***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (80)***
Raspunsuri - Pagina 9
lavini spune:
Elteka, ai avut dreptate si ma bucur mult de tot...De fapt toata lumea din jurul meu imi spunea ca sigur e fetita...si uite ca a fost...cu reteta, as da-o cu cea mai mare placere, da asa a fost sa fie, chiar n-am facut nimic special...aaa, ba da, am fost relaxata, s- a intamplat pur si simplu, ca la Andrei m-am stresat juma de an .Te pup si eu!
Nu am apucat sa o felicit si eu pe Poohy, sarcina usoara si un bb sanatos si mancacios...ce fericita va fi Manu ca va avesa un fratior sau o surioara!Felicitari inca o data!
Lavinia, 21+ si Andrei (11 iunie 2007)
Carmen_So spune:
Fetelor, nu stiu daca sa rad sau sa plang: nr 1 a pictat-o pe fata pe nr 2. Pe TOATA fata, cu albastru si mov, zici ca e indianca. Nu stiu de unde s-o apuc s-o spal, ca si pe haine e uda si murdara
Carmen_So spune:
Carol sau Tineretului, pentru noi e ok oricare. Nu stiu daca ajungem la 5, ca astea dorm mult dupa-masa.
Kay, nu trebuia sa te superi pe Irinusha, doar a zis ca n-a fost la odisee, nu-ti stie povestea. Si nici nu trebuie sa-i cauti vreo intentie de a te supara, eu sunt convinsa ca aici nimeni nu posteaza ca sa supere pe altcineva.
arcadia spune:
bettyr nu ne mai tine in suspans! hai cu testul
ce simpatica a fost motata
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
lavini spune:
Carmen, si eu cand citesc postarile tale nu stiu daca sa rad sau sa plang cand vad cam ce o sa ma astepte...oricum, cred ca sunteti o familie tare frumoasa, iar fetele tale, desi nazdravane, sunt haioase foc.
Betty, tin pumnii stransi sa fie liniuta roz, eu asa ma bucur cand vad ca natalitatea creste...Tine-ne la curent!
Lavinia, 21+ si Andrei (11 iunie 2007)
Graviduta spune:
Carmen, tari rau nazdravanele tale. Pune poze cu pictura .
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ella_74 spune:
Liviana,
eu votez Tineretului ca nu mai tre sa urc in masina...
cat despre verisorul lui , e foarte sociabil, a venit sa se joace cu , dar al nostru e asa fricos ca incepea sa planga; asa ca i-am tinut despartiti, adica nu s-au jucat deloc impreuna.
Si mi-e ciuda pe soacra-mea fiindca nu-l lasa pe sa se joace singurel, ii sufla in ceafa mereu si asa s-a obisnuit; si cand mai vad seara cand pleaca spre casa ca mai striga si dupa ea "mamaie" imi vine sa mor, ca-mi dau seama ca a devenit dependent de ea; cum o sa-l duc eu la gradi in conditiile astea?
Oana, multumim ca te-ai uitat la pozele noastre; cate despre mine, soacra-mea ar zice ca sunt asa slaba fiindca sunt a dreaqului, io iti zic ca asta e fatza frumoasa a unei boli numite tiroidita hashimoto, boala autoimuna, deci fara leac; din fericire pentru mine, pana acum nu am manisfestari clinice majore deci sunt ok.
lavini,
felicitari, ce frumos ca veti avea si fetita.
am vazut si filmuletul cu Andrei; si face la fel, le baga in masina ca sa ma ajute.
bettyR,
bafta mare cu testul! ce va doriti, in afara sa fie sanatos?
elteka,
am linku de la tine salvat; foarte frumoase poze am vazut.
doxinu spune:
Am vazut o bucata BOBITA si filmuletul!asa ma ajuta si pe mine STEFAN da' io mai gasesc si piticii de baie si ratusca cand termin de spalat.Odata imi vuia masina mama, mama si cand a terminat am vazut cine facea asa galegie:TWEETY
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
lbelciug spune:
Lavini, felicitari si din partea mea pt bebe-fetita! De curiozitate, ce ecografist ti-a zis initial ca e baiat?
Florentina, multumesc!
BettyR, eu nu am inteles de ce trebuie sa-ti dea voie sotul sa faci testul de sarcina? Nu-l poti face fara stirea lui? Cele pe care le poti face la orice mom din zi costa max 10 ron.
Carmen_So, daca nr2 a stat la pictat, inseamna ca i-a placut. Ce culori a folosit? Tempera sau carioca?
Mica, vad ca fetele vor Tineretului, probabil e mai la indemana lor. Hai vino si tu te rog caci mi-e dor s-o vad pe printesa.
Deci pana acum avem asa:
- Arcadia
- Carmen_so (se poate si mai tarziu, probabil se va sta minim 2 ore, dar se ne suni ca sa-ti spunem unde ne aflam)
- Ella
- Liviana
- Mica, Kay ?
Le suna cineva si pe Andrada si Alyna24, eventual si pe alte fete din gasca?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA