Bobocei 2008/2009 (02)
Raspunsuri - Pagina 2
Anina_n spune:
Alina, incerc eu o lista, iar Nicole o va prelua in primul mesaj al acestui nou capitol.
Datele de nastere incomplete sunt calculate dupa cum au scris mamicile varsta copilasilor, cand i-au prezentat ca bobocei.
Asteptam datele si numele exacte, pt. a putea completa exact lista. La fel, cine doreste localitatea si scoala ce o frecventeaza bobocelul.
Nicole, las pe seama ta, restul datelor.
Avem un total de 31 bobocei, din care 16 , 13 si 2 copii neindentificati. Putem forma o clasa !
? .11.2000 --- Andreea --- stefi68 , Bucuresti
19.02.2001 --- Vlad --- simali , Sc. Centrala, Campina
23.02.2001 --- Marcus --- danamiha
01.04.2001 --- Matei Tudor --- teo1970 , Sc. Catolica, Bucuresti
13.05.2001 --- Remus --- ni-na , Focsani
? .06.2001 --- Mara --- madadum , Colegiul German Goethe, Bucuresti
? .07.2001 --- George --- dennise , Sc. gen. nr. 194, Bucuresti
25.07.2001 --- Ruty --- alexxia , Colegiul Nat. Emil Racovita, Bucuresti
26.07.2001 --- David --- Amalia , Sc. gen. nr. 310, Bucuresti
? .08.2001 --- Vlad --- micha
21.08.2001 --- Ana Maria --- sanse, Liceul Teoretic "Jean Monnet", Bucuresti
? --- Vlad --- anka1, Brasov, SXC. gen. nr. 5
24.10.2001 --- Diana --- danielac, Brasov
? .11.2001 --- ? --- Tanaion, Colegiul German Goethe, Bucuresti
12.12.2001 --- Claudia --- kokiy, Bucuresti
25.12.2001 --- Cristina --- zfcristina, Bucuresti
10.01.2002 --- Nina-Cristina ---- Anina_n, Colegiul Nat. O. Goga, M-Ciuc
12.01.2002 --- Emma --- oLo, Franta - Paris
?02.2002 --- ? --- evora, ?, Scoala privata
17.02.2002 --- Bogdan Matthew --- ruxij, USA - West-Lafayette
17.03.2002 --- Andreea --- Christel, Germany - Queis
18.03.2002 --- Sara --- devoska, Ucraina - Kiev
06.03.2002 --- Dan --- arminad, USA
10.04.2002 --- Marie --- Alina, Germany
19.04.2002 --- Codrin --- adriana, USA
17.05.2002 --- Lili --- Gabi_K, Oradea
17.05.2002 --- Gianina --- cici, Campulung Moldovenesc
24.11.2002 --- Julian --- Gabbriela, USA
? --- ? --- meru, Constanta
? --- ? ---mariasm22, Constanta
? --- ? ---irinai, Bucuresti
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
danielac spune:
Nina
Diana-Maria este clasa a I-a C la Sc.gen.nr.25 din Brasov.
24.10.2001
La Diana s-au dat calificative pe caiete din prima saptamana si copiii sunt tare bucurosi si motivati !
Temele sunt verificate mereu si e pus calificativ pe ele!
Le-a dat carnete de 1 saptamana dar nu au note inca trecute in ele, se pare ca saptamana viitoare urmeaza primul test!
ieri au facut cifra 5 la matematica, iar la abecedar ousoare si sunetul "i"!
http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times
ruxij spune:
Adriana, ai dreptate cu numele astea nu au sens si le vor uita, desigur. Sunt nume olandeze. Deci iti dai seama ca nu are sens sa le stie, ca doar nu invata olandeza, nu? Oricum, sunt doar cuvintele "suplimentare", deci nu are importanta daca nu le stiu.
Fac si ei "social studies" si chestii d'astea. Fac si spaniola!! La "social studies" fac state, country reports. A facut Bogdan miercurea asta state report despre New York si a fost absolut in extaz ca a vorbit la microfon si a aratat cu indicatorul ala in timpul prezentarii. Dupa care i-a intrebat pe copii ce au invatat din ce le-a zis el :))
Simali, asa ii ziceam si eu lui Bogdan anul trecut, sa nu planga, pt ca bullies asta si urmaresc si dc. plange il vor mai necaji. Cu aparatul nici la noi nu s-a lipit absolut nimic pana anul asta, cand a decis el sa se mai apere (doar impinge, atata stie sa faca si urla la ala, asa furios foc, se inroseste de furie lol) pentru ca deodata anul asta l-au apucat nervii si revolta O sa treaca, de la anul sau cel tarziu peste doi ani sigur nu mai plange.
ni-na spune:
Remus e nascut pe 13 mai.
Acum imi povestea ca parintele a zis ca-i pedepseste de nu stiu Tatal Nostru.Nu vi se pare exagerat?daca nu eram ortodoxa?Nu ne-a intrebat nimeni confesiunea.De acord,vrea sa-l stie,sa-l invete,nu sa-mi ameninte copilul cu pedeapsa.Remus nu este vinovat ,ca doar
nu exista rugaciunea in zestrea lui genetica.Sa ma sune pe mine si sa-mi dea canoane ca nu am invatat copilul.
teo1970 spune:
Buna
Nina, Matei este nascut pe 01.04.2001 si la scoala sora ii spune pe celalalt nume - Tudor, fiin'ca mai sunt 2 Matei in clasa
noi suntem f bine, facem cam ce face toata lumea in clasa I (liniutze de tot felul, recunoasteri de sunete, despartiri in silabe, taieturi, lipituri etc. etc.), am avut si noi ceva probleme mici cu alti colegi (asemanatoare cu ale voastre, Tudor nu e "antrenat" inca pt tot soiul de conflicte), in fine, tot tacamul ; avem citeva buline "bune", capatate pt diverse realizari si nicio bulina neagra
de luni Tudor o sa stea la scoala dupa ore, pina la ora 16-17,00 - adica 4-5 ore, o sa manince acolo, o sa se odihneasca 1 ora si apoi 2 ore de lectii (si alte activitati, in unele zile, mai ales vinerea)
after-school-ul este organizat doar pt copiii de clasa I , suntem vreo 12-13 copii doar.
cam asta ...
edit: o sa primeasca in curind carnetele de note (sau, mai bine zis, calificative)- o sa fie cu fotografie; au chemat la scoala un fotograf care o sa le faca tuturor prima poza de scolar
Anina_n spune:
Dani, am trecut si scoala.
ni-na, am trecut si ziua nasterii lui Remus.
In sfarsit a primit si Cristina primul calificativ, un FB la matematica. N-am vazut fisa, mi-a zis la . Cu aceasta ocazie a intrat si in posesia carnetului de elev.
Iar luni vor primi o fisa si la Romana, cu diverse imagini din care sa recunoasca numarul de silabe, trasand atatea linute cate silabe are cuvantul din imagine.
Ei, inca nu au ajuns la sunete, dar am vazut ca urmeaza si partea aceea despre acre povesteste alexxia, cu recunoasterea sunetului dintr-un cuvant. Despartind cuvantul in silabe(cum e dat si in Abecedar), e mai usor de aflat pozitia sunetului cerut.
ni-na, mie mi se pare cam aiurea pedepsitul despre care scriai, din partea preotului.
Credeam ca nu este obligatorie ora de religie, dar, intr-adevar, nimeni nu ne-a intrebat daca vrem sa faca sau nu, religie , copilul nostru. Si totusi, am citit mai pe la inceput ca Alice a ales ca Vlad al ei, sa nu frecventeze orele de religie. Deci, se poate alege.
Cristinei ii place, asa ca nu am motiv de suparare, deocamdata.
Un weekend cat mai fain, dragi mamici si bobocei de cl. I !
Edit: Teo, am corectat in lista.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
adriana spune:
Multumim ca ne-ati trecut in lista
Alina, asa e, ne cunoastem demult, o stiu pe Marie de cand s-a nascut ca fu inaintea lui Codrin.. Mersi de raspuns cu adunarile astea... uff.
Ruxij, am mai citit de prezentarea lui Bogdan pe la un subiect, hehe, nu stiu de ce, imi face impresia ca seamana cu tine la prezentarile alea.. Oricum, are tupeu, nene, C-ul meu s-ar fi balbait, inrosit, etc... Uof, uof...
alexxia spune:
Azi Ruty a primit primul calificativ : FB. E asa de fericita. Din prima saptamana de scoala au primit de caiete calificative ( sub forma de stampilute : smiley pentru FB, inima pentru B , sageata pentru S ), dar am inteles ca astea ar fi doar ca sa-i motiveze pe pitici. Pentru calificativul care va fi trecut in catalog au dat un test.
Gabbriela multumim pentru testele pe care le-ai pus
sanse spune:
Multumesc Alina.Parca si ea de vreo 2-3 zile a inceput sa fie mai comunicativa...cred ca incepe sa-si dea seama ca nu mai este la gradi
Cu lecitina nu stiu ce sa fac...am spus medicului ca nu prea se concentreaza ,uita si mi-a recomandat o cura de 3 luni cu Ascolecitina(zilnic) si Tonotil(10 zile pe luna )
Oare dau dependenta ?
Mai bine o las asa ca poate e doar coplesita de shimbare
Azi au facut fructe si legume din plastelina .Ei vinerea au un program mai lejer..abilitati,muzica,ed.plastica ,cunoasterea mediului
Multumim pentru listuta
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC