu de perete.. si el nu a ripostat, desi era suparat..)
Am zis ca mergem mai departe, il dam la fotbal.. acolo tre sa se bage sa ia mingea, sa lucreze cu coechipierii, e un joc unde trebuie sa se implice.. sa vad..(mie mi se face rau cand ma gandesc la fotbalisti).

Gabb si eu mulumesc pentru teste..

Mergi la inceput

Eu tocmai pt. ca nu ii place confruntarea fizica nu l-am dat la fotbal, ci am ales inotul. Cand am trecut odata pe langa o sala din asta unde erau unii care faceau arte martiale (nu stiu sa recunosc ce fel de arte martiale, poate erau lupte, habar n-am, cert e ca se rostogleau aia pe acolo), fara sa ii zic eu nimic a zis oarcum ingrozit: "mama, eu nu vreau sa fac niciodata sportul asta!!". Cred ca e mai bine sa mearga la un sport care sa ii placa si la care sa aiba sanse sa fie cat de cat bun, ca sa ii creasca increderea in el. Si apoi ati vazut cat de beton arata inotatorii? Daca tot nu e bun la cafteala, macar sa agate fetele mai tarziu :))

Mergi la inceput

Inotul e un sport singular, inafara de bicepsi, nu-i antreneaza altceva..
Oricum fetele or sa fie dupa el ca-i un mumos, hihi

Mergi la inceput

Pai eu citii in multe multe locuri ca inotul iti antreneaza toate grupele de muschi. Tu vazusi swimerii de la olimpiada? Au muschii reliefati cam peste tot, dar nu mult exagerati, ca aia de la culturism.:)) Exista si expresia "swimmer's body".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Dar tenisul?Nu dezvolta armonios?Si pot merge pe strada cu racheta pe umar si fetele..........mai ceva decat cu chitara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana

Inotul e un sport singular, inafara de bicepsi, nu-i antreneaza altceva..
Oricum fetele or sa fie dupa el ca-i un mumos, hihi

Inotul antreneaza toate grupele musculare. Eu l-am ales pentru Ruty deoarece ca are tendinta de ingrasare si o imunitate proasta. De doi ani de cand face inot am vazut rezultate ia mai crescut imunitatea si sunculita a disparut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Dar tenisul?Nu dezvolta armonios?Si pot merge pe strada cu racheta pe umar si fetele..........mai ceva decat cu chitara....

Ideea e ca nu vreau doar muschi.. daca nu stie ce sa faca cu ei.. Vreau sa interactioneze cu alti baieti, am mai explicat..

Mergi la inceput